NY LUE OG LITT SÅNT.

Når det faktisk er en evighet siden sist.

Tiden flyr. Merkelig nok har ukene kun mandager og fredager – i alle fall føles det slik. Det er faktisk over to måneder siden sist jeg var her inne. Tiden stekker bare ikke til, men det ar vel blitt en vane for de fleste nå, jeg bare plutselig bare dukker opp når det passer seg. Her med nye lue, som Kristoffer så klart hater på. Men jeg bryr meg ikke.

Petter har fått sin første tur uten bånd etter lungebetennelsen tidligere i mars. Han har vært “frisk” lenge, men det tar lang tid å bygge seg opp igjen. Kondisen hans er fremdeles ikke hundre prosent, men det nærmer seg. Da er det jo teit at det er båndtvang plutselig. Ikke for at vi aldri bryr den, men vi tar så klart ekstra hensyn der det trengs.

Ellers har jeg faktisk begynt å trene igjen og har kommet ganske godt i gang. Målet er minimum 3 økter i uken og jeg greier det nesten. Jeg har i alle fall fått til to greie økter og så blir det litt sånn som det blir i helgene. Noen ganger har man for mange andre planer, men det blir i alle fall fine turer med Petter og det er jo en form for trening det også.

 

ELEVELE

 

 

#hverdag #trening #hund