FOTO- TILBAKE TIL BARNDOMMEN.

 

En liten tur i kveldssolen er aldri feil. Litt kjipt at jeg ikke hadde kameraet i bilen!

 

Dagen begynte med å kjøre broren min til et aldri så lite løp han skulle løpe i dag. Lite og lite- vi snakker 9 km! Vi dumpet han på startstreken, og sto og heiet på han som en gal på målstreken. Han imponerte noe veldig, men å fullføre løpet på rett under 49 minutter. Målet hans var under en time. Godt jobba!

Etter det var det å dumpe han hjemme hos han selv, for så å finne sofaen noen timer. Formen er ikke helt på topp i dag, så det var greit å gjøre nesten ingenting i noen timer. På kvelden var det å kjøre han til en bursdagsfest for så å ta en tur til byen for å spise en burger. Jeg døde nesten av sult. 

Etter det tok vi rett og slett en liten rusletur i kveldssolen. Det regnet som en gal i hele går, og etter å ha vært inne i mange timer når det var sol ute måtte vi liksom bare ut å rusle litt. Deilig temperatur og nesten ikke noe vind. Helt perfekt. Vi endte opp med å konkurrere i fiskesprett. Jeg tapte, som vanlig. 


1. Kvakk kvakker. 


2. Jeg fant en maur.


3. Han sto ikke i ro!


4. Sterke dyr.


5. Lader opp til fiskesprett. Ja, jeg måtte spørre hva det het, da jeg kun kunne det svenske ordet. 


6. Steinen er på vei ut i vannet. Nå er jeg spent på hvor mange sprett det blir! 


7. Det blir i alle fall minst to. 


8. Jeg trur den stoppet på 4. Tilbake til barndommen. Gøy!


9. Fint på sin måte. 


10. Stille vann. 

Det blei bare en liten tur på ca. 20 minutter. Petter er hos faren min og koser seg der, så da blir det ikke så mye tur på meg. Like greit, akkurat i dag. Satser på fint vær i morgen og at det kanskje blir en liten rusletur ut da. Jeg føler jeg bør bruke kameraet mitt, når jeg faktisk har det med. Vi får ve se på det.

I dag blei det liksom kun bilder med mobilen, men det var innafor det også. Noen ganger bare er det slik. I kveld er jeg sliten, så det blir ikke så mye mer gjort i kveld, for å si det sånn. Skal vel finne frem en film å se på snart, så da blir det maks avslapping resten av kvelden. Lørdagskvelden sin det.

Jeg har ingen direkte planer i morgen, men det hadde vært litt koselig om jeg hadde fått til å besøke lillesøsteren min og tantetrollene mine i morgen. De bor på svensk siden av grensen og jeg har ikke peil på hvor. Da er det kanskje på tide at jeg finner det ut. Får se an formen i morgen og om de er hjemme. 

 

Har du hatt en fin lørdag så langt? 

 

______________________________________________

#foto #barndommen #fiskesprett #kveldssol #sol #vann 

______________________________________________

FOTO- NATUR #5

 

Natur. 

Bildet er i fra fjellet over til Fyresdal. Jeg elsker Fyresdal- det er så vakkert der! Jeg tok bildet når jeg var på vei hjem i fra Fyresdal for noen få uker siden. Jeg trengte virkelig litt Fyresdal-terapi da, etter mange uker hjemme i dårlig form. Bare koble helt ut og slappe helt av. Gleder oss til neste tur!

 

Har du vært i Fyresdal?

 

__________________

#foto #fyresdal #natur 

__________________

FOTO- LEON & PETTER #1

 

Leon og Petter. 

Petter er en så fantastisk tålmodig sjel når det kommer til Leon at jeg noen ganger lurer på hvordan han orker. Jeg veit ikke hvorfor Leon var så styggelig fornærmet på meg denne gangen, for han hadde verken fått et bad, ørerens eller kloklipp. Han var vel bare fornærmet for å være fornærmet vel. 

Den katten altså. Så fort har er sur på meg, eller fornærmet løper han til Petter og legger seg der og klager høylytt på hvor teit jeg er. Petter gidder ikke å høre på sånt tull, så han sover bare videre. Leon er ganske gøy når han er fornærmet på meg, men Petter er vår i pelsen etter en tur ut i regnet.

