BEDRE SEINT ENN ALDRI?

 

Dagen gikk i et og nå er jeg dau. 

 

Man skulle tru jeg skulle rekke å blogge minst 3 ganger om dagen når jeg har “ferie” uten noen som helst planer. Slik er det ikke. I dag har dagen gått i et. Jeg var først hos frisøren og klippet av meg over 10 cm hår. Kristoffer er ikke fornøyd, men det er sikkert fordi han er en smule misunnelig på det lange håret mitt da han selv ikke kan ha langt hår. Avslørt!

Kort tid etter frisørtimen var det veterinærtime som sto for tur. Cathrine går på denne 28 dagers kuren, så da er det bare til å møte opp hos veterinæren for å gi kur da. De 28 dagene går alltid så sykt fort, merkelig nok. Men nå er kuren gitt så da er det bare til å telle til 28 dager før neste gang. Så var det rett hjem å lage middag til Kristoffer kom hjem fra jobb. Ferie suger!

Jeg rakk ikke mer enn å sette meg i sofaen før jeg måtte ut å kjøre igjen. Straka vägen til Fredrikstad. Vi rakk det akkurat på minuttet så vi var heldige med den. Litt flaks må man jo ha. Og så var det rett hjem og hente treningstøy for så å dra på treningssenteret for å prøve seg på sin første treningsøkt på 5 uker. Jeg har jo hatt treningsforbud alt for lenge, og det kjennes.

Jeg skulle egentlig bare trene litt sånn enkelt for å kjenne litt på formen, men i det jeg kom skulle PT’en min akkurat til å begynne en trampolinetime og hu greide så klart å få meg med på den. Jeg måtte skifte første da, så jeg gikk glipp av den første sangen. Jeg tok ikke økten helt ut for jeg kjente allerede etter første sang at jeg ikke har trent på 5 uker. Formen er på bunn.

Jeg har satt meg opp på PT-time om 2 uker, så får vi se hvor dårlig formen er siden sist jeg hadde PT-time. Det er rart at det skal ta så sykt lang tid før man oppnår god form, men at det går helt sinnssykt fort å dette ned på bunnen igjen hvis man ikke trener på noen uker. Urettferdig! Men men, jeg får bare stå på igjen så blir vel formen sakte, men sikkert bedre igjen.

 

♠ ELEVELE ♠

 

#hverdag #trening #frisør

0 kommentarer

Siste innlegg