TÅKETE MORGENTUR.

Viktig å sette standarden for resten av året.

I går begynte det nye året med flott vær – ikke at vi egentlig fikk det med oss siden vi sov litt lenge og i tillegg tok en powernap på sofaen på 3 timer. Men jeg så det var nydelig sol den korte tiden jeg var våken før solen gikk ned. I dag var det tåkete og litt regn i luften, men på tur skulle vi likevel. Disse turene heter forøvrig “tut”, grunnet mine fantastiske stavefeil på den glupe smarttelefonen jeg har!

Vi tok en runde oppe i Rokke sammen med Ronaldo, Fluffy og Sennep. Sennep er et menneske, hvis noen lurer. Vi pleier å gå tut med jevne mellomrom og i dag satte vi standarden for resten av året med en 3 timers tut. Målet er å rekke minst 30 tuter sammen. Det er ikke hennes hunder, så vi må være litt realistiske, men jeg trur vi greier å låne barnebarn-hundene hennes i alle fall 30 ganger i løpet av året.

Det var glatt som fy de første 700 meterne av turen. Ganske sikker på at det var årsaken til stølheten som plutselig dukket opp underveis, for jeg har ikke akkurat vært i bevegelse ellers den siste tiden, annet enn helt vanlige turer med Petter. Nå i mørketiden er vi kun i skogen i helgene når det ikke pøsregner og da blir det mest bare kjedelige turer rundt omkring her hjemme. Ekstra kjekt med morgentur med de fineste vennene.

 

 

ELEVELE

 

 

#hverdag #hund #irskulvehund #morgentur #skogstur #tåke