HVERDAG- NOEN DAGER BARE GJØR MAN NOE.

 

Noen dager kan jeg ta en del bilder som egentlig ikke blir delt, eller vist. 

 

Jeg liker best å ta bilder med speilrefleksen min, men stort sett er telefonen det eneste jeg har med meg. Typisk på slike dager der jeg finner tusen ting å ta bilde av. Jeg gidder ikke bruke masse tid på foto når jeg kun har telefonen. Det blir ikke det samme når man skal dele det. 

Likevel hender det jo at man må ta noen bilder man likevel deler. Instagram er grei sånn sett, for der trenger jeg ikke være helt nazi på kvaliteten. Ikke at jeg er fult så nazi med speilrefleksen heller, men jeg er likevel mye strengere på hva jeg deler da, enn hva jeg deler på instagram. 

I dag var en slik dag da jeg kunne ha tatt alt for mange bilder. Men som vanlig var det bare telefonen jeg hadde for hånd, så da blei det bare noen få. Nakenfisen, en blomst og meg selv, faktisk, blei dagens lille blikkfang for kameraet. Jeg hadde ikke så god tid siden jeg skulle på behandling. 


Slik ser jeg ut når jeg prøver å ta bilde av noe når det blåser som en gal. Kremt. 


2. Dette tok jeg bilde av. 


Nakenfisen sleiker sol! Solkrem er på plass! 
 

Egentlig hadde det vært gøy å hatt med noen som tok bilder av meg som tar bilder, bare for å se alle rare stillinger jeg gjør når jeg tar bilder. Noen ganger må man ligge flatt rett ut, andre ganger rekker det å sitte på huk. Jeg ler av meg selv innimellom, for å si det sånn. Noen ganger tipper jeg over. 

Det er ikke alltid like lett å holde balansen når man skal fange et motiv. Men gøy er det. I dag hadde jeg som sagt litt dårlig tid siden jeg skulle på behandling og tilbake på jobb etter behandling. Behandlingen gikk helt grei. Jeg har stivnet ganske mye i ryggen igjen, men jeg overlever det også. 

Papirer er sendt til legen slik at jeg skal få time til revmatologisk undersøkelse. Så da er det bare til å smøre seg med tålmodighet. I mellomtiden gjør vi akkurat som vanlig. Turer med hunder, jobb og slapping. Nå skal jeg mekke noe mat føre jeg skal sitte i sofaen resten av kvelden. 

 

Har du dager der du bare gjør ting? 

 

____________________________

#hverdag #bilder #kamera #dager

____________________________

TRENING- SMOOTHIE MED APPELSIN OG LIME.

 

Jeg lader opp til trening på torsdag! 

 

I kveld fikk jeg så veldig lyst på smoothie igjen, og siden det typ bare tar 10 minutter å lage, så mekket jeg sammen en. Sist uke lagde jeg også en med appelsin og limesmak, men denne gangen valgte jeg å ha mer lime i, siden jeg syns den forrige blei litt tam i smaken.

Den smake liksom verken appelsin, eller lime. Den var god, men jeg savnet liksom litt smak. I dag valgte jeg derfor å ha enda mer lime i, for å få enda mer smak. Jeg elsker lime og sitron. Generelt sure ting. Jeg liker appelsinene mer sure enn søte også jeg. Syrlig er tingen for meg. 


Smoothie. Appelsin, mango og lime, med et lite hint av bringebær. 
 

Jeg brukte 1 stor appelsin, en halv mango, en halv lime og en liten skvett med ublandet bringebærsaft. Jeg elsker bringebær også, nemlig. Jeg må si denne blei mye bedre enn den forrige. Denne smaker fortsatt appelsin, men den har en deilig ettersmak av lime. Og et lite hint av bringebær.

Frisk og god! Tipper denne hadde smakt godt i morgen når det er meldt alt for varme grader ute! Jeg håper jeg kan komme inn i en rutine der jeg får til å lage smoothie 2-3 ganger i uken. Det hadde ikke gjort noe, så godt som det er. Frisk og godt. Mett blir man også, faktisk. 

