HVERDAG- NU ÄR DET NATTEN.

 

Når man gjør alt i pysjen. 

 

I dag har formen vært en smule redusert, mest pga forkjølelsen jeg har dratt på meg. Det er litt vanskelig å sove når man er pottetett i nesen, samtidig som snørra renner konstant. Kroppen trur den har feber fra før av, så søvn har i grunn uteblitt om nettene når man helst vil sove. Typisk det der altså.

Når klokken var rundt åtte og jeg ikke fikk sove forflyttet jeg meg ut på sofaen, etter at hundene hadde fått en liten tissetur. Fremdeles gikk jeg i pysj. Etter det sov jeg mer eller mindre fra klokken halv åtte til tre. Det var den dagen liksom. Når man ikke får sove om nettene må man jo bare sove når man kan. 

Etter noen timer på sofaen måtte jeg ut med hundene igjen, fremdeles i pysj. Av en eller annen merkelig grunn var typ hele nabolaget ute da. Det er ikke akkurat første gang de har sett meg i pysjen, men det er jo veldig typisk da. I dag har jeg liksom gjort alt i pysjen. Sovet, spist, luftet hundene og trent. 

Ja, jeg trente faktisk i pysjen i dag. Nå når jeg har fått på meg vanlige klær etter en dusj etter treningen og snart skal legge meg er det på tide å finne frem en rein pysj igjen. I morgen skal jeg på røntgen på kvelden. Jeg håper på et par timer jobb før det, så det er på tide å finne sengen. God natt. 

 

Pleier du å gå i pysj hele dagen? 

 

_________________

#hverdag #pysj #syk

_________________

15 kommentarer
  1. Ja pyrsjer nå er jo så flotte..så det gjør nok ikke noe.. ja, jeg vet ikke hva du kaller pysj..men kosebukse går jeg med ofte..hele dagen.. Når jeg kommer hjem fra tur, så kler jeg av meg alt, og inn i morgenkåpen..så sitter jeg og slapper av noen timer, før jeg hopper i dusjen..så om noen kommer da..så ser det ut som jeg går i morgenkåpe hele dagen…hihihi..de vet jo ikke at jeg har vært ute på tur i mange timer..Håper du snart blir bra av forkjølelsen! God bedring!

  2. annebe: Jeg pleier å skifte til joggebukse når jeg kommer hjem fra jobb 🙂 Takk og takk 🙂 Forkjølelsen er på vei bort nå, trur jeg 😀

  3. dvergpinschere i mitt hjerte: Det er jo mer behagelig enn masse tøy på liksom 😛

   He he.. Kom ei ukjent dame på døren min som lurte på om det var min hund på rømmen i går- hu glante veldig på pysjen min, så jeg måtte si at jeg var syk, at det var derfor jeg fremdeles gikk i pysjen 😛 ha ha..

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg