GRATULERER MED DAGEN.

 

Vi gjør nesten som vanlig vi.

 

Mens nesten alle andre er i byen og ser på barnetog og det som er, så er vi på tur for å gå av oss litt energi. Vi skal en tur på festningen etterpå, men da får hundene bli hjemme. Dagen i dag er liksom ikke dagen for sosialisering, syns jeg. Petter takler det veldig bra og var med på festingen i fjor uten problemer men i år blir han hjemme med Cathrine og kattene.

Vi tok en tur bort på golfbanen igjen. Der har jeg så god oversikt at jeg kan bryte båndtvangen med god samvittighet. Ingen rådyr, eller harer å se i dag så da var det bare å slippe båndene og la de løpe litt. Det var litt for varmt til at vi orket å løpe så mye, men litt er bedre enn ingenting. Det er fint vær i dag med god temperatur, men det blåser en del. Vi overlever det.

Det blei et par raptuser på de begge to. Jeg er så imponert over hvor sprek Cathrine er for å være så gammel. Hu hadde sikkert løpt et maraton uten problemer. Flaks jeg ikke er i form til å finne ut av det. Det er slitsomt nok å traske rundt på golfbanen i for varm jakke. Jeg trur jeg har brent meg på brennesle, det svir en del på beina. Lurt med kortbukse.

De er slitne etter turen nå. De skal få sove litt til før de får en litt sein frokost. Jeg skal begynne å fikse meg litt før den tid. Vi skal som sagt på festingen kl. 14, og etter det blir det en tur til foreldrene til Kristoffer. I fjor var vi i Strömstad og spiste pizza. I år blir det pølser. På tide å komme i gang her, så da gjenstår det bare å si gratulerer med dagen, Norge.

 

♠ ELEVELE ♠

 

#foto #hund #irskulvehund #whippet #tur

0 kommentarer

Siste innlegg