TRENING- SMOOTHIE MED APPELSIN OG LIME.

 

Jeg lader opp til trening på torsdag! 

 

I kveld fikk jeg så veldig lyst på smoothie igjen, og siden det typ bare tar 10 minutter å lage, så mekket jeg sammen en. Sist uke lagde jeg også en med appelsin og limesmak, men denne gangen valgte jeg å ha mer lime i, siden jeg syns den forrige blei litt tam i smaken.

Den smake liksom verken appelsin, eller lime. Den var god, men jeg savnet liksom litt smak. I dag valgte jeg derfor å ha enda mer lime i, for å få enda mer smak. Jeg elsker lime og sitron. Generelt sure ting. Jeg liker appelsinene mer sure enn søte også jeg. Syrlig er tingen for meg. 


Smoothie. Appelsin, mango og lime, med et lite hint av bringebær. 
 

Jeg brukte 1 stor appelsin, en halv mango, en halv lime og en liten skvett med ublandet bringebærsaft. Jeg elsker bringebær også, nemlig. Jeg må si denne blei mye bedre enn den forrige. Denne smaker fortsatt appelsin, men den har en deilig ettersmak av lime. Og et lite hint av bringebær.

Frisk og god! Tipper denne hadde smakt godt i morgen når det er meldt alt for varme grader ute! Jeg håper jeg kan komme inn i en rutine der jeg får til å lage smoothie 2-3 ganger i uken. Det hadde ikke gjort noe, så godt som det er. Frisk og godt. Mett blir man også, faktisk. 

 

Lager du ofte smoothie?

 

_______________________________________________________________

#trening #suntoggodt #smoothie #appelsin #mango #lime #bringebær #friskt

_______________________________________________________________

26 kommentarer

Siste innlegg