VÅKNER LIKSOM ALDRI.

 

Jeg er litt våken akkurat nå da. 

 


Maskrosen har våknet da. Hurra- den er så fin. 

I går sov jeg sånn ca. hele dagen. Jeg lå i alle fall å duppet av hele dagen. Jeg sov hele natten i natt og jeg var ikke direkte i farten på lørdag heller. Jeg er bare så trøtt for tiden og gjesper hele dagen lang. I dag var jeg litt redd jeg skulle sovne på jobb. Hadde det ikke vært for at det var iskaldt der i dag, så hadde jeg mest sannsynlig gjort det. Kaldt ute og kaldt inne. 

Jeg sovnet på sofaen i sta, men våknet heldigvis av at Kristoffer sendte melding om at han var på vei hjem fra trening slik at jeg fikk begynt på middagen. Jeg er litt mer våken nå, heldigvis, men de siste dagene har jeg liksom aldri våknet skikkelig. Veldig kjedelig, men jeg satser på det går over. I morgen er det heldigvis fri, så satser på jeg kan sove en time, eller to ekstra om det trengs. 

 

Skal du ha fri i morgen? 

 

___________________________________

#hverdag #løvetann #maskros #våken #trøtt

___________________________________

NÅR DET ER KALDT, MEN MAN VIL SITTE UTE.

 

Er det kaldt, så er det kaldt. 

 

Det er fint vær i dag, det er sol på nok så skyfri himmel, men det er selvfølgelig en veldig kald vind i dag, som alle andre dager det egentlig er varmt. Det er varmt i solen, men det hjelper liksom ikke så mye når det blåser litt for mye. Vi har ikke noen levegg her hjemme, så det blir litt for kaldt å sitte ute. Men, vil man sitte ute så finner man en løsning på det også. Jakke og pledd. 

 

Varmer solen hos deg i dag? 

 

__________________________

#hverdag #sol #vår #kaldt #vind

__________________________

HELG!

 

Jeg trengte det nå, kjenner jeg. 

 


Jeg fant den ute i hagen for ti minutter siden. 

Denne uken har egentlig gått veldig fort. Heldigvis, for jeg er sliten som fy. Eller trøtt. Det første jeg gjorde når jeg kom hjem fra jobb var å legge meg på sofaen for å sove. Jeg fikk aldri sovnet helt, da Kristoffer løp inn og ut dørene her sikkert hundre og førtiåtte ganger, og Petter var på beina like mange ganger. Til slutt blei jeg så gal at jeg heiv Petter ut for å klippe klørne hans! 

Det finnes ikke noe mer irriterende enn lange hundeklør som klikker i gulvet for hvert skritt de tar, og da må man ikke glemme at de har fire bein, og de skal trippe rundt hele tiden! Man blir fort litt gretten når man er trøtt. Kremt. Vel, nå er i alle fall alt på stell her, så nå skal vi snart mekke taco så vi kan begynne helgen skikkelig. Her i huset er det obligatorisk med tacofredag. 

 

Hva spiser du på fredager? 

 

_________________________________

#hverdag #helg #taco #tacofredag #sliten

_________________________________

DET SKJER IKKE SÅ MYE FOR TIDEN.

 

Bare masse svada. 

 


Fra dagens morgentur. 

Jeg er ikke akkurat så veldig aktiv for tiden, men det er fordi det i grunn ikke skjer så veldig mye. Da blir en hverdagsblogg naturlig nok kjedelig da. Jeg kunne så klart ha skrevet masse svada, bare for å ha noe å skrive, men det er ikke akkurat så spennende det heller. Så, det er i alle fall grunnen til at det ikke skjer så mye her inne for tiden- det skjer nemlig ingenting spennende. 

 

Skjer det mye spennende hos deg for tiden? 

 

________

#hverdag

________

NATUR #19

 

Natur. 

En liten fisketur på kveldingen er koselig. Kristoffer fisket, mens Petter og jeg koste oss med å kunne bryte båndtvangen på et trygt sted. Mandagen, som dette bildet er tatt, var faktisk første gang siden båndtvangen begynte 1. april at jeg brøyt båndtvangen. Stakkars Petter i grunn, men har man ingen gode plasser å bryte den så må man bare la være. Vi koste oss i alle fall. 

 

Liker du å fiske? 

 

_____________________

#foto #natur #fisketur #tur

_____________________

TUNGT PÅ TRENING I DAG.

 

Jeg trur aldri jeg har svettet så mye! 

 

I dag var det seriøst en tung treningsøkt. Vi “sloss” med disse store boksesekkene som er nesten like høye som meg og veier 36 kilo. Det høres kanskje ikke så mye ut, men når du har bokset sekken sånn ca. 10 ganger, smeller den i gulvet på siste slag og så skulle løfte den opp rett etterpå, da får man melkesyre steder man trudde man ikke kunne få melkesyre altså. 

Jeg var så sliten på slutten at han jeg trente med måtte løfte den opp for meg på min tur også- unnskyld til deg, Martin. Ekstra vanskelig blir det med hanskene på og man ikke får skikkelig tak rundt. Men jeg syns det var gøy. Tungt, men gøy. I alle fall veldig effektivt. Jeg var så svett at jeg trudde jeg skulle drukne meg selv innimellom slagene. En vel gjennomført kickboksing-time. 

 

Har du trent i dag? 

 

________________________________________

#trening #kickboksing #effektiv #tungt #melkesyre 

________________________________________

NULL HULL, AKKURAT SOM JEG TRUDDE!

 

Jeg må vel uansett bli flink til å følge opp. 

 

I dag var jeg altså hos tannlegen, hovedsakelig for å få en sjekk av visdomstannen slik at vi veit hvor jeg må for å få den fjernet. Jeg må til kirurg da den vokser litt skeivt, røttene er litt buet og den ligger over hovednervekanalen og er fryktelig nærme den andre nerven i tillegg. Tannlegen min kan derfor ikke ta den selv, så jeg må få henvisning til kirurg, noe som kan ta 2-3 uker før jeg får time. 

Men i dag er jeg heldigvis mye bedre enn jeg var i går, så jeg satser på at det roer seg helt og ikke blir et problem på nytt før jeg rekker å fjerne den om noen få uker. Jeg tok meg heller ikke bryet til å få noe for det. Nå er det ikke vondt-vondt lenger, så jeg satser på at jeg overlever. Men siden det faktisk er 17 år siden sist jeg var hos tannlegen spurte jeg om han ikke kunne ta en sjekk i tillegg. 


Null hull! 

Jeg turte først ikke å innrømme at det var så lenge siden sist jeg var der når han spurte og svarte bare at vi ikke trengte å prate om det. Men etter at han kunne konstatere at det var null hull, null tannstein og at han ikke kunne få sagt nok hvor fine og sterke tenner jeg har, så fikk han litt sjokk når jeg da fortalte hvor lenge siden det var jeg sist var hos tannlegen. Imponert. 

Jeg fortalte om alle turene jeg hadde til tannlegen som liten, fordi jeg løy om at jeg hadde vondt i tennene slik at de kunne trekke de. Jeg elsket å gå til tannlegen. Han kunne ikke skjønner hvorfor jeg selv ikke blei tannlege når jeg blei stor. Jeg skal ikke fortelle grunnen til det. Kremt. Vel, null hull, akkurat som jeg trudde, så da er det bare til å vente på ny time til å få fjernet visdomstannen. 

 

Er du flink å gå til tannlegen for sjekk hvert år? 

 

___________________________________

#hverdag #tannlege #nullhull #visdomstann

___________________________________

FOR FØRSTE GANG PÅ EVIG LENGE.

 

Jeg skal ikke si hvor lenge siden det er siden sist. 

 

I dag måtte jeg rett og slett ta meg en tur innom det nærmeste tannlegekontoret i håp om å få en time så fort som mulig. Det funket det, for jeg fikk heldigvis time allerede i morgen. Nå er jeg lei den visdomstannen, så nå skal den ut! Som regel, når visdomstannen bestemmer seg for å vokse litt, så er det kun plagsomt i én, maks to dager, men nå har det vært plagsomt siden torsdag.

