HVERDAG- OPPDATERING UKE 15.

 

En liten oppdatering over uken som gikk. 

 

Mandag: Noen ganger er alt man rekker på en mandag en oppdatering fra forrige uke. Hvis du føler du gikk glipp av noe fra forrige uke kan du trykke her for å komme til den forrige oppdateringen. 

 

Tirsdag: Siste dagen av Fyst.blogg.no sin Challenge om livet. Det har vært en fin challenge hvor man måtte tenke mye om egne følelser. 


Trykk på bildet for å komme til innlegget. 

Ellers er det så klart natten igjen, men selv om det er tirsdag i dag, så er det langt i fra den verste tirsdagen jeg har hatt. Hvis hver dag er en mandag så er tirsdag den verste mandagen liksom. 


Trykk på bildet for å lese om hvorfor dagen min ikke var så verst. 

 

Onsdag: Noen ganger bare må man ting man egentlig ikke vil, slik som å gjøre ting og tang hjemme som egentlig ikke friser så mye.


Trykk på bildet for å komme til innlegget. 

 

Torsdag: I dag var jeg dumsnill. Følelsen av å gjøre andre glad, er jo verdt å ofre seg selv litt for, syns jeg.


Trykk på bildet for å lese om hva som gjorde meg dumsnill i dag. 

 

Fredag: Selv om jeg egentlig har fri i helgene, så blir det litt jobbing innimellom likevel. Denne helgen blir en slik helg.


Trykk på bildet for å komme til innlegget. 

 

Lørdag: Forandring fryder, sies det. Jeg har endelig fått somlet meg til å klippe håret. Og av alle ting endte jeg opp med pannelugg!


Trykk på bildet for å komme til innlegget. 

 

Søndag: I dag tok Trollene og jeg en tur på et sted vi ikke har gått før. Det var en veldig fin tur, men neste gang gjør vi et par ting litt annerledes! 


Trykk på bildet for å se resten av bildene fra turen. 

Ellers to jeg et bilde av noen maur for et par uker siden og fikk så klart en tanke om hva som kunne passe til det bildet. 


Trykk på bildet for å lese om hva jeg syns passet til dette. 

 

Det var min uke. En nok så grei uke syns jeg. Nå skal jeg seriøst slappe litt av i sofaen føre jeg skal brette klær. Jeg må brette klær. Jeg hater å brette klær. Ok, nok syting om det å måtte brette klær. Uken har vært fin, så da avslutter vi med det. 

 

Hvordan har din siste uke vært?

 

___________

#oppdatering

___________

26 kommentarer

Siste innlegg