OM MEG- 3 TING DU IKKE VISSTE OM MEG.

 

Noen veit kanskje alt, noen veit kanskje noe, mens noen veit kanskje ingenting. 

 

3 ting du kanskje ikke visste om meg:

1. Som mange allerede veit så er jeg veldig glad i sommerfugler. Jeg har sommerfugler sånn ca. overalt. En annen ting jeg er veldig, veldig glad i er drømmefangere. Jeg syns de er så utrolig flotte, og betydningen med de, altså at de skal holde vonde drømmer borte er jo flott i seg selv. Ironisk nok har jeg ingen drømmefanger på soverommet. Akkurat nå er rommet mitt kun et sted jeg sover. Det er litt sånn trangt der inne, på et vis, så jeg føler ikke noe for det.

2. Jeg er fryktelig klønete. Så klønete at jeg helst ikke vil gå inne på Glassmagasient, eller andre trange butikker med knuselige ting overalt. En gang reiv jeg ned en hel hylle på Elkjøp. Jeg er så veldig klåfingret og bare måtte trykke på noen knapper. Det å være klåfingret og klønete er gjerne ingen god kombinasjon, har jeg lært. Jeg kan lett snuble i mine egen bein, eller gå på en dør som jeg selv åpner. For ikke å snakke om elektriske dører. Hjelpes. 

3. Jeg syns det er barnslig gøy å hoppe i vanndammer! Noen ganger bare må jeg hoppe i vanndammer, joggesko, eller ei. Noen ganger er det helt greit å bli våt i beina. Har jeg gummistøvler på er jeg garantert å plaske i alle vanndammer jeg finner. Synd for de som går i nærheten som ikke vil bli dynket i vann. Desto mer det plasker, desto gøyere er det. Man blir aldri voksen om man ikke tør å være barnslig. Jeg trur på den der jeg altså. Ha det alltid gøy!

 

Visste du noe av dette om meg? 

 

___________________________________________________________________

#ommeg #visstedudette #fakta #blikjentmed #drømmefanger #klønete #vanndam

____________________________________________________________________

28 kommentarer
  1. Så herlig! ja sommerfuglene mener jeg å ha hørt..men ikke det andre..ja du må jo ha en drømmefanger over senga di da..det må du bare lage plass til.. ha en god kveld!

  2. Fine og herlige fakta om deg! 😀 Hehe, kjenner meg igjen i den å være klossete x.x Er helt fæl der selv, har så mye blåmerker over alt, skulle tro jeg ble mishandlet xD Haha

  3. dvergpinschere i mitt hjerte: Plass har jeg, det er bare det at soverommet ikke er “fint”, om man kan si det slik. Jeg liksom trives ikke der inne, så drømmefangerne henger liksom i stuen, på kjøkkenet og i gangene rundt omkring 🙂

  4. Søtmonsen ): Takk takk 🙂 Ha ha- jeg så mishandlet ut når jeg var på utredning hos revmatolog i høst. Hu kommenterte det og jeg måtte kjappe meg med å svare at jeg hadde vært klatrestativ for et par tantebarn uken i forveien 😛 ha ha

  5. Ah, sommerfugler. Husker jeg var noe fascinert av de som barn. Og… Dette husker jeg ikke helt sikkert, så mulig jeg tar feil, men slik jeg ser det er det en mulighet for at jeg prøvde å fange et par… For jeg husker ihvertfall at jeg pleide å fange et par andre insekter og lignende, spesielt maur. Og edderkopper.
   Ah, ah, ah (skrek brura og sprutet så kakekrem over hele brudgommen), mens vi er inne på temaet sommerfugler. Har ei venninne som i motsetning til deg ikke kan fordra de. Jeg tror ikke at hun bærer noe hat for de eller noe i den dur, men det er mer de at hun er redd de. Litt på samme måte som at du helst ikke åpner opp et bilde av en tarantell frivillig?
   Hun er f.eks tattovør og hun tar så og si i mot alle utfordringer hun kan få. Til og med sommerfugler, selv om akkurat det er noe hun helst ønsker å slippe. Ah, den verden, den verden, med alle de forskjellige og fantastiske menneskene i.

  6. Aylar Von Kuklinski: Ånei, så kjedelig å være redd for sommerfugler- de er jo overalt og veldig mange som tatoverer de :O Håper hu ikke blir like traumatisert som meg og de med 8 bein…

  7. Litt vanskelig for meg å si hvem av dere som plages mest intenst av de to forskjellige fobiene deres når de tingene dere ikke liker så godt dukker opp, men jeg har en liten følelse for at din fobi for edderkopper er litt sterkere enn hun andre venninna mi si frykt for sommerfugler.
   Hmm, kanskje vi skulle ha møttes alle tre engang, så skulle jeg satt dere i et forsknings-rom, plassert en pulsmåler på dere og gjort forskjellige eksperimenter, forså å finne ut hvem av dere som hadde hatt det jævligst… Hmmmm, det er noe jeg kan tenke litt på fremover xD
   PS: Hvis du blir stoppet av noen fremmede, maskerte menn ved siden av en stor, tom varebil i nærmeste fremtid og de lurer på om du kan peke på et kart for de er det ingenting å bli skeptisk for ^^ Neida, joda.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg