PERSONLIG- DET HJELPER IKKE Å “BRY” SEG PÅ FACEBOOK!

 

Hvor er alle disse som trykker “liker” på facebook når det faktisk skjer noe ute i gaten?

 

Tidligere denne uken leste jeg i Lindesnes Avis om ei lita jente som hadde ramlet på sparkesykkelen sin og slått seg nok så stygt. Blodet rant i fra hodet og hendene hennes. Hu og venninnen var tydelig redde.  Dette skjedde på vei til skolen. Ingen av de voksne rundt som så hendelsen brydde seg!

At voksne mennesker ikke bryr seg når et lite barn slår seg, der blodet til og med renner i fra hodet, er for meg ubegripelig! Jeg blir ikke bare sint på disse voksne, jeg blir lei meg på disse barna sine vegne! Hvordan trur du de føler seg når ingen bryr seg om å hjelpe, når de tydelig trenger hjelp?

Heldigvis finnes det godt i mennesker også. Kenn Bak Jensen, som sto oppe på et stillas og jobbet på et bygg like ved, fikk med seg hele hendelsen og hentet førstehjelpsskrin i arbeidsbilen sin og fikk plastret den forslåtte og redde jenta. Ingen av de som sto rundt brydde seg. Ingen!

Sosiale medier er fint sånn, at man kan spre budskap. Kenn Bak Jensen, som hjalp denne jenta, sa sin mening om likegyldigheten fra de voksne i denne hendelsen, og generelt, og responsen var stor. Men, det hjelper faktisk ikke å bry seg på facebook, hvis ingen bryr seg når det faktisk trengs!

Hvor er alle disse som trykker “liker” på facebook når det faktisk skjer noe ute i gaten? Misforstå meg rett; sosiale medier er kjempeflott til å spre budskap og åpne øynene til folk. Det er bare det at det hjelper så lite å trykke på “liker” hvis du likevel ikke gjør noe i virkeligheten. 

Det viktigste er ikke å trykke “liker” for at det skal se ut som at du bryr deg. Det viktigste er faktisk å bry seg når det virkelig trengs. Det viktigste var at denne forslåtte jenta fikk hjelp der og da. Det viktigste er å vise folk at man faktisk er der for andre når de trenger det, selv om man ikke kjenner dem. 

Trenger noen hjelp, så hjelper man de. Det spiller ingen rolle om det er barn, voksne eller gamle- man hjelper de som trenger hjelp! Fortsett å dele på facebook, forsett å spre budskap om både det ene og det andre, men vær så snill; hjelp de som trenger det i det virkelige liv også. 

 

Del gjerne innlegget hvis du er enig. Eller uenig for den saks skyld. 

 

Er du et godt menneske?

 

_________________________________________________________________________________

#personlig #meninger #likegyldighet #engasjement #budskap #hjelpe #bryseg #barn #voksne

#mennesker #samfunn

_________________________________________________________________________________

HVERDAG- NU ÄR DET NATTEN.

 

Jeg veit ikke om jeg skal grine, eller bli en smule imponert. 

 

Jeg skulle egentlig vaske og rydde og styre litt på siden jeg skal til Larvik i konfirmasjon i morgen, men så fant jeg ut at konfirmasjonen var mye seinere enn det jeg trudde, så da gadd jeg ikke gjøre noe likevel. Typisk Elin å utsette ting så lenge man kan, når det er ting man må. 

Det eneste jeg har gjort er å farge håret, noe jeg skulle ha gjort i to uker nå. Men nå er det endelig gjort. Flaks jeg har klippet pannelugg slik at jeg kan skjule at jeg farget litt mer enn bare håret. Heldigvis har hårfargene blitt bedre med tiden, så det fester seg ikke like godt i huden lenger. 

Men litt svart her og der blir jeg likevel. Etter jeg hadde farget håret skulle jeg bare løpe rett ut med hunden før de skulle få veldig sein kveldsmat. Vi tok en sein ettermiddagstur i dag, så det bare blei sånn. Av alle ting greide Petter å prestere å pisse seg selv i skjegget! Er det mulig?


Hva er det denne guttetassen ikke får til? 
 

Jeg veit ikke om jeg skal grine, eller om jeg skal bli en smule imponert. Greit nok at jeg har mast i en uke på at jeg skal vaske bartene hans, men å pisse seg selv i skjegget var jo maks unødvendig da. Ja ja, han fikk i alle fall endelig en bartevask. Klønehund. Flaks han er søt. 

I morgen er han så heldig å skal få være hjemme hos ei hyggelig dame mens vi er i konfirmasjon. Det er ikke akkurat rette plassen å dra med seg masse dyr, og det blir fryktelig kjedelig å måtte ligge i bilen, så da var han så heldig å få være hos noen. Iimo også. 

Kattene skal få lov til å bli hjemme. Jeg skal hjem igjen i morgen etter konfirmasjonen, så de får bare ha fiesta så lenge de kan. Nå sover de som stein alle fire her, så jeg får vel vurdere å komme meg i seng jeg også, slik at jeg rekker alt jeg skal i morgen. God natt. 

 

Greier din hund å tisse seg selv i skjegget? 

 

____________________________________________

#hverdag #natten #sove #imponert #grine #erdetmulig

____________________________________________

HVERDAG- SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN #2

 

Du spør- jeg svarer. Pinlig ærlig. 

 

SELJORDSLIA spurte: 

1. Hva syns du er mest spennende med et menneske?

– Oi, det var et litt vanskelig tenkespørsmål. Jeg syns jo det å høre om hva folk tenker og føler er veldig spennende. Vi er jo så forskjellige og tolker ting veldig forskjellig, og det syns jeg i grunn er veldig spennende. 

2. Hva tenker du om psykisk helse?

– Jeg tenker som så at det må bli satt av mye mer tid og penger til å kunne hjelpe de som virkelig trenger det. At det blir flere støtteapparater slik at flere kan få hjelp. Det må bli mer åpenhet rundt det, slik at folk som sliter veit at de ikke er aleine om å tenke og føle akkurat slik, at det finnes hjelp å få. Det høres kanskje enkelt ut, men et sted må man jo begynne. Slike ting er i grunn veldig vanskelig. 

3. Hva mener du med at du ikke er tam?

– Det menes rett og slett med at jeg bare gjør ting som faller meg inn, når som helst og hvor som helst. Jeg bryr meg ikke så mye om hvem som ser, eller hører. Får jeg lyst til å hoppe i sengen så gjør jeg det. Jeg gjør ikke ting andre forlanger at jeg gjør. Jeg er rett og slett meg selv. Snill og grei, men langt i fra tam.


Den morsomme Seljordlia. Jeg stjal faktisk bildet uten å spørre. Håper ikke hu blir sint. 

 

PANDACAT spurte: 

1. Hvis du skulle ha spist en ting hele resten av ditt liv, hva ville det vært?

– Hvis jeg absolutt måtte velge mellom potetstappe og popcorn, så trur jeg nesten jeg måtte ha valgt popcorn altså. Jeg elsker popcorn! 

2. Din verste skrekk/fobi?

– Edderkopper. Blir jeg skremt av en edderkopp gråter jeg for absolutt alt i en uke etterpå. Jeg blir helt ødelagt av de skapningene. Jeg takler de ikke litt en gang. Folk blir både oppgitt og flau over mine hysteriske sammenbrudd, men det er ikke akkurat sånn at jeg kan kontrollere det. Jeg blir helt seriøst hysterisk. Nå blir jeg snart paranoid bare av å skrive om det. 

