FOTO- LEON #4

 

Leon.

Nakenfisen er så fornøyd om dagen nå når det er så varmt at han kan være ute. Han er ikke så mye ute at det gjør noe, men han liker godt å kunne gå ut å kjenne litt sol på kroppen før han går inn å legger seg under teppet igjen. Det fine er at han får utløp for litt energi. Da er det deilig å sove litt etterpå.

 

Liker din katt varme dager? 

 

_____________________________________

#foto #katt #nakenkatt #leon #trøtt #sommer

_____________________________________

14 kommentarer
  1. Så herlig for han..ja min ligger og kveiler seg på betongtrappa..og ser ut som den liker det..men med den pelsen så blir den nok ikke lenge i sola nei..men hundene derimot…de ELSKER sol og varme! Flott bilde av nakenfis!

  2. Begge mine katter elsker å være ute på balkongen i sola og varmen. De kan ligge midt i solsteken i evigheter, og jeg begriper ikke at de orker med den kjukke pelsen de har. Nå har de hele tiden tilgang på vann, og de er borte å drikker før de igjen slenger seg ned å dormer videre :o))

  3. Vera Lynn: Nakenfisen sitter heldigvis ikke så lenge i solen om gangen- blir nok litt varmt når han ikke har noe beskyttelse mot solen. Pelsen beskytter jo mot solen også, så de blir nok ikke så varme som man skulle tru, selv om man jaggu kan brenne seg på de når man kjenner på de 😛 Hvis Leon er ute mye må han tåle å bli smurt med solfaktor 30 😛 ha ha

  4. Etdiktomdagen: Hundene søker skygge de også 😛 Bare Nakenkatten som liker å sleike litt sol- han er ikke like glad i solfaktor da 😛 he he

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg