HVERDAG- NU ÄR DET NATTEN.

 

Når man gjør alt i pysjen. 

 

I dag har formen vært en smule redusert, mest pga forkjølelsen jeg har dratt på meg. Det er litt vanskelig å sove når man er pottetett i nesen, samtidig som snørra renner konstant. Kroppen trur den har feber fra før av, så søvn har i grunn uteblitt om nettene når man helst vil sove. Typisk det der altså.

Når klokken var rundt åtte og jeg ikke fikk sove forflyttet jeg meg ut på sofaen, etter at hundene hadde fått en liten tissetur. Fremdeles gikk jeg i pysj. Etter det sov jeg mer eller mindre fra klokken halv åtte til tre. Det var den dagen liksom. Når man ikke får sove om nettene må man jo bare sove når man kan. 

Etter noen timer på sofaen måtte jeg ut med hundene igjen, fremdeles i pysj. Av en eller annen merkelig grunn var typ hele nabolaget ute da. Det er ikke akkurat første gang de har sett meg i pysjen, men det er jo veldig typisk da. I dag har jeg liksom gjort alt i pysjen. Sovet, spist, luftet hundene og trent. 

Ja, jeg trente faktisk i pysjen i dag. Nå når jeg har fått på meg vanlige klær etter en dusj etter treningen og snart skal legge meg er det på tide å finne frem en rein pysj igjen. I morgen skal jeg på røntgen på kvelden. Jeg håper på et par timer jobb før det, så det er på tide å finne sengen. God natt. 

 

Pleier du å gå i pysj hele dagen? 

 

_________________

#hverdag #pysj #syk

_________________

TRENING- FINNE NYE ØVELSER.

 

Selv det å ikke trene er tungt nok. 

 

Jeg prøver å komme så smått i gang med treningen igjen, men det er ikke bare lett når det hele tiden kommer ting i veien. I forrige uke trente jeg en liten halvtime én dag. Det var målet. Denne uken hadde jeg et håp om å skulle greie å få til en liten halvtime to dager. Det gikk ikke så veldig bra. 

Jeg har greid å dra på meg tidenes kjedeligste forkjølelse. Nå er det ikke sånn at man dør av en forkjølelse, men når man allerede går med en kropp som konstant trur den har influensa, og jeg veit ikke hva, så er brått en forkjølelse ganske ille likevel. I dag er det søndag, uten at jeg har gjort noe. 

Så forkjølelse eller ei, jeg har trent! Én dag i uken med trening er bedre enn ingenting, for å si det sånn. Jeg vil ikke kalle det direkte trening heller, men. Jeg har surfet litt rundt på nett etter litt nye ting jeg kan prøve, som kan fungere litt bedre for musklene. Litt sånn lange bevegelser for musklene.

Jeg gidder ikke å stå å gjøre jumping jacks i en halvtime bare fordi det er en øvelse jeg overlever liksom. Da må man finne litt andre ting også, som jeg kanskje kan sette sammen til en liten rutine jeg kan gjøre. Og så blir målet i et par uker fremover nå at jeg skal trene to ganger i uken. Det bør gå bra. 

 

Har du din egen treningsrutine, eller følger du noen andre sitt?

 

__________________________

#trening #rutine #øvelser #tungt

__________________________

HVERDAG- NU ÄR DET NATTEN.

 

Det blir en litt tidlig kveld i dag altså. 

 

Jeg knuste kompisen min i Mario i dag. Han har skrytt i evig lang tid nå at han er helt rå på Mario. Vel, det er han så absolutt ikke, og det greide han fint å bevise selv i dag. Jeg veit ikke hva vi lo mest av. Bare at vi er ganske morsomme, eller at han var helt elendig på spillet. Gøy var det i alle fall. 

Nå skal jeg i grunn bare legge meg rett ut på sofaen føre jeg skal finne sengen om ikke så alt for lenge. Ikke nok med at formen er litt dårlig til vanlig, men jeg har greid å dra på meg tidenes kjedeligste forkjølelse i tillegg. Øyne, nese og hals er helt ute av ordentlig funksjon. Så da sier jeg nattinatt.

 

Har du hatt en fin lørdag så langt? 

 

___________________

#hverdag #natten #syk

___________________

HVERDAG- DET ER DÉN HELGEN NÅ!

