RESPEKT!

Alle de som får det til, koste hva det koste vil. 

Jeg trur mange kan føle seg igjen i det og ikke våge å satse, fordi det er skummelt, eller man tenker at man ikke har det som skal til. Har man sånn ca null støtte fra de nærmeste i tillegg og man føler man står på egne bein kan det være fort gjort å gjemme seg litt bak det også. Vi har mange unnskyldinger for å ikke hundre prosent våge å satse. Men så har vi de som bare hopper i det og får det til, uansett! Så dette er til alle de som får det til, koste hva det koste vil.

I går slapp Taylor Swift sitt 11 album, men hold dere fast, det er et dobbeltalbum med 31 – TRETTIÉN – sanger! Altså, hu er på tidenes største verdensturné som går over 2 år, og likevel greier hu å skrive, komponere og spille inn 31 sanger. Det står det respekt av! Man trenger ikke å like musikken til Taylor Swift, eller som person, hvis du er en av dem, men å ikke anerkjenne at dette er en meget hardtarbeidende business-woman kan man bare ikke si noe på.

Og likevel med all denne motstanden hu har hatt gjennom årene – det er ingen tvil om at det å være superstjerne koster – så står hu på og gir ikke opp! Det er imponerende og burde i grunn være ganske så motiverende for mange. Som sagt over, man trenger ikke å like verken henne, eller musikken hennes, men å bli inspirert og motivert av de som våger og får det til bør vi kunne anerkjenne, uansett hvilke drømmer vi har i livet; ikke alt handler om å bli superstjerne.

Akkurat nå sitter jeg på Studioet mitt – Studio Elevele – og skal pakke sammen noen bestillinger som har tikket inn de siste dagene. Jeg har utvidet hobbyene mine litt og målet er å utvide det enda litt mer på sikt, jeg må bare få få plass litt grunnleggende først. Ting tar tid, man må bare stå på og ta det i det tempoet som passer seg selv. Etter at jeg har pakket bestillingene skal jeg tørke støv og vaske ned hele studioet. Ikke gøy, men veldig nødvendig.

 

Sitter du med en drøm som bare venter på å få se dagslys? 

 

ELEVELE

 

#livet #business #drømmer #hobby