Da kan han så absolutt ikke bruke Petter som klagepute. Da går han bare rundt og klager på alt i stedet for. Han blir som regel fornøyd ganske fort. Jeg løfter liksom bare på pleddet hans og frister med varmen under der. Da er han stille en god stund. Leon er plagsom som fy, men du verden så mye personlighet. 

 

Har du en katt med masse personlighet? 

 

_________________________

#foto #hundogkatt #hund #katt

_________________________

BLOGGERE- SOLVIWAR HAR FOTOKONKURRANSE!

 

Jeg har vurdert om jeg skal begynne med “Månedens fotokonkurranse”, som jeg hadde for lenge siden på den forrige bloggen min, men jeg  har ikke kommet så langt enda. Men nå deltar jeg på en fotokonkurranse, og det er alltid gøy!

 

Mitt sommerbidrag til konkurransen:


Trykk på bildet for å komme til konkurransen.

Solviwar.blogg.no har en fotokonkurranse hvor temaet er “sommer”. Selvsagt må jeg bli med på det. Fristen for å bli med, hvis du blei fristet, er 8. mai, så det er enda god tid. Hvis du som meg liker foto, så foreslår jeg at du melder deg på du også- da blir helt sikkert Solviwar glad også. Trur du ikke? 

 

Er du med på Solviwar sin fotokonkurranse?

 

____________________________________

#bloggere #foto #fotokonkurranse #sommer

____________________________________

HVERDAG- NU ÄR DET NATTEN.

 

Lite teit å sovne på sofaen da! 

 

Jeg kom meg ikke på jobb i dag som håpet. Jeg fikk ikke så mye søvn som i natt og det kjennes på kroppen. Når hode og kropp ikke samarbeider er det ikke så lett. Men jeg har tatt det med ro i hele dag. Jeg har kun ryddet det ene klesskapet for klær jeg aldri bruker. Det var på tide, for å si det sånn.

Merkelig nok ryddet jeg skapet for ting jeg ikke brukte i høst også, likevel hadde jeg en del klær jeg ryddet ut  dag også. Det blir litt sånn at man trur man kommer til å bruke den buksen, eller den genseren, men når jeg ikke har tørket støv av de siden i høst så bare kvittet jeg meg med det nå likevel. 


I mangel på noe å legge ut. 

Men nå er i alle fall det ene skapet ryddet, så da gjenstår det bare et skap til. Der er det mest bare treningstøy, kjoler og joggebukser og den slags. Ikke like mye å rydde, trur jeg. Tok veldig mye fra det skapet i høst. I tillegg til å rydde skap i dag har jeg fått bestilt time til skifting av dekk på bilen. 

Jeg har null sjanse å gjøre det selv nå. Har time til onsdag, så det blir bra. Jeg kjører på piggdekk, så jeg gleder meg i grunn til å slippe å høre på det bråket fra dekkene. Nei, på tide å ta litt kveldstell vel så jeg kan komme meg i seng. Jeg har sovet på sofaen i kveld, men håper jeg får sove likevel. Nattinatt. 

 

Skifter du dekk på bilen selv? 

 

____________________

#hverdag #natten #sove

____________________

HVERDAG- OPPDATERING UKE 15 OG 16.

 

En liten oppdatering over de to siste ukene.

 

Uke 15

 

Mandag: I dag blei det med en oppdatering over de to forrige ukene. Hvis du er redd du gikk glipp av noe da kan du trykke her for å komme til innlegget. 

 

Tirsdag: Null blogging. Heldige meg har besøk i påsken, så da prioriterer jeg det. 

 

Onsdag: Null blogging. Det er lov. 

 

Torsdag: Men å ønske deg en god påske har jeg alltids tid til. 


Trykk på bildet for å komme til innlegget. 

Jeg hadde visst tid til å dele et bilde også.


Trykk på bildet for å komme til innlegget. 

 

Fredag: Null blogging i dag også. 

 

Lørdag: Det blir litt slappe dager underveis. Det er lov. I tillegg har jeg fått de fineste tøflene ever. 


Trykk på bildet for å komme til innlegget. 

 

Søndag: Null blogging.

 

Uke 16

 

Mandag: I går var vi på en liten rusletur, men jeg orket ikke å dele noe fra turen før i dag. Bare litt slapp liksom. Men vi hadde en fin tur ute ved Lindesnes fyr. 


Trykk på bildet for å komme til innlegget. 

 

Tirsdag: Noen folk har det så vondt med seg selv at de må slenge dritt til andre. Søk hjelp! 


Trykk på bildet for å komme til innlegget. 

 

Onsdag: Det er ikke bare Dyrehagen min som gjør rare ting i løpet av uken. Jeg har mine sider jeg også. 


Trykk på bildet for å komme til innlegget. 

 

Torsdag: Mary Kay har mange flotte produkter. Noen er veldig fine å gi i gave. Denne gangen et gavetips til henne. 


Trykk på bildet for å komme til innlegget. 

 

Fredag: Å være kronisk syk er ikke alltid like lett. Spesielt ikke når alt blir stress. 


Trykk på bildet for å komme til innlegget. 

Ellers har jeg funnet ut at jeg må ha nytt objektiv til kameraet mitt, etter at jeg på et eller annet vis har greid å få hakk i linsen. 


Trykk på bildet for å komme til innlegget. 

 

Lørdag: I dag orket vi en tur til Havsyn. Det er så deilig når man faktisk orker å gå litt. 


Trykk på bildet for å komme til innlegget. 

Ellers er jeg fremdeles oppgitt over folk som slenger dritt på nettet! Hvis du må begynne setningen din med: “Ikke for å være frekk, men…”, da er det nettopp det; frekk!


Trykk på bildet for å komme til innlegget. 

 

Søndag: Nå er våren her! Alle mine fire vårblomster har kommet, så da er det endelig vår!


Trykk på bildet for å komme til innlegget. 

Etter å ha ventet i en evighet på at skoene jeg ville ha skulle komme tilbake på lager har jeg heller valgt å gå for andrevalget mitt, som er like bra som førstevalget.


Trykk på bildet for å komme til innlegget. 

Ellers er det natten og jeg følte det var lenge siden jeg hadde et innlegg om ingenting, så da blei det et innlegg om ingenting. 


Trykk på bildet for å komme til innlegget. 

 

Det var mine to uker. Formen har ikke vært bra, men jeg har i alle fall vært hjemme og hatt tid til å blogge. I tillegg hadde jeg besøk hele påsken, noe som var veldig kjekt, og da prioriterte jeg besøket mitt. Sånn sett har det vært to greie uker. Håper på at de neste to ukene blir greie også, med bedre form.

 

Hvordan har dine siste uker vært?

 

___________

#oppdatering

___________

HVERDAG- NU ÄR DET NATTEN.

 

Følte det var lenge siden med et slikt innlegg. 

 

Det har jo blitt litt mer personlige innlegg i det siste. Eller, ikke personlig som i personlig, heller meninger jeg har. Det er helt greit det, men kjenner det er på tide med et innlegg som er preget av ingenting. For jeg har egentlig ikke så mye å si nå, annet enn at jeg snart skal legge meg i håp om å få sove.

Jeg skal jobbe noen timer i morgen, håper jeg, så da er det greit med litt søvn i forkant. Akkurat nå sitter jeg å ser på Bates Motel på Netflix. Jeg veit egentlig ikke om jeg liker serien, men er likevel snart ferdig med sesong 2. Ja ja, litt bra er den jo, på sitt vis. På tide å si god natt. God natt!

 

Ser du på noen bra serier? 

 

____________________________________

#hverdag #natten #sove #serie #batesmotel

____________________________________

HVERDAG- NYE VÅR- OG SOMMERSKO PÅ VEI!

 

Noen ganger må man bare gå for andrevalget.  

 

//annonselink


SKO // HER

Noen fikk kanskje med seg at jeg ønsket meg veldig noen nye Nike-sko? Vel, jeg ønsker meg fremdeles nye Nike-sko, men jeg kan ikke vente til sommeren er over før jeg får de! Jeg fikk mail om at de endelig hadde kommet på lager i min størrelse. I samme sekund logget jeg meg inn til at de var utsolgt!

