OM MEG- 3 TING DU IKKE VISSTE OM MEG.

 

Noen veit kanskje alt, noen veit kanskje noe, mens noen veit kanskje ingenting. 

 

3 ting du kanskje ikke visste om meg:

1. Som mange allerede veit så er jeg veldig glad i sommerfugler. Jeg har sommerfugler sånn ca. overalt. En annen ting jeg er veldig, veldig glad i er drømmefangere. Jeg syns de er så utrolig flotte, og betydningen med de, altså at de skal holde vonde drømmer borte er jo flott i seg selv. Ironisk nok har jeg ingen drømmefanger på soverommet. Akkurat nå er rommet mitt kun et sted jeg sover. Det er litt sånn trangt der inne, på et vis, så jeg føler ikke noe for det.

2. Jeg er fryktelig klønete. Så klønete at jeg helst ikke vil gå inne på Glassmagasient, eller andre trange butikker med knuselige ting overalt. En gang reiv jeg ned en hel hylle på Elkjøp. Jeg er så veldig klåfingret og bare måtte trykke på noen knapper. Det å være klåfingret og klønete er gjerne ingen god kombinasjon, har jeg lært. Jeg kan lett snuble i mine egen bein, eller gå på en dør som jeg selv åpner. For ikke å snakke om elektriske dører. Hjelpes. 

3. Jeg syns det er barnslig gøy å hoppe i vanndammer! Noen ganger bare må jeg hoppe i vanndammer, joggesko, eller ei. Noen ganger er det helt greit å bli våt i beina. Har jeg gummistøvler på er jeg garantert å plaske i alle vanndammer jeg finner. Synd for de som går i nærheten som ikke vil bli dynket i vann. Desto mer det plasker, desto gøyere er det. Man blir aldri voksen om man ikke tør å være barnslig. Jeg trur på den der jeg altså. Ha det alltid gøy!

 

Visste du noe av dette om meg? 

 

___________________________________________________________________

#ommeg #visstedudette #fakta #blikjentmed #drømmefanger #klønete #vanndam

____________________________________________________________________

28 kommentarer

Siste innlegg