DET MÅ BLI MØRK.

Alt, eller ingenting!

Bildet har ingen relevans til resten av teksten. Jeg bare liker bildet.

 

Akkurat nå sitter jeg og farger håret. Jeg burde ha gjort det for en evighet siden, men som vanlig er jeg treig som fy. Jeg var hos frisøren tidligere i dag for å rette opp de feilene jeg fikk sist jeg var hos frisøren, men jeg er jo treig der også, med tanke på at jeg klippet meg i sommer, eller vår – det er så lenge siden at jeg ikke husker når det var. Men ja, ferdig klipt og snart er jeg mørk igjen, slik jeg liker det best. Jeg har sånn ca. 10 hvite på toppen. Jeg er ikke så redd for å få hvitt hår – ja, jeg har hvitt, ikke grått – men det får på en måte være alt, eller ingenting. 10 er bare teit så de må bort, det må bli mørkt. Jeg må jo opprettholde mitt bleike image!

 

 

ELEVELE

 

 

#hverdag #hårfarge #mørkt

ÅRETS JULEGENSER.

Egentlig har jeg 3 nye.

Som den Jurassic Park-freaken jeg er så er det vel ikke så overraskende at jeg har en julegenser med dinosaur på. I love it! Men ok, bjellen er litt i overkant høy, og med den strategiske plasseringen rett på puppen bure jeg kanskje ha brukt en syk push-up bh så puppen ikke beveget seg så mye når jeg gikk. Eller kanskje ikke brukt bh i det hele tatt slik at det var helt flatt. I jakten på denne hadde jeg allerede kjøpt 2 stk andre. Det blei en dyr julegenser i år, med andre ord. Det er forresten en Velociraptor, også kalt Raptor, hvis noen lurte.

 

 

ELEVELE

 

#hverdag #julegenser #jul

HURRA FOR BURSDAGSBARNET!

Den fineste guttetassen som finnes!

Hipp hurra for Petter, den flotteste lekkerbisken av en klovn, som blir 7 år i dag! Vi har nettopp kommet inn fra en liten rusletur og snart står det et lite margbein på menyen, etter kveldsmat.

Han fikk sin siste dose med antibiotika til frokost, så i utgangspunktet er han friskmeldt nå. Vi trenger ikke å levere ny urinprøve, men hvis jeg syns han virker annerledes gjør jeg det. Han hadde mer enn nok energi på turen nå, så jeg tenker nok han er helt frisk. Skal jo ikke glemme at han faktisk er 7 år i dag, som dessverre regnes som gammel for rasen, så at han kan virke litt mindre energisk er ikke uvanlig, men enn så lenge virker han i superfin form, så vi gleder oss over det.

 

 

ELEVELE

 

#hund #bursdagsbarn #lekkerbisk #guttenmin

JEG HADDE ALDRI!

Jeg blir mørkredd i dagslys!

Hvis du som et godt voksent menneske kan si ordene; “jeg hadde aldri…..”, om andre sine valg i en meget vanskelig situasjon så har du faen ta meg hatt det jævlig godt i livet og bør derfor bare klappe igjen den jævla kjeften din og heller komme tilbake med en uttalelse når du har opparbeidet deg litt erfaring i LIVET!

 

Jeg blir seriøst mørkredd i dagslys av visse folk! Hadde jeg vært diktator så hadde dødsstraff for å være idiot vært det første jeg skulle innført!

 

 

ELEVELE

 

#hverdag #meninger #personlig #samfunn #empati #fuckyou

FAEN TIL GNÅL!

Sier jeg i et like sutrete innlegg!

Jeg har ikke fulgt slavisk med på verken Farmen, eller Torpet, men jeg har sett mer enn nok til å være fornøyd med at det var Daniel som vant. Jeg så til og med finalen. Og som vanlig, den første taperen, altså 2. plassen, er ute å gnåler om urettferdighet. Altså, hallo! Kan folk bare slutte å gnåle så jævla mye? Jeg skjønner at det er kjipt å tape, men må samtlige andreplasser, uavhengig av program, sutre og gnåle så jævla mye i ettertid? Kan man ikke bare ta det tapet som er det – noen var bedre enn deg.

