EGET STUDIO OG KONTOR!

Livet mitt er faktisk bittelitt mer spennende enn siden sist!

Siden sist har jeg nemlig fått et kontor og studio sentralt i sentrum. Hurra! Dette har jeg ønsket meg i mange år, og endelig skjer det. Jeg tar egentlig ikke over før i morgen, men var heldig og fikk nøkkelen allerede på fredag, så jeg har pakket ned nesten alt av Mary Kay-utstyr og kontorstæsj jeg hadde hjemme og kjørt det ned dit. Det var ikke lite!

Det er et lyst og fint lokale. Solskjermingen er dratt ned og taklyset er ikke på, derfor ser det litt mørkt ut. Det skal så klart ryddes i hyllen, nå er det bare “kastet” inn litt her og der for å få det bort fra gulvet og resten står stablet (les: ligger strødd) utover hele gulvet av det som skal bli kontor. Det er nemlig to rom her: et studio og et kontor.

Jeg er litt usikker på møbleringen enda. Jeg får hentet bord og stoler i kveld, så jeg får se da hva som blir best. Om bordet skal stå ved denne hvite veggen over her, eller om jeg skal flytte hyllen ned på den hvite veggen og ha bordet ved den grå veggen der hyllen nå står. Jeg får se hva det blir. Døren til venstre er inn til kontoret. Der er det rotete.

Bilder til veggen er bestilt og jeg skal ha noe mer hyller og skap, så blir det nok bra til slutt. Bare jeg får på plass bordet og stolene kan jeg begynne å ta i mot gjester, så det blir bra. Det bli i alle fall mye bedre plass her hjemme nå når jeg snart har flyttet absolutt alt av Mary Kay ned på studio – veldig deilig, om jeg kan si det selv! Dette må bli bra!

 

ELEVELE

 

#studio #kontor #hverdag #arbeidsplass