PERSONLIG- VIL DU HJELPE NOEN SOM ØNSKER Å HJELPE ANDRE?

 

“Stian N. Lie – veien fra ishockeyspiller til syklist” vil hjelpe kreftsyke barn og deres familier. 

 


Stian. Foto: Kona, kanskje? Det sto ikke oppgitt når jeg var inne å stjal bildet fra siden hans. 

Dette er Stian, og han er naboen min. Selv om Stian ikke er tam på noe som helst vis, så er han er fantastisk person på så mange måter. Jeg kjenner ikke Stian veldig godt, men han har den sykeste humoren, og jeg blir stadig imponert over alt godt han gjør og vil gjøre for andre. I disse tider er det barn med kreft han gjør en innsats for. Og jeg håper du også vil hjelpe han med det. 

Jeg deler Stian sin egen tekst under her slik at dere selv kan lese. 

 Hjelp meg, og hjelp meg å hjelpe andre! 

Helt siden jeg spilte hockey, og vi i Comet hjalp til å samle inn penger til Kreftsaken har jeg vært opptatt av å hjelpe andre som ikke har de samme forutsetningen for et godt liv som de fleste av oss andre har. I år har lysten til å hjelpe vært enda større, og har lenge tenkt på hvordan jeg kan klare det. Jeg har alltid hatt et ekstra øye til Hockey Mot Kreft, og ønsker å bidra opp mot jul så godt jeg klarer. Hockey Mot Kreft er en organisasjon som ønsker å hjelpe kreftsyke barn og deres pårørende til å få en bedre hverdag, med så mange lysglimt som mulig.

Jeg har derfor bestemt meg at fra mandag 4.desember frem til julaften vil jeg donere 30% av alle sponsorinntekter og økonomisk støtte jeg får inn i satsningen min til den kommende sykkelsesongen. Her får jeg muligheten til å hjelpe barn som virkelig trenger det, og samtidig får jeg hjelp av dere til å finansiere en ny sykkelsesong. Neste år står jeg uten team, og mye mer kostnader kommer på meg..

Jeg kommer til å legge ut litt info om Hockey Mot Kreft de neste dagene, så dere får mer innsikt i hvordan de jobber.

Blant dere som velger å være med å hjelpe kommer jeg til å trekke ut noen premier. 1 caps, 1 t-skjorte (caps og t-skjorte er fra min “kolleksjon” og en hotellovernatting på det beste hotellet i Halden vil være blant premiene.

For å hjelpe til og være med så kan dere Vippse til nr 91341368, eller sette penger inn på 1105.28.91991. Husk og merk med navn, så jeg kan publisere hvem som er med når innsamlingn er over. Vil dere være anonyme, så skriv det.

Jeg håper så mange som mulig vil være med å hjelpe, og husk; Ingen sum er for liten! Vær så snill, del dette innlegget og vurder om dere har en liten slant å ofre for barn som er rammet av verdens verste sykdom.

God første adventshelg alle gode mennesker.

Med beste hilsner
Stian

Hvis du liker å lese om sykling, eller kanskje bare liker å se kjekke gutter i sykkeldress, kan dere sjekke ut bloggen hans: Stian Lie. Sjekk gjerne ut facebooksiden hans også: Veien fra ishockeyspiller til syklist. 

 

♥ Jeg håper dere kan finne i hjertet deres å hjelpe Stian, og hjelpe han til å hjelpe kreftsyke barn og deres familier – det hadde betydd mye for så mange ♥

 

________________________________________________________

#personlig #hjelp #kreftsykebarn #kreft #støtte #omtenksomhet #bidra

________________________________________________________

8 kommentarer

Siste innlegg