Nå mener folk at det var urettferdig fordi siste utslagsspørsmålet, da det sto 10-10 etter siste spørsmål, var en rein gjettekonkurranse – den som kom nærmest vant. Altså, kan det bli mer rettferdig? I think not! Og dette er jo ikke noe nytt i Farmen – de har ved flere tilfeller hatt utslagsspørsmål der folk i utgangspunktet bare må gjette. Og da må jeg jo si at det faktisk var rette personen som vant, fordi hu andre begynte faktisk med 2 poeng mer enn han andre, han tok henne igjen og så vant han på utslagsspørsmål.

Så, nå har jeg sutret over folk som sutrer og håper med det at folk slutter å sutre. Jeg pleier å sutre noe veldig når jeg har sånn 5 + 1 riktige i Lotto og så vinner jeg bare 90 kr. Da blir jeg dårlig taper. Jeg bør slutte med det, med andre. Tar det til meg.

 

 

ELEVELE

 

#hverag #meninger #sutring #dåligtaper

SLIKE DAGER SOM DETTE.

Egentlig er dagen bare teit.

Jeg skulle egentlig ha fri i dag, så jeg blei en smule stresset i går kveld kl. 21.30 når jeg fikk melding om at det jeg skulle på i dag og i morgen var avlyst pga de strenge koronarestriksjonene i Oslo-området. Jeg gidder jo ikke å ha fri når jeg ikke skal noen ting – da sparer jeg heller den fridagen til jultiden når vi ikke får en eneste fridag. Og grunnen til at jeg blei stresset var fordi jeg da bestemte meg for å dra på jobb likevel, klokken er 21.30, jeg legger meg seinest kl. 21 til vanlig og jeg var langt i fra klar til å finne sengen! Men ok, jeg fikk bare gå inn i sovemodus.

Litt trøtt på jobb i dag, men helt greit. Kom til å tenke på at Kristoffer har bursdag på mandag og jeg fremdeles ikke hadde tenkt tanken på gave. Kom på at han sutret over at han ikke hadde noen øl-kalender i år så jeg begynte å google hvor jeg kunne få tak i en. Fant en i Fredrikstad, som uten tvil er det verste stedet å kjøre i rushtrafikken ever! Men jeg ofret meg, for selv om folk trur jeg ikke er særlig glad i den fyren der, så er jeg altså det. Det var ikke bare dumt å ofre seg for drivstoffet var mye billiger i Fredrikstad en hjemme, så jeg sparte noen kroner der da.

Litt nedtur at jeg tydeligvis fant den “kjipe” øl-kalenderen, men jeg har truet han på livet hvis han våger å klage, så jeg tipper han syter i det stille i så fall. Jeg kjørte tross alt fra Halden til Sarpsborg til Fredrikstad og hjem til Halden igjen bare for å få tak i den kalenderen. Ok, egentlig kjørte jeg bare fra Sarpsborg til Fredrikstad ekstra, for på jobb skulle jeg jo uansett. Men jeg er jo ikke akkurat kjent for og ikke overdrive, eller være en smule dramatisk. Jeg har til og med smittet det over på Petter – han er så dramatisk når han er sulten. Sjekk ut snappen min hvis du vil se; Elevele heter jeg der.

 

 

ELEVELE

 

#hverdag #stress #gave #dramatsik

SÅ SYKT BARNSLIG!

Jeg kommer til å miste hendene! 

Det er så typisk meg å miste en av vottene mine. Og da er det jo typisk at det dagen etter skal bli sånn nærmere ti minus ute. Ikke finner jeg de andre vottene mine heller, så jeg har seriøst fryst på hendene siden mandag. I dag var det så kaldt mens jeg ventet på toget at jeg måtte ta på meg den ene votten jeg ikke har mistet på den hånden som var kaldest – det føltes ut som den skulle falle av, så jævlig kaldt var det! Barnslig.

Kulden kommer litt som et sjokk når det er nesten ti plussgrader den ene dagen og så synker det til nesten ti minus dagen etter. Man rekker liksom ikke å venne seg til temperaturforskjellene. Heia norsk klima. Men nå skal det være kaldt hele uken, så om noen dager har jeg vendt meg til det. Verst er det egentlig når det kryper under tjue grader inne. Jeg liker beste når det er over 30 grader i stuen, og helst like varmt på soverommet.

 

 

ELEVELE

 

#hverdag #vinter #kaldt