DET ER NOE SOM IKKE STEMMER!

Man kan vel si at det er en slags gåte.

Treningen er i gang, ikke for fult enda, men jeg trente mandag denne uken og i dag, og jeg har meldt meg på en gruppetime nå på lørdag. Planen er å overleve. Store mål i livet, med andre ord. Målet er å fullføre Barskingen i mai. Det er fokuset akkurat nå.

Jeg har et løpeprogram jeg har laget sammen med PT’en min. Hele økten er 5.9 km og tar ca. 53 minutter. Det er intervaller hvor jeg går 100 m i 5 km/t, jogger 100 m i 8.5 km/t, går nye 100 meter for så å jogge 200 meter og slik går det til jeg har jogget 300- og 400 m før jeg er tilbake på 100 m jogging og så øker det opp til 400 m med da 100 m gåing mellom hver. Etter 5.9 km med oppvarming, jogging og nedtrapping har jeg da tilsammen jogget 3 km. Målet er å orke å jogge 3 km non stop. Wish me luck, liksom.

Underveis i dette programmet er det noe som ikke stemmer. Plutselig går det mye kortere tid å gå 100 m i 5 km/t enn det gjør å jogge 100 m i 8.5 km/t. Er ikke det litt rart så veit ikke jeg!

 

ELEVELE

 

#hverdag #trening #barskingen #jogge #kondisjonstrening

GODT NYTTÅR, SÅNN LANGT UT I JANUAR!

Jeg har allerede glimtet til med fraværet mitt, som vanlig.

Om 2 dager har det faktisk gått 3 måneder siden sist. Det er for dårlig. Men ja, ikke overraskende for å være meg, dessverre. Jeg prøver hardt, men det liksom går ikke likevel. Livet mitt er uansett ganske likt som sist. Bortsett fra at jeg har mistet Petter. Så faktisk er livet ganske mye kjipere enn tidligere. Han var jo min beste venn, den lille klovnen! Jeg har vært heldig og fått låne Elsa litt innimellom, så det ikke har vært så grusomt stille her hjemme etter at Petter gikk bort. Frøken Knut setter pris på selskapet hu også.

Det er lørdag kveld, jeg er mett, trøtt og sliten. Var et par timer på et kjøpesenter i sta og det slo meg helt ut. Alt for mye folk for meg, men jeg måtte ha meg nye vintersko, så jeg fikk bare bite tennene sammen. Greide å dra meg med en ny bukse også, faktisk. Fikk gavekort av sjefen til jul, som nærmeste sted jeg kunne bruke det er Sarpsborg, så jeg tenkte jeg bare måtte tømme det med en gang så jeg slapp å dra tilbake dit bare for det. Vi greide faktisk å bruke opp 4.000 kr på gavekortet + 16 kr. Ha ha.

Kristoffer vant et gavekort på senteret her hjemme, så han fikk handle på mitt i Sarpsborg og så får jeg heller gavekortet hans når han får det. Vinn vinn, for vi er ganske sikre på at de skoene han kjøpte seg i dag ikke fins her i Halden. Jeg skal kjøpe meg et par sko til med det gavekortet, faktisk. Jeg trenger noen litt finere sko nå vinterstid når vi f.eks skal ut å spise, eller man i alle fall vil se litt fin ut uten at det trengs å se ut som at jeg kun har “Hundeklær- og sko”, som akkurat nå er tilfelle. Kremt. Livet altså. Ikke så verst, egentlig.

Nei, nå må jeg avslutte, jeg blir ikke mindre trøtt av å trykke rundt her. Kristoffer er i kjelleren med en kompis, så jeg kan legge meg med god samvittighet om ikke så lenge. Jeg skal prøve å bli flinkere til å ta turen innom her, men det har jo blitt sagt før også og vi har jo sett hvor bra det gikk. Nok om det. Håper alle har hatt en bra start på 2023 så langt. Første uke er jo snart over, og tiden ser ikke ut til å bremse noe særlig i år heller. 2022 var jo over på et blunk liksom. Vi må rekke å nyte litt mer i år. Det er planen.

 

ELEVELE

 

#hverdag #livet