BACK STAGE OG RUMPEKLÅING.

 

Det skjer alltid meg! 

 

Vi var først ute med venner og spiste burger før vi i samme hus tok turen bort på Feelgood for å få med oss Chris Medina konserten. Onkelen min jobbet i går så når han spurte om jeg og tanten min ville komme back stage kunne vi ikke si nei. Det er alltid gøy å komme back stage. Så da duret vi etter han og fikk hilset og snakket litt med Chris Medina in person. Han var veldig hyggelig og pratet i vei om at han likte seg her og at det minnet han om hjemme i Chicago. 

Jeg og Mona fikk litt sånn hjerneteppe på hva vi skulle si, så det blei nesten bare yes og no svar fra oss. Det var ikke det at vi ikke hadde så mye å si, men ingen av oss er veldig gode på å snakke engelsk og da stopper det liksom litt opp av seg selv. Men vi fikk sagt litt da, om ikke noe annet. Og så fikk vi tatt et par bilder før han pent sa at han måtte tilbake å øve. Vi går tilbake til plassen vår, et bord rett oppe ved scenen, som onkelen min fikset til oss, veldig fornøyde. 


Ja, jeg er bleikest av alle, alltid. Onkelen min i bakgrunn. 

Chris Medina kommer etter hvert på scenene og vi liker det vi hører. Han prater litt først og mellom sangene. Jeg trur det var etter den første sangen som han skulle begynne på historien om at han likte seg her og at det minnet han om en plass hjemme i Chicago. Jeg og Mona hadde jo fått høre dette en time tidligere så vi så på hverandre og smilte lurt og jeg skal liksom skryte litt til Kristoffer og Magnus at vi veit så jeg sier; We know, we knooooow, med glimt i stemmen. 

Dette får Mr. Medina med seg og avsluttet historien sin, som nesten ikke hadde kommet i gang en gang og gjentar bare: Ohh, you already know, you don’t want to hear this, you don’t give a shit, I’m just going to sing my song. Jeg blir jo helt satt ut og prøver litt desperat å si at det ikke var sånn ment, men det fikk han så klart ikke med seg. Når sangen var ferdig gikk han bare rett over til nesten sang, uten et ord. Jeg fikk dårlig samvittighet altså. Seriøst. Vi skrøt jo bare litt. 


Koselig å få hilse på han. For å skryte litt til var vi de eneste to som fikk komme back stage. 

Resten av konserten, når han skulle fortelle om neste låt, eller hva som helst, så poengterte han at vi mest sannsynlig ikke brydd oss om verken han, eller sangen eller noe. Seriøst, jeg hadde så dårlig samvittighet at jeg nesten døde litt. Jeg jublet ekstra høyt etter hver enste sang, for å si det sånn, men det hjalp ikke så mye. Slike ting skjer alltid meg! Jeg må lære meg å bare holde munn. Ikke skjønner vi hvordan han kunne høre det heller, for det var ikke sånn at vi skreik. 

Konserten var veldig bra. Jeg er ikke blodfan av Chris Medina, men han har utrolig flott stemme og han synger den type musikk jeg liker. Etter konserten gikk han rundt og snakket med alle som ville snakke med han og ta bilder sammen med han. Han var hyggelig og sosial. Mona ville ha et bilde til før vi skulle hjem, så jeg blei med på det. Jeg ville mest be om unnskyldning og forklare hvorfor jeg sa “we knoooow”, men jeg fikk det ikke til. Han husket at vi var back stage da. 


Skrytebilde til naboen over gaten, siden Mr. Medina har fått naboen sin caps. 

Mens vi står og skal ta bilde, alle tre, så blir armen min litt klyst mellom meg og Medina, så jeg skal bare løsne den og få den bak. Jeg lar armen bare henge løst bak ryggen, mens han har armen sin rundt meg, og jeg merket at hånden min ligger inntil rumpa hans. Jeg tenker febrilsk inni meg at jeg må få fjernet den hånden, men hjernen vil ikke reagere med å fjerne hånden min, så den blir bare hengende der og “klå” han på rumpen. Ikke håndflatesiden, heldigvis. 

