DÅRLIG PLANLAGT.

Det var ikke akkurat den beste ferieuken, men sånn er det jo.

Jeg har hatt ferie hele uken nå, men vi har ikke akkurat vært heldige med været. Planen var jo telttur med Trollet over, men bortsett fra tirsdagens å har det regnet hver enste dag nå. Det var i og for seg fint vær om helgen, men da hadde jeg andre planer, så da passet det ikke med telttur. Ja ja, telttur får bare vente.

I dag er det tidenes regnvær ute. Det blåser på grensen til storm liksom. Det blir ikke særlig med tur i dag heller, med andre ord. Petter var til behandling i går, akupunktur, så han er nybadet og fin, så jeg er sleip og bruker været ute som unnskyldning til å holde han rein litt til. Kremt. Han er sliten etter behandling uansett.

I går sov han seriøst hele dagen. Kun ute i hagen ved et par tilfeller for å tisse, og da måtte jeg til og med vekke han. I dag er han litt mer våken, men pga været er vi likevel slappe, så vi ligger rett ut begge to. Alle tre faktis, Cupid har funnet seg til rette under pleddet og kommer nok ikke ut før solen titter frem, eller han blir sulten.

 

 

ELEVELE

 

#hverdag #ferie #høst

SIDEN SIST.

Og så skjedde det igjen…

Brått har det gått 3 uker siden sist. Det er bare sånn som skjer noen ganger. Det har ikke skjedd de mest spennende tingene siden sist. Det har regnet hver dag i over ei uke nå så det har ikke blitt de mest spennende turene, men noen få langturer har det blitt likevel. Og med høsten følger det jo regn, så man må bare nyte de fine dagene som dukker opp innimellom.

Jeg har også vært i Sverige for første gang siden begynnelsen av februar 2020. Merkelig nok får jeg en følelse av å være en smule kriminell i det jeg krysser grensen, selv om jeg nå er fullvaksinert og hele greia. Nå har vi i alle fall fått fylt opp både fryser og kjøleskap, jeg har nye tursko, finsko og til og fra jobben-sko. Det får duge for en stund. Jeg vurderer å kun handle i Sverige fremover.

Jeg har i grunn aldri handlet i Sverige tidligere, annet enn noen småtterier her og der og langt i fra på månedlig basis. Men nå, etter at prisene i Norge er helt sinnssyke, så vurderer jeg å faktisk begynne med det. Det tar meg ca. 20 minutter å kjøre til Svinesund og 25 minutter å kjøre til Nordby, så jeg taper i grunn ingenting på det sånn sett. Vel, jeg får se når kjøleskapet er tomt.

 

 

ELEVELE

 

#hverdag #høst