JEG BLIR ALTSÅ SÅ REDD!

  •   

 

Jeg bare takler det ikke. I det hele tatt. 

 

Endelig hjemme fra jobb, tenkte jeg. Jeg sov dårlig i natt, så jeg har vært trøtt i hele dag, så jeg har gledet meg veldig til å komme hjem. Jeg kommer meg inn i gangen og tar bare med Petter ut på utsiden, slik at vi heller tar en tur litt seinere. Vi går inn igjen og jeg skal til å dra av meg luen for å legge den på plass i det jeg ser i side synet at noe svært kryper rett ved siden av meg! 

Jeg ser med en gang at det er en svær edderkopp og at den gjemmer seg i kurven sammen med luene mine og en del annet stæsj. Jeg får helt noia, men tenker at jeg bare må ta meg sammen- jeg er tross alt hjemme aleine. Jeg står i døråpning, etter å nesten ha flydd ditt i panikk, og kjenner bare at jeg ikke greier å ta meg sammen. Det går bare ikke. Jeg bare takler ikke disse krypene. 

Jeg må tilslutt opp til tanten min for å spørre om hu kan hjelpe meg. Hu er ikke så begeistret for disse krypene hu heller, men hu er i alle fall ikke like hysterisk som meg. Det endte opp med at hu tok med seg hele kurven ut, etter at jeg gjemte meg langt opp i trappen, og rømte alt ut på bakken. Det var ikke bare lett å få den bort i fra alle tingene der den kavet rundt i grusen. 

Jeg blei så sykt redd hver gang jeg så den, så jeg skremte vel livet av hele nabolaget med skrikingen min. Jeg må liksom forsikre meg om at den faktisk ikke blir med inn igjen. Jeg har skikkelig problemer med å stole på andre når de sier at den er borte. Huff. Ja ja, nå er den i alle fall ikke mitt problem lenger og jeg kan vel snart slappe av igjen. Jeg blir altså så redd! 

 

Er du hysterisk redd for noe? 

 

__________________________

#hverdag #fobi #redd #hysterisk

__________________________

Siste innlegg