Jeg får etter noe som føles som en evighet fjernet hånden min fra rumpa til Mr. Medina, men like kjapt utbryter han: You touch my butt! Jeg prøvde febrilsk, på elendig Petter Solberg-engelsk, å forklare at det var et uhell og bad om unnskyldning sikkert 20 ganger. Han kalte det “happy accident”. Jeg kalte det “it was a accident, I pormise”. Sånn kan det gå. Vi koste oss i alle fall på konserten og det var hyggelig å treffe Chris Medina, selv om han trur at jeg klådde.

 

♠ ELEVELE ♠

 

_______________________________________________________________________

#hverdag #konsert #chrismedina #flaut #rumpe #klåing #kleint #musikk

_______________________________________________________________________

SLIKE KVELDER.

 

I går var helt klart en koselig kveld. 

 

Burgeren var god og det var Chris Medina også, bare på en annen måte. Han er virkelig flink altså. Og en hyggelig fyr. Vi hadde det veldig koselig, både med å være ute å spise med venner og dra på konsert etterpå. Når alle vi i huset her gjør noe sammen blir det alltid en smule hysterisk. Skal fortelle om det seinere, må bare samle inn litt bilder. Telefonene min ligger alltid i lommen, som dere veit, når jeg er på konserter og slik,så jeg tok så klart ingen bilder selv. Oops. 

 

♠ ELEVELE ♠

 

___________________

#hverdag #konsert

___________________

IKKE LIKE LETT, ALLTID.

 

Good morning, liksom. 

 

Vi har kommet inn fra en morgentur. Vi var litt treige i dag så klokken blei nesten kvart over åtte før vi kom oss ut. Null stress, det er lørdag og vi har ikke noe tidspress. Deilig! Jeg syns morgenturene er de beste, men det er dessverre ikke like lett å komme seg ut på morgentur i ukedagene altså. Da må vi ut to timer tidligere enn vi pleier på lørdager. Pluss at man har det bittelitt travelt fordi man skal rekke ganske mye mer før man skal på jobb. Morgenturene er fine likevel. 

Været er ikke så fint i dag, men det blir kanskje bedre etter hvert? Jeg har ikke kontroll på været. Vi tar vel en tur litt seinere i dag også, før vi skal ut en liten tur i kveld. Det er burger og Chris Medina som står på menyen. Jeg veit ikke hva jeg gleder meg mest til; burger, eller Chris Medina? Vi lover å ikke spise Chris Medina altså! Det blir koselig. Nå skal jeg snart komme i gang med klesvasken her. Jeg er et tonn med klesvask som ventet, uten å overdrive. Bahh. 

 

♠ ELEVELE ♠

 

________________________________________

#hverdag #morgentur #hund #tur #helg

________________________________________

DET VANLIGE.

 

Dagene går nå som de går. 

 


Fra kveldsturen i går. 

Det er litt stille fra meg for tiden, sånn til og fra. Det er ingen spesielle grunner annet enn at jeg er sliten. Ikke skjer det så mye mer enn jobb, turer med hundene og soving heller, så det er liksom ikke så mye spennende å dele. Jeg orker ikke å oppdatere bare for å oppdatere. Dette veit dere fra før, så trenger ikke å gå så mye inn på det. Jeg blogger når jeg har lyst og har noe å dele. I perioder mye, andre perioder lite. Håper dere savner meg uansett. Blunkefjes. 


Fra morgenturen i dag. 

Vi hadde en deilig kveldstur i går. Den blei på 1 time og 15 minutter. Temperaturen var helt perfekt. Det blei fort mørkt da, men vi var så klart utstyrte med lys og refleks hele gjengen. Petter og Ellinor blei slitne av kveldsturen i går, så morgenturen i dag blei så kort at den nesten ikke kan kalles en tur en gang. Vi snudde ute i gaten liksom. Men du verdens å flott himmelen var, de tre minuttene det varte. Det flotte lyset forsvant fort, men vi rakk å nyte den først.  

 

♠ ELEVELE ♠

 

___________________________________________________

#hverdag #kronisksyk #sliten #stille #høst #himmel

___________________________________________________

KAN VI TA HAM INN I VARMEN?

 

Det kan være litt skummelt og ensomt å være helt ny.