Det så ut til å bli bedre på lørdag, men så har det i grunn bare blitt verre igjen. Og i det siste blir det bare hyppigere og hyppigere, så nå skal jeg bare få den ut, for det er skikkelig irriterende. Og bare for å poengtere. Jeg har ikke tannverk, eller betennelse, eller noe sånt. Det er bare visdomstannen som vil se dagens lys, og da hovner naturlig nok tannkjøttet opp og gjør det sårt og ømt. 


Fantastisk utsikt mange steder i gågaten. Bildet er tatt i fra hjørnet utenfor der jeg jobber. 

Ikke noe rart i det hele tatt. Det er akkurat som når man fikk jekslene, noe jeg husker som om det var i går, selv om det snart er 20 år siden. Faktisk kan jeg huske at jekslene var mye verre enn dette, bare at jekslene gjorde seg ferdig med en gang, mens denne visdomstannen har holdt på i 13 år, til og fra. Så, det er ikke selve tannen som er vondt, det er bare tannkjøttet. 

Men i morgen skal jeg altså til tannlegen, for første gang på evig lenge. Jeg skal ikke si hvor lenge siden siste det er, for hadde tannlegen visst at jeg ikke har vært hos  tannlegen siden 10. klasse hadde han mest sannsynlig trukket ut alle tennene mine som straff! Jeg er ikke bekymret i morgen, jeg håper bare at det ikke tar mange dagene etter det at visdomstannen faktisk er ute. 

 

Har du fjernet visdomstennene? 

 

_______________________________________________

#hverdag #tannlege #visdomstann #vondt #øm #irriterende

_______________________________________________

STILLE MORGEN.

 

Stillheten. 

 

Å være ute før verden våkner er så deilig. De eneste lydene man hører er fugler som kvitrer og skoen sine som treffer bakken for hvert skritt man tar. Stillheten fra alt støy og bråk vi mennesker lager er virkelig noe å nyte, for den er det ikke ofte man får med seg. Jeg setter veldig pris på morgenturene sammen med Petter. Hadde det ikke vært for han hadde jeg ikke fått det med meg. 

 

Liker du å være ute før verden våkner med alt støy og bråk? 

 

________________________________________

#hverdag #stillhet #nyte #fuglekvitter #morgen #ro

________________________________________

SHOPPING UTEN CHAMPAGNE.

 

Jeg må snart rømme langt bort. 

 

Det var ikke den beste dagen å måtte reise over grensen på, men er man tom for kattemat og hundemat, så må man bare. Herrejemenin så mye folk! Det burde være kurs i hvordan man oppfører seg på kjøpesentre altså- jeg kan bli mannevond for mindre. Folk er så sykt egoistiske. Ikke bare er det mye folk i Sverige, russen har landstreff rett borte i gaten også. 

Det er altså så mye bråk, søppel og leven at jeg blir helt sliten. Hadde jeg hatt en hytte langt inn i skogen i ingenmannsland hadde jeg uten tvil rømt dit nå. Nå syns jeg at russen skal få kose seg denne helgen, for det er kun snakk om denne helgen at de har stengt av festningen til fordel for russen, men jeg gleder meg til de drar hjem og at søpla som ligger overalt blir ryddet opp. 


Fant hvitveis på dagens lille tur. 

Jeg har i alle fall fått shoppet meg ferdig for en stund, og i morgen reiser russen, så da skal jeg overleve en natt til uten særlig med søvn, så får jeg heller ta kverken på naboen når han oppfører seg tett i stedet for. Nå skal jeg fortsette ryddingen og vaskingen her. Jeg fikk jo kjøpt meg noen nye sko i dag, så jeg må rydde og kaste sko jeg ikke skal bruke lenger. Tre nye par må få plass. 

I tillegg har jeg skrubbet Petter i badekaret i dag, så jeg har litt av en vaskejobb foran meg. Nå har har tørket helt og han har fått fire runder med børsting i dag, så jeg trur det er trygt å vaske nå uten at det ser helt jævlig ut rett etterpå. Vi har nettopp kommet hjem fra en gåtur også, så han er sliten som fy. Det er varmt for han i dag, så jeg tipper han finner sengen sin mens jeg rydder og vasker. 

 

Har du noen planer for dagen? 

 

_________________________________

#hverdag #shopping #rydde #vaske #vår 

_________________________________