 

Det er nesten et år mellom hver gang. 

 

Dette er den eneste helgen på hele året som jeg spiser godteri, og jeg skal love deg at jeg skal spise godteri denne helgen! Helgen begynte i går, etter noen få timer på jobb og ryddig og vasking av hele leiligheten. Etter fem godterier holdt jeg på å spy! Det blei kanskje litt mye vingummi på en gang. 

Jeg spiser kun vingummi og salt lakris. Og bittelitt dumlesjokolade og bounty. Da er det kanskje ikke så rart at man blir bittelitt kvalm litt vel fort, når det nesten går et år i mellom hver gang man spiser godteri. Hvis folk serverer godteri i desember hender det jeg tar en bit da også. Men jeg kjøper aldri selv. 

Jeg tok litt av på godteributikken sist helg og endte opp med 3.1 kilo som skal fortæres i løpet av helgen. Søndag er siste dag det er lov å spise, om det så er tomt eller ei. Jeg har ingen problemer med å ha godteri i hus, jeg spiser det ikke for det om, men det blir jo gammelt i løpet av et år da. 

Så det jeg eventuelt ikke greier å spise opp, ikke at jeg trur det blir noe problem, får jeg heller gi til noen andre godtegriser. Jeg regner med jeg får hjelp i kveld til å tømme en god del av skålen. Da står det godteri, øl og Super Mario på menyen. Det blir gøy. Nå skal jeg fortsette å spise godteri!

 

Hvor ofte spiser du godteri? 

 

_______________

#hverdag #godteri

_______________

FOTO- FRA EN DAG TIL EN ANNEN.

 

Det er gøy å se hvordan et og samme motiv kan forandre seg fra dag til dag.

 


1. Mobilbildet er tatt 19. oktober. 


2. Mobilbildet er tatt 25. oktober. 

Begge bildene er tatt på morgenkvisten. Nå er de litt redigert i Instagram, men det var litt mørkere ute den ene morgenen enn den andre. Og det var litt gøy at det brått kom en kråke inn i bildet. Jeg er jo veldig fan av kråker. Det hadde vært stilig om kråken var mye nærmere meg.

 

Pleier du å ta bilder på de samme plassene?

 

________________

#foto #bilde #kråke

________________

FOTO- HØST LANGS VANNET.

 

Det er alltid litt kjedelig når motivet ikke blir helt som man hadde sett for seg.

 

I flere dager har jeg hatt lyst til å stoppe langs vannet for å ta noen bilder langs vannet jeg kjører forbi. I dag tok jeg med meg kameraet med håp om at jeg faktisk skulle huske å stoppe. Det gjorde jeg, men det jeg så i hodet mens jeg kjørte forbi, blei så absolutt ikke like bra på kameraet.


1. Det første som møtte meg utenfor bilen var denne potteplanten. 


2. Den var jo nesten fortsatt fin som ny. 


3. Gult er kult. 


4. Langs vannet. 


5. Masse fine strå. 


6. Det var ikke så lett å fange det hodet oppfattet. 


7. De svaiet så fint i vinden.


8. De hadde i alle fall fine høstfarger. 


9. Fra den ene siden til den andre. 


10. Fant noen lilla greier.


11. Likte den krøllete bakgrunnen. 


12. De bare hang der.

Det er alltid litt kjedelig når motivet ikke blir helt som man hadde sett for seg. Men jeg fikk i alle fall prøvd kameraet litt igjen, selv om jeg helt hadde glemt å lade det. Høsten er uansett fin selv om ting ikke blir helt som man har sett for seg alltid. For meg kunne det ha vært evig høst. 

 

Liker du høsten?

 

______________________

#foto #høst #farger #vann

______________________

GIVEAWAY- VINNEREN AV SHAI.

 

Som lovet er nå vinneren av “Shai” trukket. 

Vinneren er: Terje & Yvonne, fra bloggen nouw.com/togy.

 

Gratulerer til Yvonne, som jeg regner med er hu som har meldt seg på giveawayen, som vinneren denne gangen. Noen ganger kan det lønne seg å være nr. 1. Send meg navn og adresse på mail så skal jeg få sendt pakken så fort som mulig. Og takk til alle andre som var med, både her og på facebook. 

