NYE RUTINER, DET BØR JEG KLARE.

Det er ikke bare lett å skulle komme inn i vanlige rutiner og så legge til nye, men man må jo bare gjøre sitt beste.

Endelig er sommerferien over! Jeg er sikkert den eneste i hele verden som faktisk er glad for at ferien er over. Ikke for det, jeg har en hel uke fri i oktober, det er jo ferie det også, men ikke lenge nok til å at jeg ødelegger alt av rutiner og slikt. Jeg har det best når jeg har rutiner – de trenger ikke å være nazi, men litt struktur på dagen må jeg ha. Nå skal jeg til og med inn i nye rutiner. Håper det går bra og relativt smertefritt for seg.

Jeg har meldt meg på et treningsprogram og der må jeg da få inn en god rutine. Jeg er godt i gang allerede, så det er bra. Utfordringen er nå bare å holde på den gode treningsrutinen. Den vanskeligste rutinen jeg skal komme inn i er faktisk kostholdsplanen jeg har valgt å ta sammen med treningsprogrammet. Selve kostholdet er ikke krise, det er god mat og alt det der, men å finne den gode rutinen på mat og trening, vel.

Utfordringen blir å skulle spise 4 ganger om dagen. Herlighet, hvordan rekker man det da? Nå spiser jeg stort sett 2 ganger om dagen; lunsj på jobb og middag når jeg kommer hjem. Innimellom kan det være jeg spiser noe snacks i form av nøtter, frukt, eller noe i det duren (noen ganger ekstremt usunne ting også – jeg snakker ikke om Red Bull nå altså), men ja, å gå fra 2 til 4 ganger kan bli utfordrende. Men jeg er optimistisk.

Det skal nok gå bra. Jeg er meget innstilt på denne forandringen og jeg får god støtte og motivasjon fra de som har opplegget, men at jeg må finne viljestyrken min, eller bare litt selvdisiplin er helt sikkert. Jeg skulle egentlig begynne i dag, men jeg mangler fremdeles et par viktige ingredienser som jeg ikke får før mandag, så spørs om ikke jeg bare skal gjøre en del forberedelser nå i helgen og så gå all in fra mandag av. Trur det blir best.

 

 

ELEVELE

 

#hverdag #rutiner #livsstil #forandring #trening #kosthold

JEG GLEDER MEG NOE SÅ SYKT!

Endelig! Endelig! Endelig! Endelig!

Torsdag denne uken reiser vi til Göteborg for å endelig, etter 4 lang år siden sist, dra på Ed Sheeran konsert! Jeg gleder meg så sykt at jeg nesten ikke har ord. Det er som sagt 4 år siden sist jeg var der og jeg har ventet så sykt lenge for å oppleve det igjen. Kristoffer er ikke like begeistret som meg, men han gleder seg bittelitt han også. Vi har ikke fått noen særlig ferie sammen i år, så vi tar en torsdag-lørdag i Göteborg. Været er til og med på vår side.

Jeg har egentlig ferie denne uken, men måtte jobbe i dag og må jobbe i morgen. Forhåpentligvis kan jeg ta ferie på onsdag slik at jeg får god tid til å plassere alle dyrene dit de skal før vi reiser torsdag morgen. Ferien bare forskyver jeg med de dagene jeg nå jobber, så det er null stress. Jeg har uansett ingen planer før Göteborgturen på torsdag. Det var ukens planer altså, men da har jeg i alle fall en god grunn til å bli litt stille igjen. Ed Sheeran, here we come!

 

 

ELEVELE

 

#hverdag #ferie #konsert #sommer