KAN NOEN BARE FORTELLE MEG HVORDAN DET VIRKER?

Jeg er så lite imponert over meg selv nå, at jeg føler det er innafor at noen forteller meg at det faktisk ikke er jeg som er problemet. Pliis!

Hvis du var innom i går fikk du kanskje med deg at jeg ikke er helt på bølgelengde med de nye Apple-produktene mine? Tidligere i vår kjøpte jeg med ikke bare én, men to stk iMac. En for å ha hjemme og en for å ha her nede på studio. Skjermene er greie i seg selv, jeg får de på og begynner sånn ca. å lære meg oppsettet her. Det er helt annerledes enn pc, det må jeg bare si klart og tydelig, men jeg begynner så smått å finne frem. Jeg fikk ikke den ene musen til å fungere så i stedet for å bruke alt for mye penger på originale greier har jeg bare sånn midlertidig kjøpt et billig tastatur og mus. Tastaturet ser helt ok ut, musen er tidenes plastikk-vare, så den lo jeg faktisk litt av når jeg pakket den ut. Jeg trur jeg har valgt feil innstillinger på tastaturet for nesten ingen av knappene, bortsett fra selve bokstavene er den knappen den sier det skal være. Dette kan jeg muligens få endret på.

Men det er ikke det verste, jeg har sånn ca. funnet alle knappene på andre steder, så det går helt ok. Jeg sliter likevel med litt andre ting, som å få skrevet ut ting. Jeg har brukt Excel til litt forskjellig i det siste og der får jeg skrevet ut alt. I går var jeg inne i nettbanken og skulle skrive ut kontoutskrifter og diverse bankbilag, men det gikk ikke? Uansett hvor mye jeg prøvde å laste ned, dele hit og dit og lagre her og der så var det ingen stedet det dukket opp et alternativ med å få skrevet ut dokumentene. Er det bare sånn det er, eller er det faktisk jeg som er helt håpløs her? Jeg nevnte dette i et selskap i går og der var det en som sa at han også hadde samme problem med sine eple-produkter, at det var visse ting han bare ikke fikk skrevet ut. Men skal det virkelig være sånn? Sorry, men det er jo ganske ubrukelig hvis det ikke skal gå an å skrive ut f.eks kontoutskrifter fra nettbanken.

Hvis du har en løsning på problemet mitt blir jeg veldig glad hvis du forteller meg det!

 

ELEVELE

 

#hvrdag

ALLE DISSE DYRENE.

Like greit at jeg ikke er superrik, for da hadde jeg sikkert hatt en hel dyrepark!

Altså, når jeg først finner en genser med dinosaurer påså må jeg så klart ha den! Akkurat nå angrer jeg bare på at jeg ikke kjøpte 10 stk så jeg kan bruke den hver dag. Neida. Joda. Joda! Jeg hadde ikke blir lei meg om dinosaurer ikke var utryddet. Livet hadde i alle fall vært mye mer spennende. Kremt. Det finnes noen få dyr jeg har fobi – heter det for, eller mot?, men ellers liker jeg nesten alt av dyr, noen mer enn andre. Kråken er favorittfuglen min.

Jeg hadde dessverre ikke med mat til fuglene i går så vi matet de med muffins og hundemat. Usikker på om noen av delene er innafor, men fuglene var fornøyde og spiste med stor iver. Mulig jeg må ta en tur til snart og mate de med litt mer fuglevennlig mat, hva nå det er. Har jo på et tidspunkt hørt at for mye brød heller ikke er bra. Skal ikke være lett. Spis gulrot mens det enda er sunt, liksom. Nei, nå skal jeg gjøre meg klar til selskap.

 

ELEVELE

 

#hverdag #dyr #fugl #kråke #dinosaur