JEG HAR SKRUDD AV KOMMENTARFELTET.

 

Sånn har det blitt.

 

Jeg skrev det for en liten stund siden, men jeg ser det er mange som ikke hat fått det med seg. Jeg forteller det derfor igjen. Jeg har skrudd av kommentarfeltet på bloggen, av et par enkle grunner. Kort oppsummert: jeg frigir litt tid for meg selv, dere får uansett ikke med dere når jeg svarer. Hvis du vil lese den mer utdypende forkalringen kan du trykke her for å komme til innlegget.

 

♠ ELEVELE ♠

 

#hverdag #kommentarer

MIKROHYTTENE I KRAGERØ.

 

Endelig skal vi tilbake! 

 

Trykk her hvis du vil lese om forrige tur til Mikrohyttene i Kragerø.

Hytta er altså så stilig!

Siden jeg stort sett alltid har det jeg trenger, og ikke er en typisk materialistisk person av meg, har jeg fått hyttetur i bursdagsgave. Vi reiser på torsdag og kommer hjem på lørdag. Vi skal tilbake til Mikrohyttene i Kragerø og jeg gleder meg som en gal. Når vi var der i romjulen holdt husbonden på med en ny hytte, Torv, og det er den hytten vi skal ha denne gangen.

Vi var der som sagt i romjulen i fjor og da var det litt begrenset med aktiviteter vi kunne finne på. Det var også for mye snø til at jeg orket å gå så alt for lange turer. Denne gangen skal vi gå tur langs den nedlagte jernbanen og vi skal leie kano. Vi gleder oss begge to til å tilbringe et par dager på Mikrohyttene igjen. Det er så fint der- absolutt et sted å anbefale.

 

♠ ELEVELE ♠

 

#hverdag #bursdagsgave #mikrohyttene #natur

RUTINER LIKSOM.

 

Det skal så lite til. 

 

Nå har jeg hatt “ferie” i 11 dager og allerede har jeg falt ut av alt som heter rutiner. Sånn kan det gå. Jeg har hatt treningsforbud i underkant av en måned nå så det har ikke akkurat hjulpet på rutinene. Men jeg håper jeg kan begynne så smått å trene i løpet av uken igjen, så da har jeg i alle fall noe å gjøre i løpet av dagen. Det skal jaggu lite til før man detter helt ut av rutiner.

 

♠ ELEVELE ♠

 

#hverdag #rutiner

LIVSTEGN.

 

Jeg lever, jeg lover. 

 

Jeg kom hjem i fra Fyresdal i går ettermiddag. Hadde det travelt med mye som måtte gjøres, så jeg fikk ikke gitt noe livstegn i går. I dag har jeg vært å sett på Barskingen 2019 på formiddagen. Vi var ikke akkurat heldig med været i Fyresdal. Det regnet fra vi kom tirsdag ettermiddag til vi dro fredag formiddag. Sånn kan det gå. Jeg har med andre ord ikke hatt noe å vise.

Jeg trur jeg tok tilsammen 10 mobilbilder, hvor av 4 kanskje var ok. Jeg kunne for all del har oppdatert hver dag med å fortelle at vi har tilbragt hele dagen i sofaen, men jeg så ikke helt vitsen med det altså. Så da tok jeg heller helt fri i fra alt som helt blogg. Det er litt deilig det også, når man likevel ikke har så mye å dele. Ikke at dette innlegget var så interessant heller.

 

♠ ELEVELE ♠

 

#hverdag #livstegn

ENDELIG!

 

Det er alt for lenge siden sist!

 

I morgen reiser vi til Fyresdal! Vi gleder oss noe veldig. Jeg trur faktisk det er ca. 3 år siden sist vi var der, så det er uten tvil alt for lenge siden sist. Cupid får bli hjemme hos Kristoffer. Petter og Cathrine blir med, og så skal jeg låne med meg enda en Ulvehund, så det blir koselig. Vi er kjempeklare for tur, ser vi bort i fra at jeg fremdeles ikke har begynt på pakkingen.

Typisk meg å ta det rett før jeg reiser og dermed glemmer halvparten. Jeg trur jeg har sånn ca. kontroll på hva jeg skal ha med og hvor det ligger. Jeg tar med pc’en så det kan hende jeg rekker å blogge litt mens vi er der også. Jeg blir i alle fall borte til torsdag, kanskje fredag, hvis Janne ikke er lei oss på torsdag allerede. Vi gleder oss i alle fall veldig til Fyresdal-tur.

 

♠ ELEVELE ♠

 

#hverdag #tur #glede

IT’S ALL ABOUT THE DETAILS.

 

Typisk Elin. 

 

Jeg er ikke så flink til å feire nasjonaldagen. Før var jeg alltid i byen og så på barnetoget. Etter at jeg flyttet til Lindesnes i 2010, så sluttet jeg med det, siden jeg aldri reiste til Halden den dagen. I fjor, og i år var jeg på festningen for å se på turn. Søskenbarnet mitt og et par andre barn jeg kjenner turner, så da er det greit. Og turning er jo veldig gøy å se på.

