PERSONLIG- HJELP ALBINOBARNA!

 

Kroppsdeler fra albinoer er handelsvare- de trenger all beskyttelse de kan få! 

 

I Afrika pågår det en nådeløs jakt på mennesker med albinisme. Kroppsdeler fra albinoer er handelsvare og blir brukt i svart magi. Det handler om egoisme og overtro! Kroppsdeler fra albinoer blir rett og slett brukt som “lykkeamuletter”! Fiskere trur at hår fra mennesker med albinisme gir fiskelykke.

Uskyldige mennesker blir lemlestet og drept for at andre skal få “lykke” i livet. Selv de døde er ikke trygge. Flere graver blir åpnet og tømt! Det er opprettet hjem for å beskytte mennesker med albinisme, men det har blitt mer som et fengsel, enn et trygt hjem. De trenger konstant beskyttelse mot menneskejegere.

Seinest i forrige uke forsøkte fire menn å komme seg inn i boligen til Albinobarna i Haydom. De skar over gitteret på vinduet. Heldigvis klarte vaktene å rope om hjelp til naboer, slik at ingen barn blei kidnappet og drept denne natten. Det er en evig kamp for å holde mennesker med albinisme trygge.


Albinobarna i Haydom. Seinest i forrige uke blei de forsøkt angrepet av menneskejegere. De trenger all hjelp de kan få!

Hjelp Albinobarna. Litt kan bli veldig mye. De trenger som sagt all hjelp de kan få. Alle mennesker fortjener å være trygge. Vi kan ikke gi opp kampen mot menneskejegere. Mennesker med albinisme, både barn og voksne, lever isolert fra resten av familien for å kunne bli beskyttet. Dette er ikke alltid nok.

Jeg deler en status fra facebook, fra Lilli Ann Aanensen sin side (jeg har jobbet med familien tidligere, så jeg veit at dette er sant). Jeg har selv bidratt med litt, og håper mange av dere kan gjøre det samme, slik at disse barna kan få en tryggere hverdag, døgnet rundt:

“Så skjedde det igjen….
I natt prøvde 4 menn å komme seg inn i boligen til Albinobarna i Haydom, da de skar over gitteret på vinduet. Vakten klarte å rope om hjelp til naboene, og forhindret dermed kidnapping og drap av disse barna. Vi må igjen mobilisere og be om hjelp til støtte og forbedring av sikkerhet og vakthold. Adam og Elisabeth er der nede nå, hjelper til, og holder meg orientert. Tale Hungnes i Kirkens Nødhjelp, vi trenger også deres hjelp i Tanzania. Sender penger umiddelbart til “førstehjelp”. 
Konto nr.30751175066 og Vips: 97686447 hvis noen vil bidra. Del gjerne”.

 

Håper mange av dere har mulighet til å hjelpe Albinobarna 

 

____________________________________________________________________________________

#personlig #albinisme #albino #overtro #svartmagi #offer #menneskejegere #beskyttelse #hjelp #trygghet

____________________________________________________________________________________

6 kommentarer
  1. Huff for en grusom verden vi lever i 🙁
   Jeg ville aldri tenkt at det skulle være mer utrygt for albino enn for andre. Så veldig bra å lese blogg og bli litt mer opplyst.
   Håper de får mer midler til hjelp.

  2. Dette viste jeg ikke..helt tragisk..og forferdelig! Håper de som har midler kan bidra!

  3. Eva: Ja, det er en forferdelig grusom verden på så mange plan 🙁 Heldigvis er den jo fin også <3

   Nei, jeg har lest en del om dette tidligere, men det er jo liksom så "fjærnt" at man glemmer det litt bort. Albinoer har et hardt liv. Selv ikke alle albinoer veit at de er i fare, før det har kommet noen å kappet av dem en arm midt på natten og så stukket av. De er heldige som de overlever <3

  4. dvergpinschere i mitt hjerte: Det er helt forferdelig <3 De er jo bare mennesker de også <3 Ja, håper de får hjelp til å sikre de enda mer <3

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg