TYPISK ELIN- JEG RYGGET BARE UT I GRØFTEN EN TUR.

 

Jeg lyver ikke når jeg sier at jeg ikke kan rygge!

 

Jeg fikk først med meg i går at det visstnok har regnet som en gal slik at det er flom og oversvømmelser overalt og alle steder. Jeg har liksom sovet store deler av uken. For å ikke drukne bilen min helt skulle jeg ta en liten omvei hjem. En ganske smal grusvei. Det er ikke alle steder det er plass til to biler, liksom. 

Ved flere anledninger møtte jeg biler, men heldigvis var det i nærheten av slike møteplasser. Jeg var heldig å slapp å rygge mer enn et par meter de gangene. Men, flaksen måtte så klart ta slutt. I en ganske bratt oppoverbakke, midt i mellom to svinger møter jeg en flokk med biler. Uflaks for meg måtte jeg rygge. 

Det gikk bra, helt til jeg kom til svingen. Plutselig sto bilen i grøften og jeg kom meg ingen vei. Flaks for de andre da, for da blei det plutselig plass nok til at de kunne kjøre forbi. Jeg lyver ikke når jeg sier at jeg ikke kan rygge. Jeg beviste det ganske heftig i dag, kan du si. Alle de seks bilene var veldig greie da.

Alle sammen stoppet for å se til at jeg kom meg løs. Vi skjønte fort at jeg ikke kom meg løs etter at de sto bak meg alle sammen og prøvde å dytte meg opp fra grøften. Heldigvis kjente de fleste av de han som bodde i huset 100 meter lenger ned i gaten. Han hadde både stor bil med 4 hjulstrekk og en traktor. 

Jeg gikk ut av bilen mens jeg ventet på han som bodde der for å se hvor fast jeg egentlig var. Altså, jeg hadde kjørt meg så fast at jeg ikke fikk meg til å ta bilde en gang. Seriøst. 2.5 hjul var helt ute i grøften og hele understellet på bilen og alt det under der sto fast i bakken. I tillegg var jeg 5 cm fra fjellveggen.

Og det teiteste av alt er at jeg ikke en gang har en krok på bilen slik at jeg kunne bli dratt opp fra grøften. Jeg var helt sikker på at det var en krok under bilen foran, men jeg må huske helt feil, for den var ikke der. Tydeligvis mangler jeg en krok som skal skrues fast i bilen ved behov. Altså, hvordan skal jeg vite det. 

Heldigvis hadde denne mannen med stor bil og traktor også en Passat med en slik krok, og heldigvis passet den i min også, så han fikk dratt meg løs fra grøften. Jeg skal i alle fall få fikset meg en slik krok, for det er garantert ikke siste gang jeg trenger den. Jeg har rygget ut av veien før også jeg. 

Alle de bilene jeg rygget for, slik at jeg endte opp i grøften, var som sagt veldig hyggelige og fikset til og med hjelp til meg. Hu ene fikk med seg at jeg hadde Petter i bilen og lurte på om det gikk bra med han. Selvfølgelig gikk det bra med Petter. Jeg rygget i maks 3 km/t og liksom bare sklei ut i grøften.

Bilen fikk ikke en eneste skramme den heller. Kanskje understellet på bilen fikk en ripe, eller tre, men det er det ingen som ser. Jeg må bare le av hele greia. Det er jo en grunn til at jeg ikke rygger mer enn jeg absolutt må, og helst mindre enn det også. I dag hadde jeg ikke så mye valg og det gikk som det gikk det. 

Jeg hadde humor hele veien jeg så han som hjalp meg turte å le tilslutt han også. Når han først hadde fått meg opp fra grøften poengterte jeg at jeg ikke hadde planer om å rygge mer i dag så han måtte pent bare kjøre videre til han fant seg en snuplass. Han var helt enig i det, og så lo vi litt til.

Mens vi sto og snakket om hvordan vi skulle få bilen opp i fra grøften stoppet det en bil full av ung-gutter som lurte på om de kom frem dit de skulle med å følge denne veien. Mannen som hjalp meg svarte ja, mens jeg poengterte at sjansen var større for å komme frem hvis de holdt seg unna grøften. 

Det tok noen sekunder før de turte å le. Alt blir så mye bedre med litt humor. Jeg rygget bare ut i grøften en tur, men nå er bilen parkert for noen dager, så det går bra. Jeg tipper likevel jeg kommer til å få høre dette i lang tid fremover, men nå kanskje folk skjønner at jeg faktisk ikke kan rygge. Jeg tuller ikke altså. 

 

Kan du rygge?

 

______________________________

#typiskelin #typisk #humor #grøft #bil

______________________________

6 kommentarer
  1. Uff da 😮 Men det gikk jo bra til slutt. Og JEG kan ikke rygge hvertfall..kan ikke kjøre forover en gang jeg 😀

  2. Uff…men så heldig at det var en bonde i nærheten..de fikser alt!! hihih..jeg kan heller ikke rygge..og sliter med stiv nakke..så klarer jo nesten ikke snu hode..må snu hele kroppen og da er det ikke lett å følge med både her og der…Bjørn prøvde å lære meg å rygge etter speil..herregud..det er jo klin umulig! hihih..blir bare skjevere og skjevere ut i veien..Så..jeg er nok som deg…BRA du fikk hjelp..og ikke ødela mer en det som ble…Ha en god kveld videre!

  3. dvergpinschere i mitt hjerte: Ja, flaks med bønder i nærheten- de er heldigvis stort sett hjelpsomme 😀

   Jeg bare greier ikke den ryggingen- jeg kan ikke rygge på rette veier en gang så det var ikke så overraskende at det gikk helt galt i en sving 😛 ha ha.. Og jeg kan ikke snu meg for å se bakover- ikke bare fordi jeg også er stiv og støl- men også fordi bilen er for stor til at jeg kan se bakover, da treffer jeg ikke lenger pedalene med føttene liksom 😛

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg