MARY KAY- BOTANICAL EFFECTS TIL UNG HUD.

 

Velgjørende hudpleiesett til ung hud!

 

1. trinn: Botabical Effects Cleansing Gel

Renser i dybden og fjerner overflødig talg.

Brukes: morgen og kveld. 

 

2. trinn: Botanical Effects Invigorating Scrub

Peeling som fjerner døde hudceller og renser i dybden.

Brukes: 2-3 ganger i uken, morgen, eller kveld. 

 

3. trinn: Botanical Effects Refreshing Toner

Fjerner alle spor av urenheter, blant annet døde hudceller.

Brukes: morgen og kveld.

 

4. trinn: Botanical Effects Moisturizing Gel

Gel som trekker raskt inn i huden og tilfører fuktighet i opptil 12 timer. Gjør huden myk og glatt.

Brukes: morgen og kveld. 

 

Botanical Effects Moisturizing Lotion SPF 30

Tilfører fuktighet i opptill 12 timer, samt beskytter huden mot UVA- og UVB-stråler. 

Brukes ved behov for ekstra påfyll av fuktighet og solfaktor. 

Pitaya- den ultimate superfrukten 

Pitaya, eller dragefrukt, inneholder en fettsyre og flere kombinasjoner av B-vitamin – den såkalte antistress-vitaminen – inkludert kombinasjonen B1 (tiamin), B2 (riboflavin) og B3 (niacin). Dragefruktekstraktet i Botanical Effects-serien er rik på antioksidanter, og bekjemper dermed frie radikaler, som er skadelige for huden.

 

Aloe Vera- fuktighetsgivende næring

Aloe vera er en av verdens mest næringsrike planter. Gelen inneholder mer enn 75 næringsstoffer, inkludert 20 mineraler og 12 vitaminer. Aloe vera har vist seg å bidra til å opprettholde hudens fuktighetsgivende barrierer, og inneholder en stor andel E-vitamin – en antioksidant som ofte brukes i hudpleieprodukter. Aloe vera-ekstraktet gir huden en skikkelig antioksidantbombe.
♥ Et komplett og ukomplisert hudpleieprogram ♥ Renser, skrubber, frisker opp og tilfører fuktighet ♥ Kan brukes på alle hudtyper ♥

Hvis du har spørsmål om produktene/pris er du hjertelig velkommen til å kontakte meg via facebooksiden min, på mail [email protected], eller bare her på bloggen. Jeg svarer så fort jeg kan. Følg gjerne facebooksiden min for oppdateringer på produkter og priser. 

 

Har du prøvd Botanical Effects?

 

_______________________________________________________________________

#marykay #hudpleie #hudpleieserie #botanicaleffects #ung #hud #dragefrukt #aloevera

________________________________________________________________________

FOTO- MYRULL.

 

Myrull er i grunn fint. 

 

I går da vi var i skogen hadde myren vi pleier å ta en pause ved fylt seg opp med masse myrull. Jeg er ikke sikker på om det heter myrull, men det er det jeg kommer på. Disse lange stilkene med en hvis ulldott på toppen er i grunn veldig fine. De ser så myke og gode ut. Nesten som små sukkerspinn. 


1. Tett i tett med myrull.


2. De er så bustete og fine.


3. På rekke. 

I dag blir det nok ingen tur i skogen. Været er fint, men kroppen min trenger hvile kjenner jeg, så det blir kun en liten rusletur litt seinere i dag. Det er mye fint å se på utenfor skogen også. Men myrullen er jo veldig fin, syns jeg. De er nok så utfordrende å ta bilde av, men det i seg selv er jo bare gøy. 

 

Hva syns du myrullen minner om? 

 

________________________

#foto #myrull #bilder #skogen

________________________

FOTO- BROR OG SØSTER.

 

Som jeg savner å ha to hunder! 

 

I dag tok vi en liten rusletur i skogen. Ja, jeg legger ikke skjul på at vi bryter båndtvangen en gang i blant. Vi går tur midt i blant hyttefelt, noe vi har gjort de siste 7 årene uten å sa sett tegn til et eneste dyr, så jeg bryter båndtvangen noen få steder når hundene trenger utløp for litt energi. Shame on me. 

Det var et par av hyttefolkene som satt ute på terrassene sine og solte så hundene fikk ikke løpe så mye at jeg hele tiden måtte rope på de slik at jeg måtte forstyrre freden til hyttefolkene. De holdt seg med andre ord like i nærheten hele tiden. Uansett var det for varmt til at de orket å løpe helt bananas.


