FOTO- EN LITEN TUR PÅ STRANDEN.

 

Når det er sol på helt blå himmel må man nesten ut uansett. 

 

Mens Petter og Musika sov frokost tok jeg opp jobben igjen med å prøve å fikse designet mitt litt. Selv om jeg snart har blogget her i et år, er jeg ikke helt ferdig med designet. Litt småplukk gjenstår. Jeg prøver veldig å finne ut hvordan jeg kan gjøre skriften for dere større når dere legger igjen en kommentar.

Det er ikke bare lett! Men jeg har ikke gitt opp. Jeg skal prøve litt til etter jeg har fått litt mat i magen. Jeg er sulten! Jeg fikk ikke til alt det jeg ville, men jeg greide etter mye om og men å endre på headeren min. Den forrige var så sammentrykt og fikk meg til å se ut som en litt rund og god kortvokst.


1. Kløven er fortsatt kun fylt med en pute på hver side for fylden sin skyld.  

Etter det tok Petter og jeg en aleinetur bort på stranden. Det er viktig med aleinetid også. I tillegg er Musika ung enda, så vi trenger ikke overdrive turgåingen. Petter fikk heller gleden av å bære kløv. Han har kanskje ikke helt skjønt poenget med det, men han har ikke noe mot det, så da er det jo bare greit. 


2. Det er helt nydelig vær ute i dag også. 

Været er utrolig fint i dag, så selv om det er søndag og vi mest hadde lyst på en hviledag måtte vi ut å tusle litt likevel. Når solen står høyt på en helt blå himmel blir det for dumt å bare sitte inne, hviledag eller ei. Det er ikke så langt bort til stranden. En liten kilometer bare, så det er overlevbart.


3. Denne tok jeg med meg hjem. 

Jeg glemte helt bort å legge kameraet til lading i går, noe jeg kom på i det jeg skulle ut døren. Da var det bare å la kameraet bli hjemme og heller knipse noen få bilder med mobilen. Det blir ikke like bra bilder, men det duger. Ikke får jeg lyst til å ta så mange bilder da heller. Men noen få bilder måtte det bli. 

Vi fikk en grei tur bort på stranden og hjem igjen. Vi brukte ikke mer enn 45 minutter frem og tilbake, og la bak oss 3.4 kilometer. Helt innafor når man i utgangspunktet skal bruke søndagen til å slappe av og samle krefter til en ny uke som begynner i morgen. Vi nyter de flotte dagene når vi kan. 

 

Har dere vært på en søndagstur i dag?

 

_________________________

#foto #stranden #sol #søndag

_________________________

18 kommentarer
  1. Det var veldig flott bilde av dere øverst på haderen nå ja..! Det må du ha!! og det siste bildet i dag, syns jeg var vakkert!!! Så nydelig! Man må jo ut, uansett vær her i huset..men ekstra godt når solen skinner..jeg hadde gnagsår, etter å ordnet med såler i skoene..da kom helen lengre opp og det likte den ikke..så var vondt på slutten av turen..så kjedelig! Så hue vil gå mer i dag..men ikke kroppen..Ha en god kveld!

  2. dvergpinschere i mitt hjerte: Takk- er jo et morsomt bilde med den katten 😛 ha ha.. Takk, det var i grunn det bildet jeg likte best også 🙂

   Åhh, alltid noe som må tulles til når man prøver å fikse noe annet :/ Håper du finner en god løsning på gnagesår greiene 🙂

  3. Robert’s Photography and Digit: Ja, designet har jeg fått av ei veldig flink en, så det eneste jeg har gjort er i grunn å endre litt på størrelser, farger og litt sånn enkelt 🙂

  4. Haderen ble utrolig fin:). Nydelige bilder ble det selvom du tok de med mobilen. Ser ut som en utrolig flott strand, skulle gjerne hatt sånn i nærheten:). Får holde meg til å ha skogen rett utenfor:).
   Ser ikke ut som det er vinter hos deg, selv om vi ikke har så mye snø vi heller.
   Ha en fin søndag kveld videre:)

  5. Mona: Takk for det 😀 Katten photobomba bildet mitt 😛 Veldig greit med strand i nærheten- god trening når hunden har litt svake poter 🙂 Men, måtte jeg velge mellom strand og skog hadde jeg uten tvil valgt skog- mindre sjanse for å møte folk 😉

   Nei, her har ikke vinteren kommet enda, og denne helgen har vi hatt nydelig vær 😀 Men, vinteren dukker nok opp- pleier å dukke opp i februar i alle fall 😛

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg