HVERDAG- Å GJØRE ANDRE GLAD.

 

Å få andre til å le høyt, er vel noe av det beste som finnes. 

 

Fredag i forrige uke, rett føre vi skulle reise til Kragerø med jobben, skulle jeg bare løpe bort på nærbutikken for å levere dagens post. På utsiden sto det en mann og solgte “Gatemagasinet Klar”. Så vidt jeg har forstått er det folk innen rusmiljøet som selger disse. 

Jeg tok meg tid til å gå inn på butikken for å ta ut 100 kr slik at jeg kunne kjøpe et blad av han. 50 kr går til selgeren. Jeg syns det er hyggelig å kunne hjelpe, og det er ingen tvil om at de er takknemlige for det. Han tok seg til og med tid til å fortelle litt om innholdet i bladet.

I dag skulle jeg igjen innom den samme butikken og igjen sto denne mannen på utsiden med bladene sine. Siden jeg allerede har kjøpt et blad i forrige uke, og ikke akkurat har kjempegod råd selv til å kunne gi hvor mye som helst, så smilte jeg bare til han i det jeg gikk inn på butikken. 

På vei ut igjen rakte jeg han en kaldt cola. Jeg sa jeg allerede hadde kjøpt et blad av han, men at jeg gjerne ville gi han en cola. Han blei så glad at han faktisk lo litt høyt og sa tusen takk tre ganger. Å gjøre andre glad er en fin ting, å få noen til å le høyt er enda bedre. 

 

Liker du å få andre til å le?

 

__________________________________________________________________

#hverdag #gatemagasinet #klar #glede #glad #le #hyggelig #vennlig #takknemlig

__________________________________________________________________

26 kommentarer

Siste innlegg