3. Merkeligste drømmen du har hatt?

– Oi, den var vanskelig. Jeg drømmer om så mye forskjellig i så mange kategorier at det i seg selv er ganske så sprøtt. Men jeg syns det er litt merkelig når jeg drømmer om at hundene mine er zombier, som spiser zombier for å redde meg. Jessda, jeg ser litt mye på The walking dead. 

4. Går du med samme par sokker, eller 2 forskjellige?

– Jeg går med samme par jeg altså, men jeg er veldig opptatt av at sokkene helst ikke skal matche klærne. Men, den 21. mars går jeg alltid med 2 forskjellige. Da rockar vi sockorna for å markere den internasjonale downs syndrom dagen. Det syns vi er en fin ting å markere. 


Jeg trur Pandacat liker å være anonym, men jeg er ganske sikker på at dette er henne- supersøt! (Bildet er stjålet i fra pinterest.com).

 

Tusen takk til Seljordslia og Pandacat for morsomme og tankevekkende spørsmål. Jeg er helt seriøst imponert over alle spørsmålene dere har greid å komme på, både av morsomme og mer tankevekkende spørsmål. Jeg liker at jeg må tenke litt etter og jeg liker å være meg selv. 

Jeg må faktisk dele opp denne runden i tre omganger, da jeg blei litt vel flittig med ord på noen av de andre spørsmålene. Satser på de 2 siste overlever å vente bitte litt til føre de får svar på sine spørsmål. Dette var jo bare veldig gøy, at jeg fikk så mange spørsmål. Takk igjen.

 

Liker du å få spørsmål om alt mulig rart?

 

_____________________________________

#hverdag #spørsmålsrunde #spørsmål #svar

_____________________________________

HVERDAG- NU ÄR DET NATTEN.

 

Litt tidlig i seng, for en gang skyld. 

 

Det har blitt litt seint i sengs den siste tiden. Litt seine dager på jobb og mye surring frem og tilbake her hjemme får jo tiden til å plutselig bare fly av sted. Når man er en time, eller to seinere hjemme fra jobb,går tur med hunden etter jobb og så rydder og vasker litt, så går jo tiden. 

Jeg er slik at jeg må ha et par timer på meg å lande litt føre jeg kan legge meg. Jeg kan ikke bare hoppe rett i seng hvis jeg har vært på noe, eller styrt på med ting. Et par timer i sofaen først må til, ellers ligger jeg bare i sengen å stresser meg opp, på et vis. Lite teit. 


Jeg trur ikke det sto noen i vinduet når jeg sneik meg inn i hagen for å knipse et bilde. Jeg liker hagetulipaner. De er så store og flotte.
 

I morgen blir en litt hektisk dag det også. Jeg trur jeg må jobbe et par timer ekstra. Og så må jeg styre en del hjemme etter jobb siden jeg skal i konfirmasjon i Larvik på lørdag. Jeg veit ikke en gang hva jeg skal ha på meg, og jeg mangler fortsatt en liten gave. Typisk meg å være treig. 

Da er det greit å legge seg passe tidlig slik at jeg forhåpentligvis er litt opplagt i morgen. Jeg pleier å sove nok så greit etter en fysiotime, siden kroppen blir helt kaputt etterpå. Da sovner jeg i alle fall ganske fort, og det er jo bra. På tide å finne frem Netflix. Nattinatt. 

 

Er du flink på å kjøpe konfirmasjonsgave?

 

______________________________________________________

#hverdag #natten #sove #trøtt #sliten #konfirmasjon #gave #treig

______________________________________________________

TRENING- DET KJENNES PÅ KROPPEN.

 

I dag har jeg både vært hos fysioterapeut og hatt 1 time med styrketrening. 

 

I dag skulle jeg få behandling av beina, noe jeg gruet meg helt sykt til. Det er det verste av det verste. Både legger og lår er sinnsykt vonde. Venstre legg er verre enn den høyre, mens høyre lår er verre enn det venstre. Det gjør så vondt at jeg nesten ikke kan beskrive det en gang. 

Jeg spenner meg så mye mens hu holder på at jeg nesten ikke har kontakt med bordet en gang. Vondt ja. Heldigvis fikk jeg akupunktur de siste ti minuttene, så da kunne jeg slappe litt av. Etter jobb skulle vi ha en time med styrketrening, så jeg hadde lyst til å være litt i live til det. 

Jeg var så vidt i live resten av dagen faktisk. Bein hovner jo litt opp etter en tur til fysioterapeut og da er det fort gjort å dulte borti beina i hverandre, noe som gjør maks vondt. Jeg tok derfor ikke helt av under styrketreningen, men det kjennes på kroppen at jeg har trent i dag, for å si det sånn. 

Det var en passe tung trening, selv om jeg ikke tok helt av med alle øvelser. Det var mye bein under treningen, så det tok jo litt ekstra på. Jeg er spent på om jeg kommer til å greie å bevege meg i morgen. Jeg har ikke ny behandling før 10. mai, så nå må jeg være ekstra flink selv. 

 

Trener du styrketrening?

 

_________________________________________________

#trening #styrketrening #styrke #behandling #fysioterapeut

_________________________________________________

HVERDAG- Å GJØRE ANDRE GLAD.

 

Å få andre til å le høyt, er vel noe av det beste som finnes. 

 

Fredag i forrige uke, rett føre vi skulle reise til Kragerø med jobben, skulle jeg bare løpe bort på nærbutikken for å levere dagens post. På utsiden sto det en mann og solgte “Gatemagasinet Klar”. Så vidt jeg har forstått er det folk innen rusmiljøet som selger disse. 

Jeg tok meg tid til å gå inn på butikken for å ta ut 100 kr slik at jeg kunne kjøpe et blad av han. 50 kr går til selgeren. Jeg syns det er hyggelig å kunne hjelpe, og det er ingen tvil om at de er takknemlige for det. Han tok seg til og med tid til å fortelle litt om innholdet i bladet.

I dag skulle jeg igjen innom den samme butikken og igjen sto denne mannen på utsiden med bladene sine. Siden jeg allerede har kjøpt et blad i forrige uke, og ikke akkurat har kjempegod råd selv til å kunne gi hvor mye som helst, så smilte jeg bare til han i det jeg gikk inn på butikken. 

På vei ut igjen rakte jeg han en kaldt cola. Jeg sa jeg allerede hadde kjøpt et blad av han, men at jeg gjerne ville gi han en cola. Han blei så glad at han faktisk lo litt høyt og sa tusen takk tre ganger. Å gjøre andre glad er en fin ting, å få noen til å le høyt er enda bedre. 

 

Liker du å få andre til å le?

 

__________________________________________________________________

#hverdag #gatemagasinet #klar #glede #glad #le #hyggelig #vennlig #takknemlig

__________________________________________________________________

HVERDAG- SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN #1

 

Du spør- jeg svarer. Pinlig ærlig. 

 

RISROSOGKLAGING spurte: 

1. Liker du å lage middag: 

– Nei! Jeg mangler et husmorsgen når det kommer til matlaging. Jeg lager sjeldent middag i det hele tatt, siden jeg bor aleine og liker aller best brødmat. Men det hender jeg glimter til, det er bare ikke så ofte noe å skryte av. 

2. Trur du det er meningen at vi mennesker skal drikke melken til kuene? 

– I utgangspunktet så trur jeg vel egentlig ikke at det var meningen. Melken er beregnet til kalvene. Men noen mennesker er mer nysgjerrige enn andre, så det er kanskje ikke så rart at noen fant ut at mennesker også kan drikke melken. Jeg liker ikke melk, men det hender så klart jeg spiser pannekaker. 

3. Syns du det stemmer at det finnes bare dårlige klær, ikke dårlig vær? 

– Det er klart, har man riktig klær så holder man seg jo varm, kjølig, tørr og det som er uansett vær, men det forandrer ikke det faktum at det ikke alltid er like fristende å gå ut når det er snøstorm. 

