HVERDAG- VARME DAGER OG POLITISK UKORREKT.

 

Er det sommer, så er det sommer. 

 

I går begynte dagen med å stå opp alt for seint. Etter det fløy timene av gårde mens man malte rekkverket på en terrasse. Jeg liker å male. Litt kjedelig i lengden når det kun blir småplukk og man egentlig bør grise minst mulig, men ellers er det gøy. Overraskende nok sølte jeg ikke en dråpe maling på klærne. 

Det var overskyet, men varmt i går. Seinere på kvelden, nok så seint faktisk, dro vi til Ystehede for å lufte Petter litt. Det er så alt for varmt for han til å gå tur i disse tider, så vi må enten så stå opp før solen på morgenen, noe som tydeligvis ikke skjer, eller også vente til solen har gått ned på kvelden. 


En vindstille kveld på Ystehede. 

Selv kveldene er veldig varme nå, men tur må man jo ha, og da er det bedre å vente til solen er på vei ned og gradene i alle fall synker litt. Petter har jo nesten ikke vært i bevegelse siden hoggormbittet for tre uker siden, så han blir sliten uansett. Det er på tide å trene opp formen litt igjen. Til høsten kanskje. 

For et par kvelder siden, også en veldig varm kveld faktisk, hadde vi spillkveld med tanten og onkelen min. Det er kanskje litt ufint å si det, men det er faktisk et av de gøyeste spillene jeg noen gang har spilt. Spillet heter “Politisk ukorrekt”, og det er nettopp det det er. Ikke et spill for sjarte sjeler uten en viss humor. 


Et eksempel på hvordan spillet er. Ingen tvil om at vi har samme type humor i alle fall. 

Spillet er så politisk ukorrekt det bare kan bli. Noen ganger er svarene så drøye at man faktisk spør om det er lov å si, mens man ler så tårene spruter i alle retninger. Veldig gøy, forutsatt at man faktisk tørr å være litt “politisk ukorrekt”. Man får i alle fall trimmet lattermusklene en hel del. Jeg tørr å anbefale det.

Nei, nå skal jeg snart komme meg i butikken så jeg får handlet inn litt grillmat og sånn. Det er ikke noe unntak med været i dag, det er varmt! I følge Doffen kan man grille hver dag, og siden vi ikke har grillet siden søndag så må det nesten bli grilling i dag. Jeg liker grillmat, men jeg liker også brødskiver.

 

Er det fremdeles sommer hos deg? 

 

___________________________________

#hverdag #sommer #varmt #politiskukorrekt

___________________________________

20 kommentarer

Siste innlegg