MARY KAY- TIMEWISE MIRACLE SET.

 

Aldringsforebyggende hudpleie. 

1. trinn: TimeWise 3-In-1 Cleanser

Tilbyr aldringsforebyggende og rengjør huden effektivt gjennom å fjerne døde hudceller ved hjelp av skånsom eksfoliering.

Brukes: morgen og kveld. 

 

2. trinn: TimeWise Day Solution Sunscreen SPF 30

Beskytter huden mot ytre påvirkning og skadelige solstråler i løpet av dagen. Sammen med TW Night Solution utgjør produktene det eksklusive Pronewal-systemet, som gir huden nødvendig beskyttelse om dagen og en kraftig gjenoppbyggende funksjon om natten. 

Brukes: morgen.

2. trinn: TimeWise Night Solution

Ved hjelp av aldringsbekjempende peptider stimulerer TW Night Solution kollagenproduksjonen for å redusere linjer og rynker. De næringsgivende mikrokapslene Nutribeads inneholder vitaminer og antioksidanter som gjennombygger huden om natten. 

Brukes: kveld. 

 

3. trinn: TimeWise Age-Fighting Moisturizer 

Har en ekstra fuktighetsbevarende sammensetning med ekstra antioksidanter som hjelper til med å beskytte huden mot frie radikaler. Gjør huden myk og gjenfuktet i opp til 10 timer. 

Brukes: morgen og kveld. 

♥ Gir huden en frisk glød ♥ Minsker synlige aldringstegn ♥ Produktene er utviklet for å samarbeide med hverandre ♥ Heldekkende beskyttelse om dagen ♥ Gjenoppbyggende effekt om natten ♥ Passer til alle hudtyper, inkl. følsom hud ♥ Skånsom og uten parfyme ♥

 

“Visste du at antallet tilfeller av føflekkreft øker over hele verden, og at vi i Norge er på verdenstoppen? Ikke undervurder bruken av solfaktor!”

***

Hvis du har spørsmål om produktene/pris er du hjertelig velkommen til å kontakte meg via facebooksiden min, på mail [email protected], eller bare her på bloggen. Jeg svarer så fort jeg kan. Følg gjerne facebooksiden min for oppdateringer på produkter og priser.

 

Beskytter du huden mot skadelige solstråler? 

 

__________________________________________________________________

#marykay #timewise #miracleset #aldringsforebygging #beskytter #gjenoppbygger 

__________________________________________________________________

6 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg