MANGE TANKER.

Livet skjer og noe av det har vi null kontroll på.

Hver gang jeg trur jeg skal få tid til å titte litt mer innom her skjer det et, eller annet som gjør at tiden flyr. Det er mye som skjer på jobb i disse tider, Petter har blitt syk igjen, denne gangen med en hel haug med bivirkninger som gir ekstra mye arbeid, og døgnet har liksom ikke flere timer. Jeg er vel snart tom for unnskyldninger, sånn egentlig.

Vi har forresten fått et nytt familiemedlem. Lille Frøken Knut. Jeg kaller henne Knut, Kristoffer kaller henne Linka, hu het opprinnelig noe helt annet, men jeg liker Knut best. Cupid tåler ikke trynet på henne, noe som ikke kom som et sjokk. Han tålte ikke trynet på Petter og Ellinor heller de to første månedene. Han er likevel litt mer tolerant nå.

 

Det er som sagt mye som skjer i disse tider, og med det følger det mange tanker. Ei som sto mange av oss her inne nært har gått bort, og det kommer ikke utenom mange tanker det heller. Det har vært en trist uke, men det har også gitt rom til å tenke tilbake på mange flotte minner <3 Hvil i fred <3

 

 

ELEVELE

 

 

#hverdag #minner #hund #livet