Frustrerende. Jeg gav det en uke til, men nå gadd jeg rett og slett ikke å vente lenger. Våre har vært her lenge, og det er fremdeles hull i de gamle skolene mine. Så i dag gikk jeg rett og slett for andrevalget mitt, som er nye adidas-sko. Jeg er like fan av adidas som jeg er av Nike, så det blir veldig bra.

Nå gleder jeg meg bare til de kommer så jeg endelig kan få noen gode sko å gå på. De gamle Nike-skoene mine er det som sagt hull i, noe som merkes godt når man tråkker på en stein akkurat der hullet er! Eller når det regner ute og man blir søkkvåt i sokkelesten. Man kan bli gretten for mindre, har jeg hørt. 

 

Liker du adidas? 

 

_______________________________________________

#hverdag #sko #vårsko #sommersko #adidas #sneakers

_______________________________________________

FOTO- NATUR #4

 

Maskros.

Noen ser på den som ugress. Jeg syns den er veldig flott! For meg er våren helt på plass når tussilago, hvitveis og maskros er å se. Blåveisen vokser ikke akkurat på trær, så den blir bare en bonus. Likevel har jeg faktisk sett alle disse fire vårblomstene i år, så nå er våren helt på plass, endelig! 

 

Hvilke blomster er dine absolutte vårtegn? 

 

______________________________________

#foto #natur #vår #vårblomster #blomster #gul

______________________________________

PERSONLIG- JO, DU ER FREKK!

 

Jeg er visst ikke helt ferdig med forskjellen på å slenge dritt og kritikk

 

Man finner mye drittslening i kommentarfeltene til offentlige personer. Det vil alltid finnes idioter. Det er dessverre ikke noe vi blir kvitt. Idioter har kommet for å bli. Det er trist for de som hele tiden blir utsatt for disse, men på en annen side er de noen ganger god underholdning også. Tragikomisk, kanskje. 

En annen type folk man finner i kommentarfeltet til folk, er de som prøver å spille uskyldige, mens de slenger dritt. Hvis du må begynne kommentaren din med: “Ikke for å være frekk, men…”, da er du nettopp det; frekk! Ingen mennesker med gode hensikter trenger å begynne kommentaren sin med de ordene.

Konstruktiv kritikk er såpass tydelig at man ikke skal trenge å “forsvare” seg bak noen ting. Så enkelt er det. Hvis du ofte blir beskyldt for å slenge dritt, være frekk eller bare blir kalt idiot, men du selv mener det absolutt ikke er tilfelle, så er det rett og slett formuleringen din det er noe galt med. Fiks det.

Lær deg hvordan å gi konstruktiv kritikk. Hvis du bare er ung og uerfaren i språket, spør foreldrene dine om kommentaren din er godt nok formulert før du poster den. Akkurat det avhenger av at foreldrene dine er oppegående mennesker og ikke er av typen som sitter på nett og slenger dritt til folk de også.

Det finnes nok av de også, dessverre. Hadde jeg oppdaget at hu som sies å være min mor satt på nettet og kastet rundt seg med frekke kommentarer, anonymt, hadde jeg seriøst gitt henne en pekestokk over fingrene så det svei! Hvorfor kan vi ikke bare gjøre som Ellen sier? Be kind to one another.

Jeg kom over en kommentar inne hos Krisssy. “Hvis alle kommentarer jeg har lagt fra meg på nettet blei samlet i ei bok med mitt navn på forsiden, hadde jeg vært stolt da?”. Det er et interessant spørsmål. Mitt svar på det er enkelt: Ja! Jeg sitter ikke å slenge dritt til folk på nett. Selv ikke som anonym!

 

(Del gjerne innlegget hvis du er enig. Eller uenig for den saks skyld).

 

Kan du være stolt av alle kommentarer du har lagt igjen på nettet?

 

_____________________________________________________________________________________

#personlig #meninger #drittslenging #kritikk #konstruktivkritikk #nettroll #anonym #kommentarer #frekk

_____________________________________________________________________________________