4. Hva mennesker syns du det er enklest å få kontakt med?

– De som er åpne og ærlige. Det spiller ingen rolle om man er sjenert, eller innadvendt, bare man er ærlig. Uansett hva er det lett å snakke med ærlige mennesker. 

5. Trur du sosial angst og sjenert er det samme?

– Nei, det trur jeg ikke. Faktisk veit jeg at det ikke er det samme. Selv om det å være sjenert kan være en veldig stor utfordring, og påkjenning for mange, så blir det annerledes med sosial angst likevel. Nå finnes det mange grader innen sjenerthet og sosial angst, så jeg skal ikke gå så dypt inn i det nå. 


Den vakre jenta bak risrosogklaging.blogg.no. (Jeg fikk aldri svar på om det var greit at jeg brukte bildet, så jeg tar sjansen på at det er ok- skrik ut hvis du ser det og vil at jeg skal fjerne det). 

 

FRODITH spurte: 

1. Hva liker du best ved spa-opphold?

– Etter å faktisk ha vært på spa med hele pakken- basseng, boblebad, badstue, stim, isbading, behandling og hva jeg nå har glemt- så må jeg vel si badstue. Ikke at jeg satt i badsten denne gangen, men. Jeg er ikke så glad i vann generelt og jeg liker ikke å fryse. Ikke har jeg noe til overs for massasje og den slags heller. Men det var et fint opphold for det om, altså. 

2. Har du mest venninner, eller venner (gutter)? 

– Jeg har mest guttevenner. Jeg veit ikke hvorfor, men jeg har alltid gått mye bedre overrens med gutter. Jenter er så dramatiske på helt feil grunnlag, og slikt orker ikke jeg i lengden. Gutter er enkle å forhold seg til- svært sjeldent er de sjalu også. 

3. Favorittserie utenom Big Bang og Walking Dead? 

– Her har vi noen som kjenner meg ja. Jeg må nok si Game of Thrones og Orphan Black. Game of Thrones sesong 6 begynner i dag! Og orphan Black går én dag i uken nå. Hurra! 


Flotteste Frodith. 
 

Tusen takk til RisRosogKlaging og Frodith for morsomme og tankevekkende spørsmål. Det er alltid gøy når folk har spørsmål på lur. Selv syns jeg det er vanskelig, fordi jeg alltid får hjerneteppe når noen spør om å få spørsmål. Det er så typisk meg liksom. Så, tusen takk igjen.

Jeg har valgt å dele opp spørsmålsrunden i to omganger slik at innlegget ikke blir for langt. Resten av svarene kommer i morgen, tenker jeg. Det var veldig gøy at det kom så mange spørsmål, må  jeg si. Jeg hadde ikke akkurat forventet det, så det blei jeg veldig glad for. 

 

Liker du å få spørsmål om alt mulig rart?

 

_____________________________________

#hverdag #spørsmålsrunde #spørsmål #svar

_____________________________________

KRONISK SYK- UTREDNINGEN FORTSETTER?

 

Jeg veit ikke om jeg vil vite en gang!

 

I dag hadde jeg time hos fysioterapeuten igjen. 50 lange minutter med behandling av hele kroppen. Beina er fortsatt verst. Det er så ille at jeg faktisk har lyst til å gråte, høyt! Fysioterapeuten maser om at jeg må puste med magen. Jeg tenker at hu bare bør være glad at jeg puster i det hele tatt. 

Når det er så vondt at du ikke puster fordi du spenner deg så mye, mens du prøver å konsentrere deg om å ikke skrike ut i rein frustrasjon, da er det vondt liksom. Jeg har høy smerteterskel, men nå føler jeg i grunn at jeg ikke har kontroll over smertene i det hele tatt. Det er kanskje en bra ting?

Jeg har i alle fall skjønt at jeg virkelig må ta tak i det og få behandling. Fysioterapeuten klør seg litt i hodet på hva som egentlig feiler meg. Hu stiller tusen spørsmål, men jeg har egentlig bare ti svar. Jeg har ikke peil jeg heller. Jeg har bare tenkt at det er en følgefeil pga hofter og knær.

Det er kanskje ikke så enkelt som så. Jeg får alltid spørsmål av alt og alle om jeg har leddgikt. Nå vil til og med fysioterapeuten sende meg til utredning for det, og mye annet. Jeg har ikke 100% symptomer på leddgikt, men jeg har mange symptomer på veldig mye, så et sted må vi begynne. 

Det er bedre å utelukke ting, enn å tenke at det sikkert ikke er det. Jeg håper virkelig ikke at jeg har leddgikt. Det passer fryktelig dårlig i jobben min. Jeg har veldig begrenset bevegelighet i de aller fleste ledd. Jeg har også smerter i de aller fleste ledd, både ved og uten bevegelse. 

Men jeg har også totalt låste, stive og ømme muskler, i tillegg til at huden blir helt rød ved minste berøring. Et tegn på at noe er galt. Det er bare det å finne ut hva som er galt, slik at jeg i alle fall kan få riktig behandling fremover. Og kanskje jeg til og med må medisineres for å slippe smerter. 

Det er jo litt kjipt da, jeg som allerede er immun mot det meste av smertestillende. Jeg veit ikke om jeg vil vite en gang! Det hadde vært greit å vite hva som eventuelt feiler meg, men jeg er redd for hva som kan vise seg å feile meg. Jeg vil helst ikke feile noen ting som ikke kan gå over. 

Jeg har ny time hos fysioterapeuten på torsdag så da skal vi snakke litt mer om fremtidige planer og eventuelle nye utredninger. MR’en og røntgingen av hofter og knær for noen år siden gav ikke akkurat så mange svar. Jeg får bare vente å se, og satse på at det ikke er for ille. 

 

Er du flink til å ta vare på helsen din? 

 

______________________________________

#trening #utredning #fysioterapeut #behandling

______________________________________

TYPISK ELIN- TAR DU ÉN TIL?!

 

Denne hendelsen skjedde tilbake i 2012 når jeg besøkte ei venninne i Sverige, etter at jeg hadde vært i dåpen til et tantebarn. 

 

Jeg var og besøkte et vennepar i Strömstad. Etter at jeg var ferdig i dåpen skulle jeg møte dem på butikken, slik at jeg kunne få meg litt Red Bull og vi kunne kjøpe litt godis for kvelden. Vi kommer oss til godishyllen og skal begynne å plukke til oss alt mulig godt.

Alle tre skulle få sine favoritter, så jeg plukket for harde livet. Alex var veldig nøye på at han skulle få det han ville ha. Han gikk derfor foran meg og løftet på alle lokk jeg skulle plukke noe i fra. Han gikk tilslutt så fort at jeg måtte løpe etter, mer eller mindre, siden lokkene lukker seg automatisk.

Han kom derfor til andre enden mye tidligere enn meg og gikk tilbake til begynnelsen av hyllen. Når jeg hadde plukket det jeg rakk å få med meg at han ville ha, gikk også jeg tilbake til begynnelsen for å se om det var noe mer jeg selv ville ha. Jeg ser at Alex står der, med en ny godispåse!

En ny godispåse liksom, akkurat som om det var nødvendig. Jeg stiller meg opp rett ved siden av han, så nære at jeg nesten dyttet bort i han, og så sier jeg høyt, litt oppgitt, sjokkert og på grensen til streng: “TAR DU ÉN TIL?!” Han snur seg i mot meg og gir meg dét blikket.