Kristoffer skulle ha på seg dress i går, så da syns jeg det blei teit at jeg ikke skulle pynte meg. Jeg hadde i utgangspunktet ikke planer om å pynte meg nemlig, men så blei det kjole likevel, og da kunne jeg liksom ikke gå i joggesko heller. Jeg endr¨te opp med å gå helt svartkledd, så for at det ikke skulle se ut som at jeg skulle i begravelse valgte jeg gule sokker.

 

♠ ELEVELE ♠

 

#hverdag #detaljer #gulterkult

GRATULERER MED DAGEN.

 

Vi gjør nesten som vanlig vi.

 

Mens nesten alle andre er i byen og ser på barnetog og det som er, så er vi på tur for å gå av oss litt energi. Vi skal en tur på festningen etterpå, men da får hundene bli hjemme. Dagen i dag er liksom ikke dagen for sosialisering, syns jeg. Petter takler det veldig bra og var med på festingen i fjor uten problemer men i år blir han hjemme med Cathrine og kattene.

Vi tok en tur bort på golfbanen igjen. Der har jeg så god oversikt at jeg kan bryte båndtvangen med god samvittighet. Ingen rådyr, eller harer å se i dag så da var det bare å slippe båndene og la de løpe litt. Det var litt for varmt til at vi orket å løpe så mye, men litt er bedre enn ingenting. Det er fint vær i dag med god temperatur, men det blåser en del. Vi overlever det.

Det blei et par raptuser på de begge to. Jeg er så imponert over hvor sprek Cathrine er for å være så gammel. Hu hadde sikkert løpt et maraton uten problemer. Flaks jeg ikke er i form til å finne ut av det. Det er slitsomt nok å traske rundt på golfbanen i for varm jakke. Jeg trur jeg har brent meg på brennesle, det svir en del på beina. Lurt med kortbukse.

De er slitne etter turen nå. De skal få sove litt til før de får en litt sein frokost. Jeg skal begynne å fikse meg litt før den tid. Vi skal som sagt på festingen kl. 14, og etter det blir det en tur til foreldrene til Kristoffer. I fjor var vi i Strömstad og spiste pizza. I år blir det pølser. På tide å komme i gang her, så da gjenstår det bare å si gratulerer med dagen, Norge.

 

♠ ELEVELE ♠

 

#foto #hund #irskulvehund #whippet #tur

JEG GLEDER MEG!

 

Spennende tider i møte. 

 

I går hadde jeg min siste arbeidsdag i kommunen. Det var veldig trist. Jeg har vært der i 14 måneder, 4 måneder på overtid til og med, og har trives utrolig godt med det. Både med arbeidsoppgaver og kolleger. At det har vært en flott arbeidsplass gjør det ekstra trist at jeg nå er ferdig. Jeg har vært på så mange intervjuer den siste tiden at jeg har mistet tellingen.

I går, før jeg gikk hjem fra min siste arbeidsdag, fikk jeg telefon med tilbud om fast jobb! Du kan tru jubelen var stor, både fra meg og kollegene mine i kommunen, når jeg endelig fikk jobb, og så før jeg rakk å dra hjem. Nå kan jeg si at jeg har ferie, i stedet for arbeidsløs. En fantastisk nyhet! Jeg skal skrive kontrakt på mandag og begynner i slutten av juni. Hurra!

 

♠ ELEVELE ♠

 

#hverdag #jobb #ferie

FIN TUR MED FINE FOLK.

 

En fin tur er sjeldent feil.

 

I dag var vi på tur med Gullik, Lucy og eierne dems. For å ta bilde måtte de holde Petter og Cathrine. Tipper de fikk kjempelyst på fire hunder i sin egen flokk nå. Det har ikke akkurat blitt så mange spennende turer i det siste, så det var fint med en tur nå. Vi møtte ikke på en eneste hoggorm, i alle fall ikke som vi kunne se. Det var mye folk og hunder der.

 

(Jeg har stengt kommentarfeltet- trykk her hvis du lurer på hvorfor- lik gjerne facebooksiden min hvis du vil legge igjen noen ord innimellom).

 

♠ ELEVELE ♠

 

#foto #hund #tur #natur

HVITVEIS.

 

Et vårtegn som må med.

 

En vakker blomst, men fremdeles det motivet jeg blir lei først. Jeg har nesten ikke sett hvitveis enda, så jeg er ikke lei riktig enda. Jeg fant de på golfbanen her om dagen når jeg var der med Petter og Cathrine. Kristoffer syns det er litt rart å kalle en hund Cathrine. Er det bedre å kalle en hund for Petter? Han er litt mer vant til Petter enn Cathrine, det er sikkert derfor.

 

♠ ELEVELE ♠

 

#foto #vår #hvitveis