TRENING- NYHETER FRA STRONGER.

 

Nytt treningstøy er ofte ny motivasjon til å trene. 

 

//annonselinker


STRONGER NYHETER // HER – ikke glem å endre til norsk butikk hvis du ønsker å handle selv. 

Her i huset har ikke formen vært god nok til å trene. Jeg har ikke trent siden april, for å være veldig nøyaktig. Det er fem måneder siden, og ganske krise. Jeg utfører de enkle uttøyingsøvelsene jeg har fått fra fysioterapeuten for å myke opp musklene, men utenom det er det er det ikke noe trening. Kun gåturer. 


STRONGER BORDEAUX TIGHTS // HER – STRONGER BORDEAUX CROP TOP // HER

I april kjøpte jeg meg nytt treningstøy fra Stronger og var så klar for å komme i gang. Men så blei som nevnt formen så dårlig at jeg ikke har fått trent særlig. Dette trur og håper jeg skal snu snart, slik at jeg kan komme litt i gang igjen. Jeg ser Stronger har fått inn noen nyheter, og de fristet veldig, kjenner jeg. 

Jeg syns nyheten Bordeaux var utrolig flott, og spesielt fargen. Den kommer også i mørk blå. Jeg er veldig fornøyd med treningstøyet til Stronger. Nå har jeg ikke akkurat slitt det ut, siden formen ikke har vært bra, men jeg er veldig fornøyd med det lille jeg har brukt det. Perfekt passform og utrolig behagelig på. 


STRONGER ALOHA // HER

Jeg veit i alle fall at neste gang jeg trenger litt nytt treningstøy, så blir det Bordeaux, uten tvil. Spørs om ikke jeg må trene så mye at jeg sliter ut alt av treningstøy kjapt, så jeg har en god unnskyldning til å klikke det hjem snart. Kjenner jeg meg rett finner jeg en annen grunn for å klikke det hjem tidligere. 

 

Har du treningstøy fra Stronger? 

 

__________________________________________________________

#trening #stronger #nyheter #treningstøy #tight #topp #bordeaux #alloha

__________________________________________________________

30 kommentarer

Siste innlegg