MYE SOM MÅ FORBEREDES.

 

Ting tar tid altså. 

 

I dag har jeg sittet plantet foran pc fra jeg kom hjem fra jobb, mer eller mindre. Petter har nettopp spist kveldsmat, så han må vel få en litt lenger kveldstur snart, så han får strukket litt på beina. Jeg sitter plutselig i premiekomiteen til Irsk ulvehund klubb og har i dag sittet å kontaktet alle som gir premie til spesialen på Gol. Det har tatt mye lenger tid enn jeg trudde, så nå trenger jeg en pause.

Jeg trur jeg har fått kontaktet alle, så nå gjenstår det bare å kontakte alle som fikk vandrepremier på fjorårets spesial-utstilling. Det tar nok mest sannsynlig like lang tid som det jeg har brukt i dag, så det må vente til i morgen. Nå er jeg sliten i både hode, kropp og spesielt fingre. Kremt. Vi får se hvor lenge jeg greier å holde meg våken i dag. Trur det blir tidlig kvelden. Ikke uvanlig det akkurat. 

 

Har du hatt en fin start på uken? 

 

__________________

#hverdag #jobb #sliten

__________________

12 kommentarer
  1. Ja det skjønner jeg godt at det der tar tid.. er jo involvert i litt hvert sånnt 🙂 Vært i Bodø i dag.. fikk en feil med bilen..men ser ut til at jeg får det fikset sånn at vi kommer oss avgårde sørover som planlagt 🙂

  2. Ja ting tar tid…selv ting man trodde var gjort i en håndvending kan plutselig ta mer tid en man trodde….Du er flink da…og håper du får en fin ny dag!

  3. Litt stress på mandagen men så ble jeg alene igjen. Og da gikk alt bedre. Ha en fin dag.

  4. Toini: Det høres ikke så mye ut, men når man skal sende meld/mail til hver enkelt, så flyr tiden plutselig :O Men, straks ferdig med den delen 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg