HVERDAG- NU ÄR DET NATTEN.

 

Det nærmer seg sovetid! 

 

Hundene skal få kveldsmat og en liten tissetur og jeg skal se på Million dollar listing før jeg legger meg, men med alt som skal gjøres og må ses går tiden alltid veldig fort. Så det nærmer seg sovetid. Jeg gleder meg egentlig til til å sove, men jeg gruer meg litt til å våkne i morgen. Jeg er støl i dag!


Kveldsmat. Kiwi, på Poul Pava asjett så klart.

Alle veit at dag to er verst når det kommer til stølhet. Håper jeg er bevegelig i morgen. Satser på at det går greit. Min kveldsmat, som var to kiwi, er fortært, så da er det på tide å gi hundene litt mat også. Tisseturen får vente til jeg er ferdig med å se på tv. Da er det bare til å si god natt. God natt!

 

Liker du kiwi?

 

___________________

#hverdag #natten #kiwi

___________________

14 kommentarer
  1. Uff..ja du ble støl ja..ikke godt..håper du er bedre i morgen..kan jo være du fikk det verste i dag..håper det..Ha en god kveld og natt!

  2. Synes nesten stølhet er verst dag nummer 2! hehe.
   Kiwi er kjempe godt jeg og lille mor spiste hver vår i stad før hun skulle legge seg. Kiwi må man ha i hus, synes synd på sambo som ikke tåler kiwi. Hehe.
   Ha en fin kveld/natt videre:)

  3. Mona: Ja, dag to er verst, derfor gruer jeg meg litt til i morgen, med tanke på at jeg er ganske støl i dag 😛 ha ha..

   Åhh, jeg er så glad for at jeg ikke finnes allergisk mot noe (bortsett fra ting jeg ikke liker- ha ha). Tenk å aldri kunne spise kiwi liksom :O

  4. Søtmonsen ): Veldig greit å slappe litt av før man legger seg i alle fall 🙂 Null trening i dag og null trening i morgen- det skal nytes 🙂 he he

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg