ENDELIG GJORT, FOR DENNE GANG.

Fordi man må, ikke fordi man vil, tydeligvis.

I går var dagen da både hund og katt måtte bades. Det var på tide, for å si det sånn. I går var også dagen da begge helst hadde sett at de slapp. Herlighet, jeg ler av disse to. Petter går fint opp i badekaret helt på egenhånd, men ut i fra blikket var det helt tydelig at han helst hadde sluppet den dusjen.

Men er man møkkete som fy, så må man også bade, sånn er det med den saken. Og i morgen, altså onsdag, skal vi til behandling igjen og da syns jeg det var greit at behandleren slapp å ta på en møkkete hund. Det var nesten så pelse sto av seg selv liksom, bare for å overdrive litt. Ikke luktet han godt heller.

Cupid vil helst ikke bade i det hele tatt, noen gang, men han er veldig flink han også og blir i badekaret til jeg løfter han ut. Ikke for det, hadde jeg snudd ryggen til, eller faktisk gått ut av rommet hadde han ikke nølt et sekund med å hoppe ut. Nå er de passe reine begge to, men det varer nok ikke lenge.

 

 

ELEVELE

 

#hverdag #hund #katt

6 kommentarer
  1. Hihi, sånne “unger” holder seg nok ikke reine så lenge, nei…. det gjør jo igrunn ikke tobeinte unger heller! Digger blikket hans – sånn lett anklagende og stakkars meg-blikk! 🙂 klem

  2. Du verden så veloppdragne de der to var. 🤗 Husker bading av vår siste hund. Det var action. Om å gjøre å få et badehåndkle rundt og skysse han ut i vindfanget og smekke igjen døra. 🤗👏🤗

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg