HELT KAOTISK OG ALT FOR MYE Å GJØRE.

Plutselig har det gått over en måned og jeg er liksom ikke sjokkert.

Den siste tiden har vært helt sykt hektisk og jeg har nesten ikke hatt tid til noe annet enn å være trøtt og sliten. De siste ukene med varme- som jeg egentlig ikke skal klage over- har ikke gjort saken bedre det heller. Jeg er så sykt dårlig på å takle denne varmen. Uansett. Det er hektisk på jobb, det er hektisk ellers og dagene bare flyr. Men nå sitter jeg her på Studio Elevele, hvor jeg endelig har fått internett, pc og et tastatur og mus som virker. Det er en kjekk følelse, må jeg si. Bortsett fra at jeg tydeligvis har valgt feil innstillinger på tastaturet så en del av knappene har byttet plass. Ha ha. Jeg er så sykt god med disse apple-produktene. Not. Men jeg trur jeg har funnet plassen til de mest brukte knappene nå.

I helgen var jeg på Gol igjen, på den årlige Ulvehund-Spesialen. Det var hektisk og jævlig varmt, for å si det mildt. At de hadde avbestilt hytten min og leid den ut til noen andre når jeg kom gjorde ikke starten på helen noe bedre, men etter mye frem og tilbake fikk jeg hytten min tilbake! Shit, jeg er ikke tidenes mest hyggelige person når slike ting skjer, men jeg er heldigvis god på å be om unnskyldning når jeg har oppført meg litt ufint. Det var i alle fall kjekt å få kose litt med alle ulvehundene, både store og små. Jeg har blitt kjent med mange nye mennesker og drukket alt for mye øl. Ikke så mange som jeg skrøyt av at jeg kom til å klare, men mange fler enn på veldig lenge. Flaks det bare er en gang året.

Ellers er vel det meste som vanlig. Sneglene vokser og vokser. Jussi-Pussi er her enda og Frøken Knut er en diva-bitch. Jeg har nylig funnet ut at Taylor Swift kommer til Sverige neste år så jeg gjør alt jeg kan for sikre meg billetter! Det er ikke bare bare, men jeg skal sitte klar når billettene slippes! Får jeg ikke billetter skal jeg seriøst grine non stop i ei uke og skal jeg seriøst dra på konserten likevel og være en av de som står på parkeringsplassen på utsiden og griner og skriker til alle sanger uansett! Ok, bare kryss fingrene for at jeg får billett- det høres mye bedre ut, på mange måter. Nei, nå må jeg jobbe litt igjen, jeg har tusen ting å gjøre for å bli klar til sommeråpent hus her på studio på torsdag!

 

ELEVELE

 

#hverdag #sommer #studio #livet