1. Fineste Sally.


2. Det er litt varmt i dag.


3. Se på det fjeset da.


4. Hu er like langbeint som Petter. 


5. Lille guttetassen min.


6. Hva mener du med at jeg får valpeører når jeg prøver å høre alt på en gang? 


7. Bror og søster.


8. Like lange bein begge to. 


9. Søteste.


10. De er ganske så like, syns jeg. 

De tok seg et par herjerunder, men det varte ikke lenger enn noen få sekunder om gangen. Det var veldig varmt i dag og det er lenge siden vi var i skogen her så Petter måtte liksom sjekke terrenget litt. Sally har aldri vært her før så hu måtte så klart sjekke terrenget litt hu også. Men frisk luft fikk vi.

Det var mer enn nok med 40 minutter i skogen i denne varmen. Vi er slitne hele gjengen her nå. Begge to har badet i myra så det lukter ikke akkurat blomster hjemme, men det får nå være. Det er bare et tegn på at de har kost seg på tur, tenker jeg. Nå blir det å slappe av litt før kveldsmaten blir servert. 

 

Har du vært på tur i dag?

 

______________________________________________________

#foto #hund #irskulvehund #bror #søster #sommer #skogstur #tur

______________________________________________________

HUND & KATT- SI HEI TIL SALLY.

 

Så heldige vi er som har hundevenner som ikke nøler med å spørre oss om litt hjelp.

 

Hele forrige uke har vi vært så heldige å få passe Sally. Sally er altså kullsøsteren til Petter og forhåpentligvis tispen jeg snart skal få valp etter. Det er så kjekt å få bli kjent med henne. Petter og Sally er veldig like i personlighet. Med andre ord liker vi henne veldig, veldig godt. Hu er like kosete som Petter.

Eieren til Sally er ikke helt i form om dagen, så hu spurte veldig pent om jeg kanskje hadde lyst og mulighet til å passe henne litt. Jeg er jo aldri vanskelig å spørre om å passe hunder, så jeg sa så klart ja med en gang. Det er veldig hyggelig at folk betror oss så mye med dyrene sine at vi kan passe de.


Hu er bare litt fornærmet på meg fordi hu måtte bli børstet litt. Men se så vakker hu er!

Jeg har jo ventet på valp veldig lenge nå, og etter at Iimo fikk slippe har Petter vært veldig ensom. Det er ingen kjekk følese. Spesielt ikke når han gråter høylydt når jeg må på jobb noen få timer innimellom. Han er med andre ord veldig glad nå når han har selskap av Sally. De er jo så søte sammen. 

Sally skal i alle fall være hos oss frem til fredag, foreløpig. Så får vi se om formen til eieren er bedre, hvis ikke passer vi henne gjerne litt til. Vi håper det er fint vær i løpet av uken slik at vi kan få gått noen fine turer sammen. Det er i alle fall hyggelig å ha besøk av henne, og det er Petter helt enig i. 

 

Vil du si hei til Sally?

 

_______________________

#hundogkatt #hund #besøk

_______________________

OPPDATERING UKE 20 OG 21.

 

En liten oppdatering over de to siste ukene. 

 

Uke 20

 

Mandag: Noen ganger blir det liksom bare med den oppdateringen.

 

Tirsdag: Fuck my life altså! Det er så typisk min flaks at bilen skal ta kvelden når det passer som dårligst. 


Trykk på bildet for å komme til innlegget. 

 

Onsdag: Regn kan gjøre motiv veldig fine. Som perler på ei snor, ofte. 


Trykk på bildet for å komme til innlegget. 

 

Torsdag: I dag har Frodith bursdag. Hurra for henne. 


Trykk på bildet for å komme til innlegget. 

Ellers var det en ganske så fæl dag med tanke på bilen og alt det styret der, men det endte heldigvis veldig greit for det om. Trykk her hvis du vil lese om det. 

 

Fredag: Jeg syns det er veldig rart at det skal være så rart at man bruker en kjole to ganger. Vel, jeg har fått høre det jeg, når jeg har brukt den samme kjolen flere ganger. Merkelig, men sant. 


Trykk på bildet for å komme til innlegget. 

 

Lørdag: I går hadde jeg bursdag og da fikk jeg tidenes fineste bursdagsgave! Heldige meg! 


Trykk på bildet for å komme til innlegget. 

 

Søndag: De dyrene mine altså. Jeg digger de! 


Trykk på bildet for å komme til innlegget. 

 

Uke 21

 

Mandag: Null blogging.

 

Tirsdag: Null blogging. 

 

Onsdag: Jessda. Jeg har blitt syk igjen jeg! Bahh! 