Jeg fikk helt vondt inni meg når jeg oppdaget at det ikke var Alex! Jeg blei så paff når jeg så at det ikke var Alex, at mens jeg fremdeles bare sto der så sa jeg: “Oi, det er jo ikke deg”, og så måtte jeg bare hive i fra meg skjeen og løpe der i fra! Jeg holdt seriøst på å dø! 

Jeg kom ikke lenger enn til andre siden av hyllen, altså bak. Der blei vi stående å le oss i hjel, både Svensson og jeg, som også var der og fikk det med seg. Det hadde seg slik at Svensson også trudde det var Alex, men hu oppdaget at det ikke var ham før hu rakk å kommentere noe.

Alex sto der plutselig sammen med oss, og vi måtte jo da fortelle hva jeg hadde greid å prestere. Vi sto fortsatt på samme plassen, så han mannen jeg hadde gapt til fikk garantert med seg alt vi sa. Jeg var så flau, så flau. Seriøst, tenkt å skrike til en fremmed person på denne måten.

“TAR DU ÉN TIL” blei gjengitt mange ganger den kvelden og natten. At det går an. Tenk å se så feil på folk liksom. Pinlig, det er det det er. Enda godt jeg ikke smekket til han eller noe sånt, slik jeg faktisk kunne ha funnet på. Mannen hadde sikkert slått meg rett ned da!

 

Driter du deg ofte ut?

 

____________________________________________

#typiskelin #typisk #klønete #flaut #selvironi #humor

____________________________________________

HVERDAG- OPPDATERING UKE 16.

 

En liten oppdatering over uken som gikk.

 

Mandag: Som så mange ganger før rekker man ikke alltid så mye mer enn en oppdatering på mandager. Hvis du ikke fikk med deg forrige ukes oppdatering kan du trykke her for å komme til innlegget. 

 

Tirsdag: I mai i fjor var jeg på et fotokurs i Fyresdal, hvor jeg lærte mange nyttige ting innen foto. Nå er teori og praksis i foto to vidt forskjellige ting, men det hjalp veldig å få en bedre forståelse for utgangspunktet i innstillingene. Jeg vil anbefale alle som liker foto å bli med på et kurs i sitt nærområde.


Trykk på bildet for å se resten av bildene fra fotokurset jeg var på i fjor. 

 

Onsdag: Etter å ha vært på fotokurs blei jeg så klart inspirert til å gå ut å prøve ut i praksis, på egenhånd, det jeg hadde lært. Det er ikke bare lett, men det er veldig gøy! 


Trykk på bildet for å se resten av bildene jeg tok etter fotokurset. 

 

Torsdag: I morgen dra jeg til Kragerø Resort med jobben for en liten spahelg. Det blir sikker veldig bra. Trykk her hvis du vil lese om det. 

Ellers er jeg kjent for å gjøre mye rart, og det har jeg så klart null problemer med å dele. 


Trykk på bildet for å lese mer om “Typisk Elin”. 

 

Fredag: Siden jeg er på spatur har jeg lagt ut en spørsmålsrunde. Det er lov å stille spørsmål enda. 


Trykk på bildet for å komme til spørsmålsrunden. 

 

Lørdag: Borte bra, men hjemme best! Spa er ikke min nye favoritt, men det har vært et hyggelig opphold.


Trykk på bildet for å lese mer om spaoppholdet i Kragerø. 

 

Søndag: I dag er jeg maks sliten, men Petter og jeg tok en tur på stranden og der fant jeg så klart litt småtterier å ta bilde av. Jeg liker best når jeg kan ta bilder på turene våre.


Trykk på bildet for å se resten av bildene fra stranden. 

 

Det var min uke. En veldig fin uke, i grunn. Jeg har “mimret” litt da, med innlegg fra den forrige bloggen, men det er lov. Satser på at denne uken blir like bra. Jeg kan ikke klage så langt i alle fall. 

 

Hvordan har din siste uke vært?

 

___________

#oppdatering

___________