 

Leser du bloggen til Terje & Yvonne?

 

__________________

#giveaway #vinneren

__________________

BLOGGERE- HØSTUTSTILLING HOS FRODITH.

 

Verdens beste Frodith.blogg.no skal ha høstutstilling i galleriet sitt igjen. Det må man så klartvære med på!

 


Trykk på bildet for å komme til innlegget til Frodith hvor du kan være med på utstillingen hennes du også. 

Jeg skal så klart være med på høstutstilling hos Frodith. Jeg må bare få tatt et bra bilde først. Fristen er i morgen, så  jeg begynner å få dårlig tid. Men, hvis jeg ikke får tatt et bilde i løpet av morgendagen så har tusenvis i arkivet å velge på, så et bilde i fra meg blir det i alle fall. Bli med du også!

 

Skal du være med på Frodith sin høstutstilling?

 

________________________________

#bloggere #frodith #høst #høstutstilling

________________________________

HVERDAG- NU ÄR DET NATTEN.

 

Jeg lever, jeg altså. 

 

I skrivende stund sitter jeg i sofaen og gomler kveldsmat mens jeg venter på sesongstart på The walking dead, noe jeg har ventet på et halvt år. Jeg har gledet meg som en gal til denne kvelden siden sesong slutt! Jeg er bare litt fan av den serien, kan man si. Den er helt rå! Etter det er det rett i seng.

Formen er ganske så grei for tiden, så satser på et par timer jobb i morgen, og resten av uken. Greier jeg å jobbe 20% den neste måneden uten å dø, kan legen friskmelde meg 20%. Det er i alle fall et skritt nærmere en normal hverdag enn det jeg har nå. Krysser fingrene for det. Nattinatt liksom. 

 

Ser du på The walking dead?

 

_____________________________

#hverdag #natten #thewalkingdead

_____________________________

HVERDAG- TUSEN TAKK TIL ALLE TRAFIKKHELTER.

 

De gjør hverdagen til så mange så mye lettere. 

 

Time etter time står de der og sørger for at vi kommer oss trygt både til og fra jobb. Time etter time i sol, i regn, i vind, i bitende kulde som noen ganger føles ut som vinter. Smiler du til dem får du alltid et smil tilbake. Time etter time står de der og sørger for at det ikke skal skje noen trafikkulykker. 

Det er tunnelarbeid i Mandal, noe som gjør at all trafikk ut og inn fra byen går gjennom sentrum. Det blir i perioder fryktelig mange biler på en forholdsvis liten plass. Man må gjennom flere kryss og rundkjøringer. Time etter time står de der og dirigerer trafikken slik at trafikken ikke skal stoppe opp.

All respekt og tusen takk til alle trafikkhelter, som time etter timer står og sørger for at jeg skal komme meg trygt både til og fra jobb. De gjør hverdagen til så mange så mye lettere. Hadde det ikke vært for alle disse, som time etter time dirigerer trafikken, hadde jeg aldri kommet meg hjem fra jobb noen gang. 

Vi veit alle hvor egoistiske folk kan være i trafikken. Det er ikke snakk om å slippe ut en stakkars bil, som står i et kryss med konstant trafikk fra begge veier. Fletting er ofte et fremmedord. Det og blinklys, som faktisk kunne ha gjort trafikkflyten så mye bedre hadde de bare tatt seg bryet med å bruke det.

Folk klager en del på at det tar så lang tid å komme seg gjennom byen. Jeg skjønner ikke hva de snakker om. Javel, så tar det litt tid siden det nå kun er én vei inn og ut av byen, men jeg har aldri brukt med enn kanskje fem minutter mer enn vanlig. Tenk hvor lang tid det hadde tatt uten alle trafikkhelter!

Jeg syns de gjør en kjempejobb. All respekt til de som orker å stå der time etter time, bare for å sørge for at jeg skal komme meg greit til og fra jobb. Jeg vil bare si tusen takk til alle trafikkhelter. Jeg trur ikke jeg hadde greid å holde humøret oppe en hel dag slik som alle disse gjør. Tusen takk! 

 

Har du trafikkhelter i din by? 

 

_____________________________

#hverdag #trafikkhelter #tusentakk

_____________________________