TYPISK ELIN- TAR DU ÉN TIL?!

 

Denne hendelsen skjedde tilbake i 2012 når jeg besøkte ei venninne i Sverige, etter at jeg hadde vært i dåpen til et tantebarn. 

 

Jeg var og besøkte et vennepar i Strömstad. Etter at jeg var ferdig i dåpen skulle jeg møte dem på butikken, slik at jeg kunne få meg litt Red Bull og vi kunne kjøpe litt godis for kvelden. Vi kommer oss til godishyllen og skal begynne å plukke til oss alt mulig godt.

Alle tre skulle få sine favoritter, så jeg plukket for harde livet. Alex var veldig nøye på at han skulle få det han ville ha. Han gikk derfor foran meg og løftet på alle lokk jeg skulle plukke noe i fra. Han gikk tilslutt så fort at jeg måtte løpe etter, mer eller mindre, siden lokkene lukker seg automatisk.

Han kom derfor til andre enden mye tidligere enn meg og gikk tilbake til begynnelsen av hyllen. Når jeg hadde plukket det jeg rakk å få med meg at han ville ha, gikk også jeg tilbake til begynnelsen for å se om det var noe mer jeg selv ville ha. Jeg ser at Alex står der, med en ny godispåse!

En ny godispåse liksom, akkurat som om det var nødvendig. Jeg stiller meg opp rett ved siden av han, så nære at jeg nesten dyttet bort i han, og så sier jeg høyt, litt oppgitt, sjokkert og på grensen til streng: “TAR DU ÉN TIL?!” Han snur seg i mot meg og gir meg dét blikket.

Jeg fikk helt vondt inni meg når jeg oppdaget at det ikke var Alex! Jeg blei så paff når jeg så at det ikke var Alex, at mens jeg fremdeles bare sto der så sa jeg: “Oi, det er jo ikke deg”, og så måtte jeg bare hive i fra meg skjeen og løpe der i fra! Jeg holdt seriøst på å dø! 

Jeg kom ikke lenger enn til andre siden av hyllen, altså bak. Der blei vi stående å le oss i hjel, både Svensson og jeg, som også var der og fikk det med seg. Det hadde seg slik at Svensson også trudde det var Alex, men hu oppdaget at det ikke var ham før hu rakk å kommentere noe.

Alex sto der plutselig sammen med oss, og vi måtte jo da fortelle hva jeg hadde greid å prestere. Vi sto fortsatt på samme plassen, så han mannen jeg hadde gapt til fikk garantert med seg alt vi sa. Jeg var så flau, så flau. Seriøst, tenkt å skrike til en fremmed person på denne måten.

“TAR DU ÉN TIL” blei gjengitt mange ganger den kvelden og natten. At det går an. Tenk å se så feil på folk liksom. Pinlig, det er det det er. Enda godt jeg ikke smekket til han eller noe sånt, slik jeg faktisk kunne ha funnet på. Mannen hadde sikkert slått meg rett ned da!

 

Driter du deg ofte ut?

 

____________________________________________

#typiskelin #typisk #klønete #flaut #selvironi #humor

____________________________________________

20 kommentarer
  1. HAHAH, har gått til en jeg trodde var bekjent og bare “DUU MAMMA. å faen… ehm..sorry” eller snudd meg “Pål.. kan du? ” *ser på en fremmed* Å eh..ehehe.

  2. Den lille Pandaen c:: Ha ha ha- slike ting er så kleint. Spesielt når man gjemmer seg bak en hylle i butikken, hopper frem og skremmer feil person :O ha ha

  3. Det har jeg ikke gjort da xD haha. men jeg hadde skreke så høyt at ja. xD og, Pål bumpa meg i rumpa (random tøysing..) og det var 2 stk bak oss..og jeg ropte. “au hah! u missed!” også yeahx D

  4. Herlig! han fikk seg sikkert en god latter han også..hihih

  5. ..hehe..lett å ta feil når man er opptatt av godteri 🙂 Har hendt jeg har gjort noen flauser…men heldigvis ikke så ofte 🙂 God natt :))

  6. Anne Grethe/FotoSeljordslia: Det var drit flaut der og da- men jeg lo jo godt etterpå 😉 Den dag i dag, 3.5 år seinere husker jeg enda hvor flaut det var, men jeg ler høyt fortsatt 😀 ha ha

  7. dvergpinschere i mitt hjerte: Ha ha.. Han så dritsur ut der og da i alle fall. Og han lo ikke når vi var der- men satser på at lo godt når han kom hjem og fortalte det 😛 Hadde vært gøy å møtt han igjen bare for å høre hva han tenkte om at jeg gapte til han på den måten 😛 ha ha

  8. eg bryr meg jo ikkje om biler så vi hadde en sort SUV og han sku hente meg….og så brøt den sammen og han leide bil…ofte ulik og bare fordi han visste eg hadde null ide om hva slags bil det var bare sa han ingenting når han sku hente meg…så sto det en bil der vi pleide møtes så hoppet eg jo inn for den lignet den han kjørte meg på jobb med….ahahahhahahah en fyr snudde seg mot meg sjokkert med blomster i hånden HAHAHAHAH sikkert ventet en annen 😛

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg