HVERDAG- ALLE TRENGER EN GLADGENSER.

 

Hvis hverdagen er litt teit, trenger man bare en gladgenser. 

 

Lykken er alltid litt ekstra stor når man finner den ene tingen som får en til å smile litt ekstra. Noen dager kan humøret vært litt trått og da er det alltid greit med noe som får en til å smile. Jeg fant en gladgenser! Man kan ikke ikke bli glad av denne. Alle trenger en gladgenser. Eller bukse, eller hva som helst. 

 

Har du en gladgenser?

 

_________________________________

#hverdag #gladgenser #genser #humør

_________________________________

18 kommentarer
  1. Henriette Celin: Fant den på H&M- løp og kjøp 😀 Trur ikke den kostet mer enn 149 kr, eller rundt der 😀 Det er billig for litt ekstra lykke 😉 he he..

  2. Jeg har masse glade klær. Ikke så mye tegninger SÅNN som det der…men jeg har jo alle de fargeglade Desigual-greiene mine 🙂 FIIIIINE farger, som gjør en glad 🙂 Morsom genser da 🙂 Den kunne nok jeg gledet meg over også. Før hadde jeg en tegneseriebukse, men den ble ødelagt.. 🙁

  3. Den var jo så flott da!! Herlig!! Nei..jeg har ikke det…men har en onepice med dødningshoder på..så det er nok en badday dress!!

  4. frodith: Jeg elsker de kjolene/tunikaene dine! Fargeglade som få 😀

   Denne var jo liksom bare fargeglad og glad på en gang 😀 He he.. Åhh, kjedelig når de går i stykker :O Favorittbuksen min gjennom sikkert 6-7 år gikk helt i stykker for litt siden (trur jeg delte bilde for litt siden), og det var sorg altså! Har heldigvis funnet en som er like god, selv om den ikke er like fin i fargen 😛

  5. dvergpinschere i mitt hjerte: Jeg likte den veldig- blei glad av å se på den og blei veldig glad av å ta den på. Nå sitter jeg i pysjen og det gledes veldig det også 😉 he he.

   He he- greit med alt av humør innimellom 😉

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg