MITT SISTE INNLEGG HER INNE- FOREVER GOOD BYE.

Jeg har det mye bedre der jeg er nå.

 

Dette blir mitt siste innlegg her inne. Jeg har byttet plattform til nouw. Der får jeg alt det jeg en gang fikk her inne. Jeg kan følge blogger som kommer opp i feeden min, jeg kan kommentere hos andre og jeg får svar når de har svart på kommentaren jeg la igjen. Det er mye enklere å sette sammen et innlegg og frustrasjonen er ikke eksisterende.

Jeg kommer fortsatt til å følge alle dere jeg har “fulgt” her inne, men på en litt annen måte. Bloglovin’ ser ut til å ha sluttet å virke. Mange av dere har vel allerede merket at det ikke går an å åpne innlegg fra denne plattformen? Det går, man må bare krysse ut litt toppmenyer og slik etter at man har trykket seg inn på et innlegg. Så veit dere det.

Ellers ser som sagt Bloglovin’ ut til å ha sluttet å virke. Min side oppdaterer i alle fall ikke lenger og jeg får kun opp innlegg fra dere som er minimum 3 dager gamle. Jeg har prøvd å oppdatere og logge ut og inn på nytt uten at det hjalp. Jeg har sluttet å følge alle på nouw der inne siden jeg får de opp i feeden min på den nye bloggen. Good bye, Bloglovin’.

Fremover kommer jeg derfor til å finne de jeg har på facebook nettopp der og jeg kommer også til å bruke forsiden på blogg.no i håp om å finne dere andre som ikke er på facebook. Jeg syns det er kjempetrist at det har blitt slik, men det er noe blogg.no selv har valgt, så da velger jeg å takke for meg her inne. Hva som skjer med denne bloggen veit jeg ikke.

 

GOOD BYE!

 

ELEVELE 

JEG BYTTER BLOGGPLATTFORM.

 

Jeg gidder seriøst ikke mer! 

 

Jeg har allerede opprettet en ny blogg på en annen plattform, under samme navn, så klart. Noen få har kanskje allerede fått med seg at jeg har begynt å følge de der inne. Jeg venter bare på hjelp fra support her til å få flyttet over denne bloggen til ny plattform- ja, selv det må jeg ha hjelp til. Sånn blir det for jeg gidder seriøst ikke å blogge på denne plattformen lenger med alle problemene som dukker opp hele tiden- og denne gangen overdriver jeg ikke en gang, det er seriøst problemer hele tiden! I tillegg til alt annet jeg har klaget på det siste halve året. Sånn går det. Satser på at bloggen har flyttet for godt om få dager.

 

♠ ELEVELE ♠

TUR LANGS DEN NEDLAGTE JERNBANEN.

 

Akkurat slik jeg liker det! 

 

Kanotur på formiddagen og gåtur langs den nedlagte jernbanen på kvelden- kan det bli bedre? Eneste som manglet var mine firbeinte troll. Men en fantastisk tur var det helt klart. Jeg har gledet meg siden desember til denne turen. Høye forventninger.

1. Første tunnel.
2. Der inne møtte vi disse raringene (jeg trur de var i den første tunnelen).

Opplevelsen sto til forventningene, så absolutt. Jeg er ikke så god på retninger og trudde vi gikk mot Kragerø, men det gjorde vi altså ikke. Kanskje like greit, ellers hadde vi nok aldri kommet tilbake til Mikrohyttene igjen uten at noen måtte hente oss med bil.

3. Tunnel nr. 2 var lenger og mørkere.
4. Etter en stund langs jernbanen kom vi til en strekke som fortsatt hadde sviller liggende.

Vi visste ikke hvor lang denne turen var så vi bare gikk. Snakket om å snu flere ganger, men så blei det bare slik at vi hadde en idé om at hvis vi bare gikk bittelitt til så kom vi sikkert til en åpen plass med fantastisk utsikt. Så da gikk vi bare videre og videre.

5. En fantastisk fin tur.
6. Og vi kom til mange fine plasser underveis. Vanskelig å snu når man vil se alt.

Vi kom til mange fine plasser, noe som gjorde det vanskelig å snu. Man vil se alt langs veien, og det var en veldig fin tur å gå. Når vi kom til enden falt det seg naturlig å snu. De hadde bygget bilveien rett igjennom jernbanen slik at den var delt i to.

7. Han kan ikke noe for det. Han har jo ikke trent på to dager.
8. Jeg kan helle rikke noe for det.

Alt i alt blei turen på nesten 8 km. Vi møtte en hyggelig mann i enden av jernbanen som fortalte oss litt historie så det blei en fin tur på mange måter. Litt sliten i beina, men det hører vel med når man er på tur. Neste gang går vi andre vei, mot Kragerø.

