HVERDAG- SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN #2

 

Du spør- jeg svarer. Pinlig ærlig. 

 

SELJORDSLIA spurte: 

1. Hva syns du er mest spennende med et menneske?

– Oi, det var et litt vanskelig tenkespørsmål. Jeg syns jo det å høre om hva folk tenker og føler er veldig spennende. Vi er jo så forskjellige og tolker ting veldig forskjellig, og det syns jeg i grunn er veldig spennende. 

2. Hva tenker du om psykisk helse?

– Jeg tenker som så at det må bli satt av mye mer tid og penger til å kunne hjelpe de som virkelig trenger det. At det blir flere støtteapparater slik at flere kan få hjelp. Det må bli mer åpenhet rundt det, slik at folk som sliter veit at de ikke er aleine om å tenke og føle akkurat slik, at det finnes hjelp å få. Det høres kanskje enkelt ut, men et sted må man jo begynne. Slike ting er i grunn veldig vanskelig. 

3. Hva mener du med at du ikke er tam?

– Det menes rett og slett med at jeg bare gjør ting som faller meg inn, når som helst og hvor som helst. Jeg bryr meg ikke så mye om hvem som ser, eller hører. Får jeg lyst til å hoppe i sengen så gjør jeg det. Jeg gjør ikke ting andre forlanger at jeg gjør. Jeg er rett og slett meg selv. Snill og grei, men langt i fra tam.


Den morsomme Seljordlia. Jeg stjal faktisk bildet uten å spørre. Håper ikke hu blir sint. 

 

PANDACAT spurte: 

1. Hvis du skulle ha spist en ting hele resten av ditt liv, hva ville det vært?

– Hvis jeg absolutt måtte velge mellom potetstappe og popcorn, så trur jeg nesten jeg måtte ha valgt popcorn altså. Jeg elsker popcorn! 

2. Din verste skrekk/fobi?

– Edderkopper. Blir jeg skremt av en edderkopp gråter jeg for absolutt alt i en uke etterpå. Jeg blir helt ødelagt av de skapningene. Jeg takler de ikke litt en gang. Folk blir både oppgitt og flau over mine hysteriske sammenbrudd, men det er ikke akkurat sånn at jeg kan kontrollere det. Jeg blir helt seriøst hysterisk. Nå blir jeg snart paranoid bare av å skrive om det. 

3. Merkeligste drømmen du har hatt?

– Oi, den var vanskelig. Jeg drømmer om så mye forskjellig i så mange kategorier at det i seg selv er ganske så sprøtt. Men jeg syns det er litt merkelig når jeg drømmer om at hundene mine er zombier, som spiser zombier for å redde meg. Jessda, jeg ser litt mye på The walking dead. 

4. Går du med samme par sokker, eller 2 forskjellige?

– Jeg går med samme par jeg altså, men jeg er veldig opptatt av at sokkene helst ikke skal matche klærne. Men, den 21. mars går jeg alltid med 2 forskjellige. Da rockar vi sockorna for å markere den internasjonale downs syndrom dagen. Det syns vi er en fin ting å markere. 


Jeg trur Pandacat liker å være anonym, men jeg er ganske sikker på at dette er henne- supersøt! (Bildet er stjålet i fra pinterest.com).

 

Tusen takk til Seljordslia og Pandacat for morsomme og tankevekkende spørsmål. Jeg er helt seriøst imponert over alle spørsmålene dere har greid å komme på, både av morsomme og mer tankevekkende spørsmål. Jeg liker at jeg må tenke litt etter og jeg liker å være meg selv. 

Jeg må faktisk dele opp denne runden i tre omganger, da jeg blei litt vel flittig med ord på noen av de andre spørsmålene. Satser på de 2 siste overlever å vente bitte litt til føre de får svar på sine spørsmål. Dette var jo bare veldig gøy, at jeg fikk så mange spørsmål. Takk igjen.

 

Liker du å få spørsmål om alt mulig rart?

 

_____________________________________

#hverdag #spørsmålsrunde #spørsmål #svar

_____________________________________

12 kommentarer

Siste innlegg