AV ALLE TING HAN KUNNE GI MEG!

Det er nesten så jeg må poengtere helt i begynnelsen at man må lese med humor – jeg vil jo ikke at dere skal tru at jeg er helt teit heller.

Av alle ting han kunne gi meg så gav han meg korona! Korona liksom! Det er nesten så klamydia hadde vært bedre, da hadde vi i der minste hatt kroppskontakt. Av en, eller annen merkelig grunn syns ikke alltid Kristoffer at humoren min er så gøy – jeg skjønner ikke det, jeg er jo hysterisk! Jeg mener, hallo. Hvem tuller ikke om klamydia liksom?

Fra spøk til banan. Kristoffer har vært syk med korona, jeg har en positiv test, men er på dag 3 med absolutt ingen symptomer. Kristoffer slapp ut i dag, jeg slipper ut på onsdag hvis jeg fremdeles er symptomfri. Kryss fingrene for det, takk! Jeg er superglad for at jeg faktisk er frisk, men fy flate for et maretitt å være innesperret i eget hjem!

Jeg får til nød gå tur med Petter, men hei, han har lungebetennelse igjen så han får jo ikke gå tur han heller! Vi er tilbake til 3 X 10 minutter om dagen, frem til han er friskmeldt om noen uker og så kan vi gradvis øke lengden på turene, men fremdeles i bånd. Vi har med andre ord svært lite glede av turene våre nå. Petter er så kjedsom, stakkars.

Men men, vi får vel bare glede oss over symptomfrihet og at Petter faktisk er i så fin form at han helst vil på tur, så får vi heller bare finne andre ting å gjøre for å ikke kjede oss helt i hjel. Cupid er også frisk, bare så det er sagt. Lille nakenfisen. I dag var det sol ute, kaldt, men sol og det fikk han til å glede seg enda mer til sommer. Han vil ut!

 

 

ELEVELE

 

 

#fuckkorona