 

WolfeRhino er en fin fyr. Jeg kjenner han litt fra hundemiljøet, men ikke så mye mer enn det. Det hender vi skravler litt på facebook, da selvfølgelig mest om hund. Jeg trur til og med jeg skulle ha kjent han igjen på gaten hvis vi gikk forbi hverandre. WolfeRhino har nettopp startet en blogg, hvor han vil være anonym, i alle fall til å begynne med, hvor han skriver om livet sitt og alle dens utfordringer med å være bipolar. Livet er ikke bare en dans på roser for alle. 

Jeg liker bloggen hans. Han forteller så ærlig og forståelig om hvordan hverdagen er med utfordringene som noen ganger står i kø. Det er fint å lese om hvordan han finner tilbake kontrollen og lærer av de situasjonene som noen ganger kan gjøre ting vanskelig. Hvis du føler du har plass i den store bloggblokken din til enda en fin blogger så er dette virkelig en blogg å anbefale. Kan vi ta ham inn i varmen? Kan vi få ham til å føle seg velkommen i bloggverden? 

 

♠ ELEVELE ♠

 

_______________________________________

#bloggere #anbefaling #blogganbefaling 

_______________________________________

DET BLIR FORT MØRKT.

 

Husk refleks! 

 

Vi har nettopp kommet inn fra en liten rusletur, naboen, hundene og jeg. Det var ikke akkurat tur som fristet mest når man våknet fra en alt for lang powernap på sofaen, men det er jo alltid deilig å gå en tur bare man først kommer seg ut. Og det var veldig deilig altså. Vi gikk tur rett før klokken syv, mens det ennå var lyst ute, men jeg tok på refleksvest. Det blei mørkt før vi kom oss hjem. Det går fort i fra lyst til mørkt ute nå, så det er veldig greit å ha en refleks i lommen. 

Og de sier det jo så fint rundt omkring på sosiale medier nå; Til deg som ikke bruker refleks, husk å melde deg som organdonor, du kan redde liv! Og det er faktisk ikke tull en gang. Det er risikosport å gå uten refleks, og det er faktisk ikke gøy for den som eventuelt kommer til skade for å kjøre på noen som går helt mørk, gjerne svartkledd, ute i gatene. Du ødelegger faktisk et uskyldig liv, og familie, og da er det ikke ditt eget egoistiske liv jeg snakker om! Så, bruk refleks. 

Ellers har det vært en tung tirsdag i dag altså. Jeg er jo ikke særlig fan av tirsdager og i dag var en sånn dag. Slitsom. Jeg måtte gå litt tidligere fra jobb i dag da for å rekke veterinæren med Ellinor. Hu skulle ha den svenskepillen sin igjen. Herre jemenin så fort 28 dager går. Jeg syns ikke jeg gjør annet enn å fly til veterinæren jeg. Ja ja, ny tur i morgen, for andre grunner. Nå skal vi bare slappe av et par timer før det er natten. Jeg er fortsatt trøtt, så jeg kunne lagt meg nå jeg. 

 

Bruker du refleks? 

 

______________________________________________________

#hverdag #høst #mørkt #refleks #organdonor #reddliv

______________________________________________________

SYKESTE!

 

Jeg må jo bare bli fornøyd! 

 

dav

Jeg nevnte tidligere i sommer at jeg ønsket meg en ny mobil, da aller helst en Huawei P20 Pro pga kameraet som visst nok skal være helt rått. Jeg er overbevist jeg altså! Jeg kjøpte meg denne fantastiske mobilen her om dagen, fikk den i gang i går og tok mitt første bilde med den i sta. Resultatet ser du over her, helt og holdent uredigert! Bildet er tatt på “auto”. Tenk deg hvor syke bilder man kan få med manuelle innstillinger. Jeg må jo bare si meg fornøyd! 

Tidligere hadde jeg Samsung S7 Edge, som liksom skulle ta så bra bilder og skjermen i seg selv skulle gi et enda bedre inntrykk av bildene. Vel, jeg er ikke litt imponert en gang. Joda, kameraet var bra det, når man først greide å ta et bilde. Fokuset på den telefonen var jo helt ræva, for å si det mildt. Det tok en evighet å få kameraet til å fokusere, og når du først fikk den til å fokusere så datt den ut av fokus så fort du trykte på utløserknappen. Skikkelig irriterende. No more! 

 

Er du fornøyd med kameraet på din mobil? 

 

____________________________________________________________

#foto #huaweip20pro #huawei #mobil #kamera #bilder #foto 

____________________________________________________________

HUND OG SOPP.

 

Livet med hund. 

 


1. Soppen henger i. 


2. Ellinor. 


3. Full fres.


4. Jeg trur disse har sett sine bedre dager altså. 


5. Ellinor liker å løpe. 


6. Sopp i klase. 


7. Ellinor speider på Petter. 

Vi begynte turen med å gå bort på golfbanen for å trene litt enkel lydighet. Man trenger det innimellom. I dag var det Petter som fikk kjørt seg litt, mens Ellinor blei bundet fast i et tre. Vi øvde på gå fot med kontakt, sitt på plass med kontakt, dekk på avstand med kontakt og stå på avstand med kontakt. Mye kontakt trening med andre ord. Det gikk en liten hund forbi rett bak oss, så vi fikk til og med innslag av forstyrrelser. Petter klarte seg overraskende bra, må jeg si. 


8. Rollene er byttet; Petter speider på Ellinor. 


9. Gladfisen min. 


10. Ikke alltid like lett å få begge med på bildet. 


11. Hei, her kommer jeg. Ja, hu tråkket i stykker en del av soppene. 


12. Bare litt leken. 


13. Hei på deg!


14. De øver på synkrongåing, eller noe sånt. 

Etter at vi hadde trent litt lydighet på flaten der solen fortsatt skinte gikk vi litt lenger opp på golfbanen slik at de kunne få løpe litt. Vi hadde en nok så rolig i dag i går, så de var klare for litt løping i dag. Det er ikke så lett å få fine og kule bilder av de når de løper. De er alt for kjappe, så det er ikke alltid den flotte stilen man får på bilder. Det hender man har litt flaks da. Ikke så mye i dag bare. Men hundene koser seg med å løpe de, de bryr seg ikke om kameraet. 


15. Tar seg en liten hvil. 


16. Ellinor tar seg en liten hvil hu også. 


17. En staselig liten sopp. 


18. Det er i alle fall høyt gress nå når de ikke vedlikeholder golfbanene. 


19. Fineste Ellinor. 


20. Når man gir soppen oppmerksomhet 3 sekunder for lenge. 


21. En liten hvil før vi får hjem. 

Vi var vel ikke ute mer enn 45 minutter tilsammen, men det er nok det når man trener lydighet og får løpe fritt. Da blir man sliten da. I alle fall Petter som faktisk måtte trene litt også. Neste gang blir det vel litt trening på Ellinor også. Det vi i alle fall skal legge oss i hardtrening på er å ta godbiter uten å hogge av meg hele armen! Hu er helt sykt gal etter mat. Litt trening så blir det vel bra. Nå skal jeg vi bare slappe av litt før kveldsmaten blir servert. Tiden går så fort! 

 

Trener du mye lydighet med din hund? 

 

_______________________________________

#foto #hund #irskulvehund #tur #sopp

_______________________________________

UT PÅ TUR, ALDRI SUR.

 

Det er aldri kjedelig på tur med disse. 

 

I dag var vi på tur med Gullik, Lucy og eierne dems. Denne gangen møttes vi der vi egentlig skulle treffes sist. Fortsatt skuffet over noe de påstår er en av Østfolds fineste strender. Det kan ikke være noen fines strender i Østfold i det hele tatt, hvis dette er en av de fineste. Sorry, men det er jo såvidt det kan kalles en strand spør du meg. Greit nok at det er litt høyt vann nå slik at noe av stranden ligger under vann, men likevel. Uansett er det en fin plass, det skal de ha. 


1. Gutter blir jo litt rare når de er forelsket. Morsomme Gullik. 


2. Gullik tar seg et bad. Jeg la først ikke merke til Ellinor i bildet. Hu er så stille av seg. 


3. Jeg veit ikke hva han her driver med jeg, men rar er han. 


4. Bustetrollet fikk time out etter at han blei en smule intens på Lucy. Ser det ut som at han bryr seg om time out? 


5. Han bare ligger der og er dritfornøyd med seg selv. 


6. Diva Lucy. Hu er altså så søt. 


7. Det kan fort bli litt kaotisk på tur, men herlighet så søte de er. Petter respekter i alle fall at han har time out. 


8. Gullik på tur. 

Det var folk på stranden. De sjekket sikkert ut forholdene på campingen etter stormen i går. Vi gikk heller rundt vika og fant en gressflekk hvor vi slapp de. Det sto så klart at det var båndtvang på hele området der, men campingsesongen er over, og det var ingen å se akkurat der, så vi slapp de vi. Vi følte oss litt rebelske altså. Kremt. I dag var det faktisk litt lek mellom de også. Ikke mye, men litt. Det kom vel av at Ellinor var der og lagde litt mer liv. Tisper altså. 


9. Ellinor og Gullik. 


10. Lille Lucy. 


11. Lille raringen min. 


12. Gullik er litt glad i jenter. 


13. Hu er altså så søt. Søtest i verden, uten tvil. 


14. Ja, Petter tisser, men det var det eneste bildet der alle tre var i bildet. Kremt. 


15. Hei, her er jeg. Fine Gullik. 


16. Skulle ha hundenappet henne!

Petter fikk en liten time out etter at han blei en smule intenst masete på Lucy, men utenom det oppførte de seg veldig pent alle sammen. Ellinor måtte så klart sette Gullik på plass et par ganger da han blei litt fjortis, men det gikk veldig greit. Gullik er en fin fyr. Så rolig og bedagelig. Det virket som de koste seg på tur alle sammen. Petter og Ellinor ligger i alle fall rett ut her og kommer sikkert ikke til å våkne på lenge. Fornøyde Troll. Nå skal jeg gjøre meg klar til jentekveld. 

 

Har du gjort noe spennende i dag? 

 

_________________________________________________________

#foto #hund #irskulvehund #tur #treff #lek #sosialisering

_________________________________________________________

GOD MORGEN.

 

Om det ikke var litt skuffende likevel. 

 

Vi har nesten akkurat kommet inn fra en liten morgentur. Det var tungt å komme seg opp i dag, men etter litt uttøying i sengen gikk det seg til. Vi kom oss på tur ti over åtte, så det var ikke så seint. Vi møtte ikke en sjel, men det var noen arbeidere som jobbet for harde livet borte på den nye skolen de bygger. De første barna flytter inn på den nye skolen allerede uken etter høstferien, hvis jeg ikke husker helt feil, så de jobber seriøst som noen helter der borte. Det blir bra. 


Arbeiderne på den nye barneskolen er veldig spennende. Bak Trollene er den videregående skolen. Jeg gikk der et år. Klasserommet mitt var faktisk de to vinduene på den gule veggen rett frem her. 

I dag skal vi igjen møte Gullik og Lucy, så det blir koselig. Håper ikke stranden ser helt jævlig ut etter Knud i går. Jeg må likevel si at jeg blei litt skuffet over Knud, for vi merket ikke så mye til han som det folk skreik om. Misforstå meg rett, jeg syns ikke uvær er noe gøy i den form det ødelegger og gir skader, men at naturkrefter er fascinerende kan man vel ikke si noe på? Det blåste litt i går og regnet en del, men utenom det var det ikke så mye å bekymre seg for her i gården. 

I dag skinner solen. Litt vind er det, men ikke mer enn vanlig når det blåser litt mer enn frisk pust. Seinere i kveld skal jeg på jentekveld, så jeg har litt å styre med i dag for å rekke alt. Hundene har i alle fall fått en grei morgentur og blir nok veldig slitne etter å løpe bananas på stranden sammen med de andre i dag, så de skal i alle fall ikke lide noen nød når jeg tar en tur ut i et par-tre timer i kveld. På tide å få rumpen i gir her. Det ser ut som Knud var inne og ikke ute. 

 

Har du noen planer denne lørdagen? 

 

___________________________________

#hverdag #morgentur #hund #helg 

___________________________________