HVERDAG- NO MORE ROSABLOGGER.

 

Jeg er ikke rosa, jeg er blå!

 

Rosablogger, som i rosablogger har jeg nok aldri vært og kommer mest sannsynlig aldri til å bli heller. Men siden jeg startet å blogge på denne bloggen i slutten av mars i fjor, så har på en måte hele bloggen min vært rosa. Altså designet. Bakgrunnen var rosa. Overskriften og linkingen var rosa. 

Det var veldig mye rosa. Jeg er ikke rosa, jeg er blå! Og lilla. Jeg får ingen lilla farge til å bli fin på bloggen min, så det blei blå. Uansett er blå den fargen som har vært min favoritt siden jeg var liten. Lilla har jeg lært å elske de siste par-tre årene. Så blått passet i grunn best sånn sett, egentlig. 


Byttet ut headeren i full fart. Ehh, det tok meg nesten en time, så skal ikke akkurat si full fart. 

Faktisk kunne jeg tenkt meg å ha bloggen i en lys og dus grønnfarge også, når jeg tenker meg om, Kanskje jeg prøver det om noen år, bare for å se om det faktisk hadde blitt fint. Jeg elsker farger da, kan du si. Men, jeg prøver å holde meg til én farge, slik at det ikke blir helt kræsj og forvirrende. 

Jeg trur jeg syns at den blå bakgrunnsfargen blei hakket for mørk, og at skriftfargen kanskje blei hakket for lys. Det er samme farge begge plasser, men jeg lurer på om jeg skal gjøre bakgrunnen litt lysere og skriften litt mørkere. Jeg greier fint å lese det som står, men er kanskje vanskelig for noen?

 

Hvilken farge er din favorittfarge?

 

___________________________

#hverdag #design #blogg #farger

___________________________

20 kommentarer

Siste innlegg