 

♠ ELEVELE ♠

 

 

#hverdag #mikrohyttene #kragerø #jernbane #tur #liveterbestute

KANOTUR I TOKEVANNET.

 

Perfekt vær for en kanotur. 

 

Når vi var på Mikrohyttene forrige uke passet vi på å leie en kano på fredagen. Vi var utrolig heldig med været. Sol og bort i mot helt vindstille. Perfekt vær for en kanotur, med andre ord. Jeg ville helst ikke velte for vannet var iskaldt! Jeg liker ikke å bade.

Farmen skal spilles inn på en gård like ved om ikke så lenge, så vi måtte så klart padle dit for å se. Ikke at jeg er så fan av Farmen, men gøy å se likevel. Jeg blei veldig overrasket over hvor stor gård de skal bo på. En utrolig flott plass ingen tvil om det.

Vi tok turen helt til demningen før vi padlet tilbake til Mikrohyttene. Vi hadde egentlig leid kanoen for hele dagen, men så sprek er jeg ikke. Vi var i alle fall heldige med været, uten vind, så vi trengte ikke å padle for harde livet for å komme oss noen vei. Flaks.

En flott kanotur, med andre ord. Neste gang tar vi andre veien, som også er litt lenger. Her kan man padle til Danmark, om man vil og tør. Det har jeg ingen planer om, i alle fall ikke i en kano. Det var en flott kanotur med mange fine plasser å se på veien.

 

♠ ELEVELE ♠

 

#hverdag #mikrohyttene #kragerø #kano #tokevannet #natur #liveterbestute

BEDRE SEINT ENN ALDRI?

 

Dagen gikk i et og nå er jeg dau. 

 

Man skulle tru jeg skulle rekke å blogge minst 3 ganger om dagen når jeg har “ferie” uten noen som helst planer. Slik er det ikke. I dag har dagen gått i et. Jeg var først hos frisøren og klippet av meg over 10 cm hår. Kristoffer er ikke fornøyd, men det er sikkert fordi han er en smule misunnelig på det lange håret mitt da han selv ikke kan ha langt hår. Avslørt!

Kort tid etter frisørtimen var det veterinærtime som sto for tur. Cathrine går på denne 28 dagers kuren, så da er det bare til å møte opp hos veterinæren for å gi kur da. De 28 dagene går alltid så sykt fort, merkelig nok. Men nå er kuren gitt så da er det bare til å telle til 28 dager før neste gang. Så var det rett hjem å lage middag til Kristoffer kom hjem fra jobb. Ferie suger!

Jeg rakk ikke mer enn å sette meg i sofaen før jeg måtte ut å kjøre igjen. Straka vägen til Fredrikstad. Vi rakk det akkurat på minuttet så vi var heldige med den. Litt flaks må man jo ha. Og så var det rett hjem og hente treningstøy for så å dra på treningssenteret for å prøve seg på sin første treningsøkt på 5 uker. Jeg har jo hatt treningsforbud alt for lenge, og det kjennes.

Jeg skulle egentlig bare trene litt sånn enkelt for å kjenne litt på formen, men i det jeg kom skulle PT’en min akkurat til å begynne en trampolinetime og hu greide så klart å få meg med på den. Jeg måtte skifte første da, så jeg gikk glipp av den første sangen. Jeg tok ikke økten helt ut for jeg kjente allerede etter første sang at jeg ikke har trent på 5 uker. Formen er på bunn.

Jeg har satt meg opp på PT-time om 2 uker, så får vi se hvor dårlig formen er siden sist jeg hadde PT-time. Det er rart at det skal ta så sykt lang tid før man oppnår god form, men at det går helt sinnssykt fort å dette ned på bunnen igjen hvis man ikke trener på noen uker. Urettferdig! Men men, jeg får bare stå på igjen så blir vel formen sakte, men sikkert bedre igjen.

 

♠ ELEVELE ♠

 

#hverdag #trening #frisør

MIKROHYTTEN TORV.

 

Total avslapping. 

 

Mikrohytten Torv er en flott hobbitinspirert hytte.

Perfekt med peis på de kalde dagene.

Sofa og seng i et for maks avslapping.

Hytten har også et praktisk lite tekjøkken.

Og selvfølgelig køyeseng hvis man har med barn, eller hvis man liker køyeseng selv.

 

Torv er fin både på utsiden og innsiden. En flott uteplass med utsikt rett inn i skogen. Råyrene beiter rett på utsiden, bortsett fra når jeg er der, da er de ikke å se. Inne er det så koselig og avslappende at man egentlig bare vil ligge i sofaen og nyte dagen lang. Absolutt en hytte å anbefale hvis man vil ha total avslapping et par dager. Jeg gleder meg allerede til neste tur.

 

♠ ELEVELE ♠

 

#hverdag #mikrohyttene #kragerø #torv #hobbit #avslapping #liveterbestute