JEG KAN BEKREFTE AT DET IKKE FUNKET.

Akkurat som jeg trudde.

Jeg kan bekrefte med 7 lesere og 1 kommentar – 2 hvis man teller med svaret mitt – at clickbait-overskriften min i forrige innlegg ikke fungerte. Akkurat som jeg trudde der altså. Det har vært litt stille her, som vanlig. Jeg har ikke andre unnskyldninger enn at livet mitt er meget lite spennende så jeg har ingenting å komme med. Sånn er det med den saken. Livet liksom.

Petter har vært litt syk den siste uken. Vi var hos veterinæren onsdag forrige uke og fikk konstatert infeksjon på prostata og en kraftig urinveisinfeksjon. Han blei en smule dopet og sov nesten hele onsdagen, torsdagen var han overbevist om at han var helt frisk igjen. Det er ingenting å klage på det altså, at han er litt pjusk den ene dagen og bort i mot helt frisk dagen etter.

Det er fint, men det gjør det litt mer utfordrende å ta det rolig. Nå er han ikke så syk at han ikke kan gå turer og slik, men med infeksjon i kroppen bør man jo slappe av litt, men det er ikke så lett å si til en liten Petter-gutt med maur i rumpa. Vi har minst 1 uke til med medisinering før vi skal tilbake på kontroll. Da er det bare til å krysse fingrene for at det ikke dukker opp noe nytt.

 

 

ELEVELE

 

#hverdag #hund #livet

DETTE ER EN CLICKBAIT… FUNKET DET?

Nei, jeg er nok ikke dronningen av clickbait – overskriftene er sånn ca. like kjedelige som innholdet.

Sitter man for mye på telefonen når man finner emoji trykket på noen produkter?

Jeg har nettopp sett første episode av “da vi styrte internett” og første episode handler om Norges clickbait-dronning, Anna Rasmussen. Det er i grunn litt spennende å se hvordan de en gang (de fleste sikkert fremdeles) håvet inn penger på klikk og reklame. Det er også spennende å få høre mer om det som skjer bak kulissene, for selv om det er snakk om masse penger på konto så har det nok koster de mye mer i livet.

Jeg syns det virker som et fint program, men jeg har ingen planer om å betale for enda en “streamingtjeneste” så jeg får bare vente den uken det tar, eller hvor lang tid det nå er, før de slipper episode to. Men jeg skal få med meg alle episodene. Jeg betaler allerede dyrt for så mange andre tjenester, så VGTV+ får bare være. Men jeg er spent på om clickbait-overskriften min funket? Hva trur du? Jeg trur nei.

 

 

ELEVELE

 

#hverdag #samfunn

HVORFOR SKAL DET VÆRE SÅ VANSKELIG?

Jeg bare finner ikke motivasjon.

Formen blei litt sånn ikke god tidligere i sommer, så jeg måtte roe ned treningen litt. Da mest styrketreningen, som jeg har med PT. Jeg prøvde å finne noen gruppetimer jeg kunne like, jeg prøvde vel 2 i august og siden det har jeg ikke trent. Det er skikkelig teit, men jeg bare greier ikke å finne motivasjonen til å begynne igjen.

Jeg sto klart til å trene hjemme i garasjen forrige uke, men ting kommer alltid i veien og da er det lett å bruke det som unnskyldning til å utsette ting. Og jeg har fremdeles ikke trent siden august. Jeg veit ikke hva jeg skal gjøre for å finne motivasjon, så hvis noen har noen tips må du gjerne kaste de tipsene min vei.

 

 

ELEVELE

 

#hverdag #trening

HATTEFIN.

Bare gjør som du vil.

Kristoffer sier jeg ligner på moren til Karl i Karl og Co. Jeg visste ikke hvem det var så jeg måtte google. Den eneste kommentaren jeg har til akkurat det er at; hvis jeg skulle bry meg om alt folk måtte komme til å mene hele tiden så hadde jeg ikke kunne gå utenfor dørene noen gang. Herre jemenin, kan ikke folk bare slutte å tenke på hva andre skulle komme til å mene om noe? Hvis du vil gå i en hatt du ikke kler, fordi du syns den er kul, så bare gå i den hatten du ikke kler fordi du syns den er kul. Det er akkurat det jeg gjør og det har jeg ingen planer om å slutte med, uansett hva andre måtte mene. Så det så. Men ja, Petter kler fremdeles denne hatten bedre enn meg (forrige innlegg).

 

 

ELEVELE

 

#gjørsomduvil #bøttehatt #hattefin

SHUT THE DUCK UP.

Sånn går dagene, plutselig.

Det kan hende jeg tok litt av, men den ene capsen jeg skulle ha. Fy flate, for et jævla styr. En caps til 179 kr endte opp med å koste meg over 700 kr. Er det mulig? Ja, når man er meg er alt mulig. Fordi, i søken på å få tak i denne capsen kom jeg over enda flere fine ting i samme serie og jeg måtte så klart ha de også! Fordi jeg måtte.

Først så klarte jeg å bestille feil caps, den jeg holder i hånden, fin den også, men feil. Og da hadde jeg allerede plukket med meg en bøttehatt og veske i tillegg. Hallo, se på den fine vesken da! Gleder meg til å kunne bruke den ordentlig. Og bøttehatten er bare kul. Kler jeg den? Nei. Bryr jeg meg? Nei! Jeg bruker den fordi den er kul!

Petter der i mot, han kler den, så nå vurderer jeg sterk om jeg må kjøpe en til han også. Bare innrøm det, du syns han er megasøt med hatt? Uansett. Siden jeg bestilte feil caps måtte jeg inn på en annen side for å bestille riktig og da endte jeg jo opp med votter også. Altså, det tok litt av, men jeg er fornøyd. Kristoffer, not so much. Kjipingen.

Cupid har sluppet unna hatt, enn så lenge, men et bad var svært nødvendig i dag, så det slapp han ikke unna. Han slapp ikke unna endene heller. Tipper han gjentar oppe i hodet sitt gjennom hele badet; Shut the duck up, stupid hooman! Vel, det må han bare tenke. Bildene blir litt ekstra kjekke med et par ender, eller fem. Så det så.

 

 

ELEVELE

 

#hverdag #dyr #hund #katt #hatt #caps