Trykk på bildet for å komme til innlegget. 

 

Torsdag – Søndag: Null blogging. 

 

Det var en nok så kort oppdatering for å være over to uker. Jeg hadde ikke så mye ork, eller så mye å blogge om, når jeg likevel var syk. Og dagene gikk i et med ting og tang som skulle rekkes og gjøres og jeg veit ikke hva. Ser man bort i fra bilen og at jeg blei syk har jeg likevel hatt to nok så greie uker. 

 

Hvordan har dine siste uker vært?

 

___________

#oppdatering

___________

HVERDAG- SYK, IGJEN!

 

Nå er jeg lei! 

 

Det er ikke så lenge siden jeg var syk, og nå har jeg jaggu blitt syk igjen. Seriøst, det er til å bli gal av. Alt som kommer ned kommer bare opp igjen. Hurra liksom- not! Men satser på det går over i løpet av få dager. Det begynte for fult i natt og det har roet seg litt nå. Sikkert fordi jeg ikke har spist noe!


Fine blå blomster. 

Det kjipe med at jeg blei dårlig nå var at jeg begynte på denne 28 dagers dietten min i går, det positive er at jeg begynte i går og ikke for to uker siden! Det kjipe er at jeg må vente til slutten av juni for å ta dietten på nytt, det positive er at jeg nå kan spise så mye frukt jeg bare vil! Vel, vel. Snakkes. 

 

Har du vært syk i det siste? 

 

_______________________

#hverdag #syk #lei #positiv

_______________________

FOTO- LEON #4

 

Leon.

Nakenfisen er så fornøyd om dagen nå når det er så varmt at han kan være ute. Han er ikke så mye ute at det gjør noe, men han liker godt å kunne gå ut å kjenne litt sol på kroppen før han går inn å legger seg under teppet igjen. Det fine er at han får utløp for litt energi. Da er det deilig å sove litt etterpå.

 

Liker din katt varme dager? 

 

_____________________________________

#foto #katt #nakenkatt #leon #trøtt #sommer

_____________________________________

HVERDAG- VERDENS FINESTE BURSDAGSGAVE!

 

Jeg blei så sykt glad! 

 

Som regel ønsker jeg meg ingenting verken til bursdag, eller jul, fordi jeg som regel har alt jeg trenger og ikke har behov for masse ting jeg ikke trenger. Men så hender det en sjeldent gang at jeg faktisk ønsker meg noe veldig konkret og da kan jeg noen ganger hinte bittelitt- eller bittelitt mye. Jeg fikk den! 


Daniel Wellington – Classic Petit Sterling- elsker den!

Jeg ønsket en så veldig en klokke, og da selvsagt den flotte Classic Petit Sterling fra Danilen Wellington- det er den fineste klokken jeg noen gang har sett! Og nå er den min. Seriøst, jeg blei så gald at jeg nesten ikke har ord! Jeg skal aldri ta den av, bortsett fra når jeg dusjer, og sover. Så fin! Tusen takk. 

Og tusen takk til alle som har gratulert meg og skrevet mange flotte ord til meg- dere er fantastiske. Jeg har ikke rukket å lese alt, eller takket, men det er fordi det er litt hektisk skjema denne helgen. Men jeg lover å komme tilbake til dere. Tusen, tusen takk i mellomtiden i alle fall. Nå må jeg løpe. 

 

Liker du klokken fra Daniel Wellington?

 

________________________________________________

#hverdag #bursdag #danielwellington #classicpetitesterling

________________________________________________

PERSONLIG- “DEN KJOLEN HAR DU BRUKT FØR”.

 

Er det så galt å bruke én og samme kjole flere ganger?

 

Jeg har ikke mange kjoler i skapet, for å være jente. Jeg har så klart noen, men ikke veldig mange. Noen ganger skal man i et selskap som krever litt mer enn bukse og joggesko, og da blir det gjerne at man kjøper en kjole. Det er eneste grunn til at jeg har kjoler i skapet. Jeg bruker ikke kjole ellers. 

I fjor vår var jeg i konfirmasjon til tantebarnet mitt. Det er ikke så ofte det er konfirmasjon i familien vår. Det er kun de to yngste søsknene mine som er konfirmert, han yngste så seint som i fjor, og så har da tantebarna begynt å konfirmere seg. I fjor var det tantebarn nr. to i rekken som hadde dagen sin. 

Jeg tok en tur i skapet mitt for å se om jeg hadde noe jeg kunne bruke. Siden jeg ikke bruker kjoler så ofte henger de gjerne bare der å samler støv. Jeg fant en kjole jeg liker godt, og som jeg ikke hadde tørket støv av på veldig, veldig lenge. En helt svart, knelang kjole, med en liten tyllkant nederst i kanten. 


Ok, så ser man såvidt kjolen her, men det er i alle fall et bilde av meg og broren min i konfirmasjonen til tantebarnet mitt. 

Det tok ikke mer enn 5 minutter etter at jeg ankom festen før jeg fikk kommentaren “den kjolen har du brukt før”. Ehh, ja, i konfirmasjonen til lillesøsteren min for fem år siden. Er det så galt å bruke én og samme kjole flere ganger? Jeg hadde i det minste andre sko på da, i denne konfirmasjonen.

Jeg trur jo det var tredje gangen siden jeg kjøpte den kjolen, sikkert 8 år tidligere, at jeg brukte den. Jeg hadde jo hatt den i flere år før jeg brukte den i lillesøsteren min sin konfirmasjon, så jeg regner jo med at jeg kjøpte den til et eller annet. Jeg kjøper jo ikke kjoler uten å bruke de liksom. 

Men altså, selv om det var 5 år siden sist jeg hadde brukt den kjolen, så kunne altså folk poengtere at jeg hadde brukt den før. Hvorfor forventes det at jenter skal kjøpe ny kjole til hver anledning, når gutter bruker den samme dressen i alle selskap, år etter år? Jeg har andre ting jeg heller vil bruke penger på. 


Kjolen jeg brukte i konfirmasjonen til søskenbarnet mitt for to år siden. Jeg brukte den på et julebord med jobben en gang et par år før det også. 

Jeg hadde et kjolestress uten like før jul, når jeg plutselig blei bedt med på et julebord og jeg ikke følte jeg hadde et passende antrekk. Noen ganger må man selvsagt ha en ny kjole. Ikke lenge etterpå måtte jeg ha ny kjole igjen, når jeg plutselig skulle feire nyttår for første gang på veldig mange år. 

Det gikk greit det altså. Jeg fant en kjole jeg likte. Jeg hadde uansett tatt med meg en reserve hjemmefra, tilfelle jeg ikke skulle finne noen. Reserven var den svarte kjolen jeg brukte i konfirmasjonen til søsteren og tantebarnet mitt. Jeg fikk ikke bruk for den en fjerde gang. Kanskje like greit, tydeligvis.

Nå har det seg slik at jeg neste helg skal i en konfirmasjon, helgen etter der skal jeg i 30 års lag og helgen etter der skal jeg i 50 års lag. Kommer jeg til å kjøpe tre nye kjoler? Nei, så absolutt ikke! Jeg har klikket hjem én ny kjole og den skal jeg bruke i to av selskapene! Den siste henter jeg fra skapet! 

 

Har du opplevd å få kommentarer på at du bruker en kjole flere ganger? 

 

__________________________________________________

#personlig #forventninger #selskap #antrekk #kjole #gjenbruk

__________________________________________________

HVERDAG- SLIKE FÆLE DAGER.

 

Det er helt grusomt å være så sykt avhengig av ting altså!

 

I dag satt jeg på telefonen i det sekundet alle bilverksted i Mandal og Lindesnes åpnet. Jeg var så tidlig ute at ingen av telefonlinjene greide å følge opp samtalen. Bare litt ivrig da eller! Jeg hadde på forhånd ringt til disse garanti-folkene for å melde i fra om feil på bilen slik at de kunne få i gang en sak.

Jeg ringte verkstedet som ligger rett over gaten fra der jeg jobber, siden det er der jeg skifter dekk. De hadde absolutt ikke tid til å se på bilen min i dag, og kunne ikke akkurat garantere i morgen heller. Det er krise, så da måtte jeg ringe til noen andre. Jeg ringte til de på Vigeland i håp om at de kunne.

Jeg hadde den forrige bilen min der når hele styringen røyk, så de kjenner til meg litt i alle fall. De hadde heldigvis tid til å se på bilen ganske så kjapt. Jeg var helt avhengig av leiebil, siden jeg da hadde blitt stuck midt i mellom hjem og jobb. Det var ikke bare lett, men de hadde heldigvis en bil jeg kunne låne.

Bilen oppførte seg mye verre enn den gjorde på vei hjem fra jobb på onsdag når den begynte å ta kvelden. Nå var det ikke bare det at jeg ikke fikk bilen opp i fart, den oppførte seg som en kenguru med alt for mye sukker i blodet! Det var såvidt jeg kom meg noen vei. Jeg bor midt i en bakke og det var ikke lett.


Fra dette til å være så glad for at bilen ikke var så syk som fryktet.

Med tanke på denne hoppingen så kvelte jeg jo bilen flere ganger, siden den ikke fikk fart nok i bakken. I tillegg pøsregnet det, noe som gjør en hver bilkrise enda mer stressende. Jeg kom meg heldigvis opp bakken til slutt og måtte ta enda en omkjøring for å unngå en enda verre bakke. Hjelpes altså.

Jeg var ikke overbevist om at jeg faktisk kom til å få bilen den milen det var til verkstedet, og begynte å planlegge hvor jeg kunne stoppe langs veien for å ringen falken. Man må jo stå trygt også, noe som ikke er så lett på denne strekningen. Heldigvis, etter mange kilometer, gav kenguruen opp hoppingen. 

Jeg kom meg til verkstedet og forklarte problemet. Jeg skal innrømme at jeg er typisk jente når det kommer til biltrøbbel. Jeg kan jo ingenting. Men jeg har blitt veldig flink til å sjekke i instruksjonsboken om hva de ulike lampene betyr, så jeg hadde jo en viss beskjed om hva som var galt. Imponerende. 

Han lo litt når han spurte meg om det var noen lamper som lyste/blinket og jeg svarte at det var den lampen som ser ut som en brille. Det var min beste forklaring, men jaggu skjønte han med en gang hvilken lampe det var. De skulle ta tak i saken med en gang, så jeg dro til jobb og ventet på telefon.


De skjønte jo med en gang hvilken lampe jeg mente.

Etter mange timer uten å høre noe i fra de begynte jeg å bli veldig utålmodig. Jeg ville jo vite hva problemet faktisk var og om hvor lang tid det eventuelt kom til å ta for å fikse det. Leiebilen jeg fikk hadde såvidt plass til meg. Jeg følte jeg satt med hodet i taket. Jeg får helt klaus av små og trange biler. 

Gleden var så stor at jeg nesten begynte å gråte når de sa at bilen er så godt som ny og at jeg jaggu hadde kjøpt meg en god bil siden sist! Herlighet, bilen var fikset! Det var ikke så omfattende som man først trudde, det var kun en slange inne i motorsystemet som hadde løsnet, slik at det var lekasje. 

På med slangen og bilen var friskmeldt. Hurra! Det koster jo ikke skjorta heller, i forhold til om de hadde måtte bytte hele hjernen til bilen, som kunne ha vært problemet. Ikke for at jeg spurte om pris altså, men det kan jo ikke koste så mye å sette en slange på plass igjen, tenker jeg. Det er jo positivt i seg selv.

Etter jobb kjørte jeg i full fart for å bytte tilbake til bilen min. Så glad og fornøyd jeg er når jeg setter meg inn i bilen. Det blei en kortvarig glede. Jeg kom ikke mer enn 5 meter før kenguruen var tilbake! Jeg snudde og gikk inn å spurte om ikke de ville prøvekjøre bilen min en gang til. Jeg fikk helt vondt i magen!


Så glad er jeg nå! 

Jeg er jo så sykt avhengig av å ha bil, siden jeg bor langt unna matbutikker og det ikke akkurat er noe som heter kollektivtrafikk her, så jeg blei jo så lei meg for at bilen ikke var frisk likevel. Det kom en mekaniker ut for å prøvekjøre bilen og bad meg om å hive meg inn i passasjersetet. Null hopping!

Seriøst, jeg blir jo litt flau, og irritert. Den hoppet konstant med meg, men ingenting med han. Han hadde veldig humor da og begynte å forklare hvordan man girer og slipper klutchen og bare generelt hvordan man kjører bil. Vi lo begge to. Han innrømte tilslutt at bilen fusket litt i begynnelsen på han også.

Vi tok en runde på en liten kilometer uten at bilen hoppet, eller fusket. Han sa det kunne være fordi slangen hadde vært av og på nå slik at det kunne være litt luft, eller vakum som satt igjen. Jeg fikk beskjed om å kjøre bilen litt hardt. En smule usikker på hva han mener, men jeg får vel prøve da. 

Bilen hoppet, eller fusket, ikke en eneste gang på vei hjem så da pustet jeg lettet ut. Nå er bilen min som ny igjen og slik håper jeg den holder seg i mange år fremover. En ting er vanlig slitasje på deler som må byttes, men den trenger ikke ta kvelden mer nå altså. Det var en fæl dag lenge, men nå er jeg glad!

 

Er du sykt avhengig av bil?

 

________________________________

#hverdag #fælt #stress #bil #verksted

________________________________