 

Lager du ofte smoothie?

 

_______________________________________________________________

#trening #suntoggodt #smoothie #appelsin #mango #lime #bringebær #friskt

_______________________________________________________________

HVERDAG- DÅPSHELG.

 

Man kan aldri få nok tantebarn. 

 

I går var jeg i barnedåp til to av tantetrollene mine. Elof Jack Daniel på snart 4 måneder og Milo (uttales Majlo) Julian Remy på 1.5 år. To vakre gutter. Det er fælt å si det, men det var faktisk første gang jeg hilste på Elof. Ikke at jeg rakk å hilse så mye, siden han sov hele tiden! 


En nok så fersk Elof. Jeg så han nesten ikke i går, så fikk dessverre ikke tatt bilde.
 

Milo traff jeg for et år siden og da forelsket jeg meg helt. Jeg syns han var så utrolig søt at jeg nesten vurderte å ta han med meg hjem, helt til han spøy meg rett ned! Søt var han likevel, men det var ikke like spennende å skulle ta han med hjem. I går fikk jeg lyst til å kidnappe han igjen.


Se så søt han er!
 

Herlighet, han blir jo bare søtere og søtere den gutten der. Han ville til og med sitte på fanget mitt. Om det var fordi han faktisk ville, eller fordi han fikk sjokoladekaken min skal jeg ikke si sikkert, men gråt gjorde han ikke så da kan det være det samme for meg. Jeg blei glad uansett. 


Helt forelsket i tantetrollet. 
 

Strømpebuksen min satt klistret opp etter hele beinet mitt etter han var ferdig med å spise sjokoladekake og drikke vann, som han hadde dyppet sjokoladekaken i. Han fikk så klart spise helt på egenhånd og da kan man fort bli klinete da. Null stress. Jeg syns han var flink jeg.


Uglekake til Elof. Glutenfri med bringebær og vanilje. Så fin! Jeg er ikke så glad i vanlig marsipankake.
 

Jeg var så heldig at jeg fikk fikse dåpskakene til disse søte guttene. Jeg har bestilt gaver til de, men de er ikke ferdige enda, så da spurte jeg om jeg kunne få fikse kakene i stedet for og at de bare får gavene sine når de er ferdige. Jeg tar litt av når jeg først begynner. Skal det være så skal det være.


Traktorkake til Milo. Sjokoladekake. Ego fra min side som elsker sjokoladekake. Hele navnet var dessverre ikke bestemt når kaken blei lagd, derfor står kun det ene navnet på kaken. 
 

Jeg kunne ikke ha en vanlig dåpskake, så jeg satte ei veldig flink dame i arbeid. Det var ikke bare lett å bestemme seg, men jeg blei veldig fornøyd med sluttresultatet! De var kjempefine, og det så ut til at folk likte de godt. Det var nesten for fine til å spise altså.


Det var ikke akkurat sol i går, men det var i det minste opphold innimellom.
 

Til tross for mange utfordringer denne dagen, så blei det en fin feiring av to vakre gutter. Om ikke lenge, kanskje, så blir det dåp igjen. Milo skal ikke lenger bare være lillebror, men faktisk bli storebror. Og jeg skal bli tante for 10. gang. Hurra! Jeg føler meg ikke litt gammel en gang. Kremt.

 

Liker du å være tante/onkel?

 

___________________________________________

#hverdag #dåp #familie #tantebarn #dåpskake #søt

___________________________________________

HVERDAG- OPPDATERING UKE 21.

 

En liten oppdatering over uken som gikk. 

 

Mandag: Det er jo ikke akkurat noe nytt at det eneste jeg har rukket i dag er en oppdatering for forrige uke. Hvis du gikk glipp av den oppdateringen kan du trykke her for å komme til innlegget. 

 

Tirsdag: Tirsdag er den verste mandagen, alltid! 


Trykk på bildet for å komme til innlegget. 

 

Onsdag: Marihøne! Jeg har sett årets første marihøne- hurra!


Trykk på bildet for å komme til innlegget. 

 

Torsdag: Torturtrening kaller jeg det! Fy fasiken det var tungt i dag. Helt sikkert veldig effektivt, men jeg trudde jeg skulle dø altså.


Trykk på bildet for å komme til innlegget. 

 

Fredag: Jeg er på tur så da blir det null blogging. 

 

Lørdag: Fortsatt på tur, fortsatt null blogging. 

 

Søndag: Barnedåp til to vakre tantetroll. Null blogging- jeg spiser kake!

 

Det var min uke. Ikke akkurat en aktiv uke her inne, selv på de dagene jeg var her inne, men noe er kanskje bedre enn ingenting? Denne uken blir nok ganske så likt, vil jeg tru. 

 

Hvordan har din siste uke vært?

 

___________

#oppdatering

___________

TRENING- FY FASIKEN!

 

Hvis du ikke veit hva “fasiken” betyr kan jeg informere om at det betyr “helvete”. Fy helvete for en treningsøkt! 

 

Av en eller annen merkelig grunn har jeg drømt om denne treningsøkten hver natt hele uken nå. Nok så stressende, for jeg har liksom ikke helt følt meg klar for den. Ryggen har kronglet en del denne uken og beina er ikke helt medgjørlige de heller. Derfor må jeg jo også trene.

Jeg var klar til å trene i dag altså, det var ikke det. Jeg håpet bare på en treningsøkt med ikke fult så tunge øvelser. Oppvarmingen er tung nok for meg. I dag var inget unntak! Jeg har ikke så god motorikk at det gjør noe. Noen ganger er øvelse så kompliserte at jeg bare hopper rundt som en gal. 

Litt gøy må man jo ha det. Likevel var ikke oppvarmingen det verste i dag. Øvelsene var så tunge, alle som én, at jeg faktisk trudde jeg skulle dø gjennom hele økten. Det var planken, sit-ups med beina, push-ups, bøy i knærne med ryggen inn til veggen, og verre enn det som var. 


Styrkedrikk etter en psykotreningsøkt! Appelsin, mango og lime.
 

Jeg har aldri svettet så mye i hele mitt liv, trur jeg! “Sweat is weakness leaving the body”, sies det. I så fall er jeg Hulken og King Kong om hverandre! Så sinnsykt tungt det var i dag hadde jeg aldri trudde jeg skulle overleve. Men jeg overlevde, såvidt. Det var tungt å gå tilbake til bilen.

Det var deilig med en liten halvtimes pause i bilen føre jeg var hjemme og måtte gå tur med hundene! Jeg hadde ikke akkurat veldig lyst å gå tur, heller legge meg ned for å dø. Jeg tuller ikke. Likevel greide jeg å prestere å jogge på turen! Ikke langt, bare rundt 500 meter. Men jogging er jogging.

Petter er fortsatt i vekst, så jeg tar det litt rolig og jogget derfor kun der det er grus og gress. Litt for kærne mine sin del også. Når jeg kom hjem lagde jeg meg en forfriskende smoothie. Jeg trenger styrkedrikk til jeg må vaske hele leiligheten i kveld og pakke så jeg er klar til å reise i morgen. 

 

Har du trent i dag?

 

_____________________________________________________________________

#trening #hardt #fyfasiken #tungt #døden #svette #styrketrening #styrke #smoothie

_____________________________________________________________________

FOTO- MARIHØNE.

 

I dag var det brått litt sommer! 

 

I dag har det i grunn vært ganske så fint. Det var sol når jeg dro til jobb, men når jeg kom til Mandal var det plutselig grått og trist. Solen dukket heldigvis opp etter hvert og da blei det jaggu varmt også. Det blåste litt, men det var ikke kald vind. 

Jeg og ei kollega gikk en liten runde etter lunsj. Vi fortsatte med 10 mil i april i mai også, så vi går en liten runde, eller to, hver dag. Det er deilig med litt frisk luft i løpet av dagen. Det er fort gjort å glemme å bevege seg når man sitter og pøncher bilag for harde livet. 


Marihøne! Mobilbilde, så kvaliteten er deretter. 
 

På den andre turen vi hadde så blåste det en god del mer og var litt mer kjølig. Men det var likevel varmt, så det var jo bra. I tillegg fant jeg en marihøne, året første faktisk, så det var gøy. Jeg måtte stoppe opp og ta et bilde. De er jo så supersøte. Røde små skapninger. 

Jeg jobbet et par timer over i dag igjen. Hundene har fått en liten rusletur og nå sitter jeg plantet i sofaen mens hunder og katter sover alle veier her. Det blir en stille kveld. I morgen er det trening etter jobb igjen så da er jeg garantert dør i morgen kveld også. Kremt. 

 

Har du sett mange marihøner enda? 

 

______________

#foto #marihøne

______________

HVERDAG- TIRSDAG ER DET VERSTE MANDAGEN.

 

Orker ingenting, så da gjør jeg ingenting. 

 

Jeg var litt lenge på jobb i dag, og da var det bare til å gå rett ut med hundene når jeg kom hjem. Nå sitter jeg i sofaen, helt slakt med intense smerter i ryggen! Jeg skulle egentlig jobbe et par timer til, men jeg greide ikke å sitte i ro tilslutt, og da er det ikke så lett å få jobbet noe som helst. 


Gule blomster.
 

Satser på jeg greier et par timer til i morgen. Nå skal vi bare ligge som slakt hele gjengen her resten av kvelden. Jeg ryddet, vasket og skrubbet i går, så i dag skal jeg overleve det å ikke støvsuge i dag. Litt krise, men jeg bare fokuserer på noe annet. Orker ingenting uansett. 

 

Har du noen spennende planer for kvelden?

 

_________________

#hverdag #orkerikke

_________________

HVERDAG- OPPDATERING UKE 20.

 

En liten oppdatering over uken som gikk. 

 

Mandag: Som så mange andre mandager blei det ikke mer enn en oppdatering denne dagen heller. Hvis du vil lese forrige ukes oppdatering kan du trykke her for komme til innlegget. 

 

Tirsdag: Norges nasjonaldag og jeg har gjort ingenting. Deilig! Trykk her hvis du vil lese om ingenting.

 

Onsdag: Hipp Hurra for dronningen over alle dronninger som har bursdag i dag! Jeg snakker selvsagt om Frodith. Og så klart får hu et helt eget innlegg på bursdagen sin. 


Trykk på bildet for å lese bursdagsinnlegget til Frodith. 

Ellers går jo tiden så alt for fort, noe som ikke er så greit i dag siden jeg blir 30 år i morgen! Vel vel. 


Trykk på bildet for å lese om det. 

 

Torsdag: I dag har jeg trent etter jobb igjen og denne gangen var det hardt som bare det! Men, jeg overlevde så jeg kan vel ikke klage for mye heller. 


Trykk på bildet for å lese om treningsøkten. Der står det også hvor jeg har stjålet dette bildet. 

Ellers er dagen nesten over og jaggu har jeg fått meg mange overraskelser på dagen min her inne. Jeg blir helt rørt på mine eldre dager! 


Trykk på bildet for lese mer om overraskelsene til meg her inne. 

 

Fredag: Dagene går så alt for fort. Jeg rekker nesten ikke alt jeg må gjøre en gang! 


Trykk på bildet for å komme til innlegget.

 

Lørdag: Typisk Elin. Noen ganger, når man får ting servert på et fat, er det vanskelig å holde munn. Når man i tillegg ikke liker vedkommende så er det vanskelig å la være i det hele tatt. Kremt. Det var ikke så populært å stille spørmål ved et ekteskap.


Trykk på bildet for å lese om hva jeg buste ut av meg. 

 

Søndag: Vi lager paracordhalsbånd til inntekt for utrydningstruet dyr. Vi lager også nøkkelringer til inntekt for kampen mot brystkreft. 


Trykk på bildet for å lese mer om dette. 

Ellers tok jeg en liten tur med hundene i håp om å få tatt noen bilder på stranden. Det plasket ned som en gal, så det kunne jeg bare glemme! Jeg tok et par bilder med mobilen fordi jeg ikke kunne komme tomhendt hjem!


Trykk på bildet for å komme til innlegget. 

 

Det var min uke. Ikke den mest hektiske uken sånn sett, men grei nok. Denne uken blir hektisk som fy, så nå må jeg rett og slett komme i gang med alt som må gjøres! 

 

Hvordan har din siste uke vært?

 

___________

#oppdatering

___________

FOTO- DET VAR EN GANG.

 

Regn, regn, regn og enda mer regn. 

 

I dag hadde jeg lyst til å gå ei mil, minst. Det har plasket ned i hele dag og da er ikke ei mil så spennende lenger. Men på tur måtte vi, rastløs som jeg var, så da var det bare til å kle på seg da og komme seg ut en tur. Jeg tok med digital kameraet mitt, men til ingen nytte.

Jeg veit ikke om det var pga regnet, mulig vann på linsen, eller om det var lyset, som gjorde at jeg ikke fikk fokusert på noen ting. Bilder blei det i alle fall ikke, uansett hvor mange innstillinger jeg prøvde. Litt kjipt, for i dag var det en del å se på. Jeg knipset to bilder med mobilen.


Det var en gang en maskros.


Det blir mange flotte dråper når det regner.

Det er en smule kjedelig å komme tomhendt hjem i fra en tur man satset på å få tatt noen bilder på. Men, slik er det bare noen ganger. Jeg ville ikke risikere å drukne speilrefleksen min bare for å få noen bra bilder heller, derfor valgte jeg digital kameraet i dag. Mobilen er helt ok.

Vi gikk en tur bort på stranden og tuslet rundt der, mens det plasket ned for alt det var verdt. Iimo var ikke særlig fornøyd, men det får nå være. Jeg kan ikke akkurat styre regnet og på tur må vi jo. Nå ligger de til tørk begge to, så da blir det å slappe av resten av kvelden. 

 

Regner det hos deg i dag?

 

__________________________________

#foto #regndråper #regn #dråper #blomst

__________________________________ 

HUND & KATT- TRIER & LILLEMOR- A BIG HEART GIVES.

 

Trier & Lillemor- A Big Heart Gives. 

 

I 2013 opprettet jeg facebook-siden “Trier & Lillemor- A Big Heart Gives”. Med å lage paracordbånd til hund ønsker vi å støtte veldedige formål, hvor av utrydningstruet dyr står høyt i fokus. Alt overskudd går med andre ord til å hjelpe dyr som trenger det. Det er mye flott tiltak å finne blant folk.

  

Med tiden har jeg også begynt å lage rosa-sløyfe nøkkelringer. Der vil overskuddet uavkortet gå til kampen mot brystkreft. Disse sløyfene har også med tiden kommet i flere farger med flere betydninger. All salg av sløyfer, uansett farge, er likevel øremerket “kampen mot brystkreft”. 

Jeg tenker stadig ut nye ting jeg vil lage, men jeg er ikke en verdensmester når det kommer til håndarbeid, så ting tar litt tid. Men til nå kan man bestille halsbånd til hund og rosa-sløyfe nøkkelringer. Ta gjerne en titt på siden vår for å se nærmere på det som lages i håp om å kunne hjelpe. 

 

Syns du det er viktig å hjelpe andre?

 

_______________________________________________________________________________

#hundogkatt #abigheartgives #paracord #nøkkelring #veldedighet #kampenmotbrystkreft #hjelpe

_______________________________________________________________________________