KANOTUR I TOKEVANNET.

 

Perfekt vær for en kanotur. 

 

Når vi var på Mikrohyttene forrige uke passet vi på å leie en kano på fredagen. Vi var utrolig heldig med været. Sol og bort i mot helt vindstille. Perfekt vær for en kanotur, med andre ord. Jeg ville helst ikke velte for vannet var iskaldt! Jeg liker ikke å bade.

Farmen skal spilles inn på en gård like ved om ikke så lenge, så vi måtte så klart padle dit for å se. Ikke at jeg er så fan av Farmen, men gøy å se likevel. Jeg blei veldig overrasket over hvor stor gård de skal bo på. En utrolig flott plass ingen tvil om det.

Vi tok turen helt til demningen før vi padlet tilbake til Mikrohyttene. Vi hadde egentlig leid kanoen for hele dagen, men så sprek er jeg ikke. Vi var i alle fall heldige med været, uten vind, så vi trengte ikke å padle for harde livet for å komme oss noen vei. Flaks.

En flott kanotur, med andre ord. Neste gang tar vi andre veien, som også er litt lenger. Her kan man padle til Danmark, om man vil og tør. Det har jeg ingen planer om, i alle fall ikke i en kano. Det var en flott kanotur med mange fine plasser å se på veien.

 

♠ ELEVELE ♠

 

#hverdag #mikrohyttene #kragerø #kano #tokevannet #natur #liveterbestute

0 kommentarer

Siste innlegg