BLIR BORTE OVER HELGEN IGJEN.

 

Jeg er glad jeg slipper å gjøre mer enn nødvendig på bilen.  

I morgen reiser vi til Morokulien Camping for å være der i helgen. On The Border-utstillingen som Irsk ulvehundklubb Norge- og Sverige har satt sammen er i gang. Flere er der allerede i dag, men jeg reiser ikke opp før i morgen etter jobb. Kristoffer skal med han også, men han har ferie, så han må vente på meg. Det var ikke sikkert jeg skulle dit, så jeg har ikke spurt om noe fri. 

Men det er ikke så langt å kjøre som jeg først trudde, så det er ikke noe problem å dra opp etter jobb i morgen og reise hjem på søndag kveld. Det blir koselig å se igjen alle som jeg ellers bare treffer på Gol den ene helgen i året vi er der. Kristoffer har vært ute å gjort bilen min klar til tur i hele dag. Vi begynte allerede i går med å vaske den innvendig. Nå er det utsiden som får gjennomgå. 


Ingen kommentar. 

Noe den helt klart trenger. Enda godt Kristoffer liker å gnikke på biler, selv om min ikke står ført i køen, så mindre fin som den er, for han brukte over 3 timer bare på å vaske den i dag. Hvor mange timer han har brukt på å polere den til nå er sånn ca. 4 timer, og da er han bare ferdig med første runde. Hæ? Jeg har ikke peil på polering, men jeg skjønner hvorfor jeg er glad for å slippe.

 
Plutselig kan man speile seg i lakken.

Jeg må nok kjøre bilen hans til jobb i morgen også, for han blir så absolutt ikke ferdig i dag. Han får pent bare se seg ferdig i morgen om han så er ferdig, eller ikke, for på tur skal vi. Petter skal ikke være med, men det skal Ellinor. Hu har alt i orden for å kunne krysse grensen, så da er det greit. Jeg har ikke tatt meg bryet med å gi Petter den behandlingen han trenger for å kunne bli med. 

Jeg blir i alle fall borte her i fra til over helgen. Jeg skal som sagt jobbe i morgen og reiser sånn rett etter jobb, og kommer ikke hjem før søndag kveld, så da blir det ikke tid til noen blogging. Følg meg gjerne på Snapchat, Elevele,  for å se hva jeg koser meg med her og der. Med både Norge og Sverige på samme utstilling blir det mye hund på snap i helgen, tenker jeg. Snakkes. Og god helg.

 

Har du noen planer for helgen? 

 

___________________________________________________

#hverdag #hund #utstilling #morokulien #camping #helg #planer

___________________________________________________

16 kommentarer
  1. Får besøk av mammaen til lille supermann i morgen. Det blir kos. Supermann er også med 😀 Så koselig tur dere skal på da 🙂 Men UTEN Petter? Blir han fornærmet da eller? 😀

  2. Ja se den forskjellen!! Det er litt av en jobb….flinke mannen! Du må kose deg masse i helgen! Ha en god kveld og natt!

  3. Se der ja,, da blir det tur til søta bror med ren og pen bil og hund og kjæreste 😀 Perfekt 🙂 Her blir det å pakke sammen i dag og i mårra tidlig , og komme seg hjem 🙂 To uker går så fort så 🙂 Lykke til med ustilling og venner 🙂 Kos deg masse 🙂

  4. frodith: Så koselig 😀 Håper du hadde en super helg med lille supermann og mammaen hans 😀

   Det var en koselig tur 🙂 Nei, han blir ikke så fornærmet når han får være hos faren min, uten i skogen 🙂

  5. Toini: Kjempeflink <3 <3 Når vi kom hjem i går spylte han bilen min rein for alt støv som hadde samlet seg 😀

  6. dedicat: Ja, en liten tur til søtabror måtte vi jo da 😀

   Ja, en ferie går alltid fort- håper dere rakk å kose dere <3

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg