NÅ SKAL DET SPISES, MYE!

Kanskje det ikke var et så smart kjøp likevel…

Det nyeste i hus. Nå skal det spises, mye! Jeg følger minmatgladeverden.no på Instagram og her for noen dager siden hadde hu en konkurranse hvor man kunne vinne denne air fryeren fra Cosori. Jeg vant så klart ikke den konkurransen. Men jeg kjente jeg blei sykt sulten når jeg så all den gode maten og baksten hu hadde lagd i denne maskinen.

Et par dager seinere så jeg plutselig på Instagram at Linda Stuhaug, som jeg nettopp har kjøpt kokeboken til, også hadde fått denne og hu skrøyt sånn av den og på bildet viste hu til potetbåter/fries som så så gode ut at jeg nesten sleiket på telefonskjermen – jeg elsker potetbåter! Da var jeg solgt da og på onsdag endte jeg opp med å bestille min egen.

Den kom i dag og gjett om jeg skal prøve den ut allerede i dag – ja, det blir potetbåter! Jeg kommer til å spise så sykt mye mat fremover at det muligens ikke var et så smart kjøp likevel. Kremt. Jeg er så lei kylling som blir mer kokt enn stekt, jeg er lei dvasse grønnsaker og jeg vil egentlig bare spise god mat, som også er litt sunn. Så det gjenstår å se om jeg blir fornøyd.

 

 

ELEVELE

 

#hverdag #mat #livsstil #sunnmat #airfryer

4 kommentarer
    1. Ja du verden så mye rart og flott det finnes… Men jeg viser IKKE dette innlegget til madammen… Så tenk… Har litt av hvert av sånne greier stuet ned på loftet.. men det kan jeg ikke si høyt i fall noen hører det…. 😀

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg