TUR LANGS DEN NEDLAGTE JERNBANEN.

 

Akkurat slik jeg liker det! 

 

Kanotur på formiddagen og gåtur langs den nedlagte jernbanen på kvelden- kan det bli bedre? Eneste som manglet var mine firbeinte troll. Men en fantastisk tur var det helt klart. Jeg har gledet meg siden desember til denne turen. Høye forventninger.

1. Første tunnel.
2. Der inne møtte vi disse raringene (jeg trur de var i den første tunnelen).

Opplevelsen sto til forventningene, så absolutt. Jeg er ikke så god på retninger og trudde vi gikk mot Kragerø, men det gjorde vi altså ikke. Kanskje like greit, ellers hadde vi nok aldri kommet tilbake til Mikrohyttene igjen uten at noen måtte hente oss med bil.

3. Tunnel nr. 2 var lenger og mørkere.
4. Etter en stund langs jernbanen kom vi til en strekke som fortsatt hadde sviller liggende.

Vi visste ikke hvor lang denne turen var så vi bare gikk. Snakket om å snu flere ganger, men så blei det bare slik at vi hadde en idé om at hvis vi bare gikk bittelitt til så kom vi sikkert til en åpen plass med fantastisk utsikt. Så da gikk vi bare videre og videre.

5. En fantastisk fin tur.
6. Og vi kom til mange fine plasser underveis. Vanskelig å snu når man vil se alt.

Vi kom til mange fine plasser, noe som gjorde det vanskelig å snu. Man vil se alt langs veien, og det var en veldig fin tur å gå. Når vi kom til enden falt det seg naturlig å snu. De hadde bygget bilveien rett igjennom jernbanen slik at den var delt i to.

7. Han kan ikke noe for det. Han har jo ikke trent på to dager.
8. Jeg kan helle rikke noe for det.

Alt i alt blei turen på nesten 8 km. Vi møtte en hyggelig mann i enden av jernbanen som fortalte oss litt historie så det blei en fin tur på mange måter. Litt sliten i beina, men det hører vel med når man er på tur. Neste gang går vi andre vei, mot Kragerø.

 

♠ ELEVELE ♠

 

 

#hverdag #mikrohyttene #kragerø #jernbane #tur #liveterbestute

0 kommentarer

Siste innlegg