SHUT THE DUCK UP.

Sånn går dagene, plutselig.

Det kan hende jeg tok litt av, men den ene capsen jeg skulle ha. Fy flate, for et jævla styr. En caps til 179 kr endte opp med å koste meg over 700 kr. Er det mulig? Ja, når man er meg er alt mulig. Fordi, i søken på å få tak i denne capsen kom jeg over enda flere fine ting i samme serie og jeg måtte så klart ha de også! Fordi jeg måtte.

Først så klarte jeg å bestille feil caps, den jeg holder i hånden, fin den også, men feil. Og da hadde jeg allerede plukket med meg en bøttehatt og veske i tillegg. Hallo, se på den fine vesken da! Gleder meg til å kunne bruke den ordentlig. Og bøttehatten er bare kul. Kler jeg den? Nei. Bryr jeg meg? Nei! Jeg bruker den fordi den er kul!

Petter der i mot, han kler den, så nå vurderer jeg sterk om jeg må kjøpe en til han også. Bare innrøm det, du syns han er megasøt med hatt? Uansett. Siden jeg bestilte feil caps måtte jeg inn på en annen side for å bestille riktig og da endte jeg jo opp med votter også. Altså, det tok litt av, men jeg er fornøyd. Kristoffer, not so much. Kjipingen.

Cupid har sluppet unna hatt, enn så lenge, men et bad var svært nødvendig i dag, så det slapp han ikke unna. Han slapp ikke unna endene heller. Tipper han gjentar oppe i hodet sitt gjennom hele badet; Shut the duck up, stupid hooman! Vel, det må han bare tenke. Bildene blir litt ekstra kjekke med et par ender, eller fem. Så det så.

 

 

ELEVELE

 

#hverdag #dyr #hund #katt #hatt #caps

6 kommentarer
    1. Hihi, jeg kjenner meg litt igjen her altså. Fine produkter, og ja Petter er veldig søt med hatten 🥰 Cupid hadde vel egentlig trengt litt mer enn en hatt hvis han skal være ute nå, og på vinteren 😉

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg